rodzice Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Udane adopcje bardzo cieszą . Dzisiaj chyba udało mi się załatwić domek dla psiaka z warszawskiego schroniska . Po kwarantannie pewnie pojedzie do fajnych ludzi . Tez mam nadzieje na stały kontakt z rodziną . Dzisiaj tez Florek pojechał do DS ( tt wyciągnięty ze schronu i przebywajacy w DT ) , i dzisiaj też chyba znalazł sie domek dla suni którą przed swiętami wyciagalam ze schronu w Poznaniu . Aż serce rośnie , oby takich dni było jak najwiecej . I zarazem oby psów w schroniskach było coraz mniej . Quote
milena24 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Skoro się dzisiaj uruchomiłam, zdecydowałam się podjąć wysiłek zamieszczenia kilku zdjęć Asi. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
milena24 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 AAAAA! Zdjęcie z tą nogą, to przypadkiem. Słabo radzę sobie z tymi zdjeciami. Muszę prosić o pomoc córkę, a negocjacje z nastolatką to trudna sprawa! Quote
rodzice Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 hi hi nic nie szkodzi , to w końcu dom . Asia jest prześliczna a ty super sobie poradziłaś z fotkami . Quote
Dorin91 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ooo są nowe zdjęcia Asi! Prześliczna z niej dziewczyna :) Quote
milena24 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 W imieniu Asi bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Wczoraj byłyśmy u fryzjera. Był niezły cyrk. Ostatecznie musiałam wyjść, bo bo Asia robiła wszystko co możliwe, żebym uwolniła ją od tych tortur. Byłam chora ze stresu. A najgorsze, ze fryzura mi się wcale nie podoba. O moim mężu już nie wspominam. Najgorsza głowa. Na kształt pudla. Jak podładuję baterię w aparacie, to podzielę się naszym nieszczęsciem. Dorin, co z tym Białym. Bardzo mnie zmartwiła informacja od Ciebie. Pozdrawiam miłośników kudłaczy, tych wystrzyżonych też. Quote
milena24 Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Oczywiście nie mam nic przeciwko pudlom, są piękne. Ale Asię wolałam z dłuższą grzywka i bródką. No cóż trzeba czekać, aż odrosnie. Quote
rodzice Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 dana widzialaś ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/146370-Kud%C5%82acze-w-potrzebie-w%C4%85tek-dyskusyjny-PROSZ%C4%98-O-NIE-CYTOWANIE-ZDJ%C4%98%C4%86?p=19151005#post19151005 Quote
milena24 Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts