Livka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 :multi::multi::multi: o jakie dobre wieści - super :loveu: Quote
sajlana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 pokarm nie utrzymał by się od zeszłego rozku, od jesieni....wybierasz się tam w wekkend? Quote
sylwija Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 sajlana napisał(a):pokarm nie utrzymał by się od zeszłego rozku, od jesieni....wybierasz się tam w wekkend? od jesieni sie blakala. nie bylo info, kiedy te szczeniaki byly dokladnie:( ale czy mogla miec 2x? pracuje jutro w nocy -- nie wiem, do ktorej w sobote sie zejdzie Quote
Livka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Sylwio czy mogłabyś zapytać Husky Adopcje czy przeniosą deklarację na Ylvę ? Nie wiem do kogo pisać pw , do Dory ? Quote
sajlana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ciąża u suki to 63 dni...cieczka nie powinna jeszcze wystapić, o porodzie nie wspomnę...suka przestaje karmic okl 8 tygoddnia po prodzie (z powodów żebo-oczywistych)...moim zdaniem albo dokarmiała nie swoje albo urodziły sie pxniej niż na jesiemni i coś tam jeszcze zostało ... Quote
sylwija Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 tak, ona tam zarzadza :) Livka, jestes cudowna, wiesz? Quote
Livka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 sylwija napisał(a):tak, ona tam zarzadza :) :oops::roll::oops: to w takim razie napiszę do Dorci :) Quote
sylwija Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 na peeno nie na jesieni byly szczeniaki, bo wtedy w ogole sie pojawila i nie pojawila sie ze szczrniakami ani gruba mysle, ze to mogl byc styczdn/luty. i jak mialy z miesiac, poltora, to sobie ktos wzial.. po prostu bez glebszego zastanowienia sie. wyglada, ze moglo to byc kilka tygodni temu, ona nie karmila i pokatm zaczal zanikac. sladow karmienia nie ma calkiem i cycki juz wciagniete Quote
sajlana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 możesz miec rację, szkoda tylko że ta .... gawiedź .... nie zmaierz p[owiedzieć, kto wziął szczeniaki... Quote
sylwija Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 sajlana napisał(a):możesz miec rację, szkoda tylko że ta .... gawiedź .... nie zmaierz p[owiedzieć, kto wziął szczeniaki... no od jednego pana uslyszelismy, ze oszczenila sie na dzialce warszawiaka (rekreacyjnej), szczrnisli byly sliczne lepien, jesli ktos wzial, nizby mieli potopic.. albo jakby nie przetrwaly Quote
makik Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 świetne wiesci:) wczorajsze były kiepskie a tu taka zmiana. oby tak zostało tzn było już tylko lepiej:) sylwija masz jakiś gotowy tekst bo zdjęcia to stąd wygrzebie czy mamy coś wypocić bo może dziś uda się wreszcie do klaruchy dziewczynę wrzucić i z ivorem zrobić porządek:) trochę problemów komputerowych się przytrafiło a w pracy z braku oprogramowania ze zdjęciami nic nie dam rady zrobić ale już chyba opanowana sytuacja:) Quote
sajlana Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 gorzej jak poszły do pseudo...ale czarnowidztwa juz uprawiac nie będę... jak resocjalizacja księżniczki? Quote
makik Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 sajlana napisał(a):gorzej jak poszły do pseudo...ale czarnowidztwa juz uprawiac nie będę... jak resocjalizacja księżniczki? właśnie, nie siej tu pesymizmu. jak się maluchy nie znajdą (a nie znajdą) to lepiej miejmy nadzieję, że dobry los je spotkał, choć ciężko nam w to wierzyć skoro matką nikt się nie przejmował... Quote
Livka Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 [quote name='sylwija'] na razie wydatki to 80 pln - odrobaczenie, od pcheł i kleszczy zabezpieczenie, antybiotyk hotel będzie kosztował 14pln/doba nie wiem, ile jeszcze leczenie, no i trzeba, jak już będzie można, myśleć o sterylce.. Właśnie poleciało 80 zł na pierwsze wydatki Ylvy :) Sylwia daj znać jak wpłyną ;) Quote
piescofajnyjest Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 czesc Ylva.....wczoraj nie mialam czasu, zeby wpasc:( Quote
sylwija Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 myślę, że szczeniaki trafiły po prostu do znajomych tego pana, u którego prawdopodobnie się oszczeniła, nie lubię go, bo wygląda, że oszczeniła się i jak tylko staly się samodzielne, to ją przegonił, a szczeniorki rozdał albo sprzedał, i za jakiś czas gdzie się na nie natkniemy :( oczywiście, to tylko domysły.. Ylva ma się lepiej, ale wciąż niepewna: choć śliczna, jak mało kto ;) wilczek z niej :) Quote
sylwija Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 dobry i śliczny :) "julka" napisał(a): Myślę,że czas na składanie deklaracji;)Hotel fajoski,ale jak wiemy na tym świecie nic za darmo!!! Ode mnie co miesiąc 30, może moja mama czasem się dorzuci,to wówczas coś więcej. Quote
Livka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Dziękujemy julce za deklarację :loveu::multi::loveu: - bardzo ich potrzebujemy, tylko spójrzcie na post nr 2 ... :-( Quote
sylwija Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 dobrze, że i tak coś jest :) i wielkie dzięki dla Ivorka i tych, co go wspierali Jak tylko będziemy mieć pewność, że jest zdrowa i można umawiać sterylkę, zrobimy akcję ogłoszeniową i super domek ją pokocha :) no bo, kto ma tyle wdzięku, co ona? no kto? ;) Quote
cisowianka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Ja mogę coś dorzucić po 28 marca (30 zł) dopiero Quote
Livka Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 cisowianka napisał(a):Ja mogę coś dorzucić po 28 marca (30 zł) dopiero Dziękujemy cisowianko :loveu::multi::loveu: Quote
Recommended Posts