Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Udane adopcje bardzo cieszą . Dzisiaj chyba udało mi się załatwić domek dla psiaka z warszawskiego schroniska . Po kwarantannie pewnie pojedzie do fajnych ludzi . Tez mam nadzieje na stały kontakt z rodziną . Dzisiaj tez Florek pojechał do DS ( tt wyciągnięty ze schronu i przebywajacy w DT ) , i dzisiaj też chyba znalazł sie domek dla suni którą przed swiętami wyciagalam ze schronu w Poznaniu . Aż serce rośnie , oby takich dni było jak najwiecej . I zarazem oby psów w schroniskach było coraz mniej .

• 4 weeks later...
Posted

Skoro się dzisiaj uruchomiłam, zdecydowałam się podjąć wysiłek zamieszczenia kilku zdjęć Asi.
" class="ipsImage" alt="">

Posted

AAAAA! Zdjęcie z tą nogą, to przypadkiem. Słabo radzę sobie z tymi zdjeciami. Muszę prosić o pomoc córkę, a negocjacje z nastolatką to trudna sprawa!

Posted

W imieniu Asi bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Wczoraj byłyśmy u fryzjera. Był niezły cyrk. Ostatecznie musiałam wyjść, bo bo Asia robiła wszystko co możliwe, żebym uwolniła ją od tych tortur. Byłam chora ze stresu. A najgorsze, ze fryzura mi się wcale nie podoba. O moim mężu już nie wspominam. Najgorsza głowa. Na kształt pudla. Jak podładuję baterię w aparacie, to podzielę się naszym nieszczęsciem.

Dorin, co z tym Białym. Bardzo mnie zmartwiła informacja od Ciebie.

Pozdrawiam miłośników kudłaczy, tych wystrzyżonych też.