Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a pewnie, że wejdą....przez weekend nie miałam dostepu do netu....z balto przeniosłam na Asika, niech z Ivora przejdzie na Ylve, psi łańcuszek szczęścia ;) czy mógłby mi ktoś przesłać foocie suni, bo mam zbanowane zdjęcia na forach w pracy, a bardzo bym chciała zobaczyć, jak wygląda...

Posted

sajlana napisał(a):
a pewnie, że wejdą....przez weekend nie miałam dostepu do netu....z balto przeniosłam na Asika, niech z Ivora przejdzie na Ylve, psi łańcuszek szczęścia ;) czy mógłby mi ktoś przesłać foocie suni, bo mam zbanowane zdjęcia na forach w pracy, a bardzo bym chciała zobaczyć, jak wygląda...

pewnie już masz foty ale jak nie to zaraz podeślę

Posted

Dziękować! Wiedziałam, że na ciebie zawsze mogę liczyć!!!
Cudna dziewczyna! Nie wiedziałam, że to też północniak...to z tymi kurami może być...i dla przetrwania...i dla sportu :roll: o szczeniurach nie wspomnę...pseudo, allegro...? A może zaraza zdziczała do tego stopnia, że je po prostu ukryła...gdzie ona sie błąkała?

makik napisał(a):
pewnie już masz foty ale jak nie to zaraz podeślę

Posted (edited)

Dostanę upomnienie za post pod postem, ale co tam ;)

:multi::multi::multi:

Kochani mamy kolejną deklarację - dkfopt się zgodził - pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

edit.

Mamy pierwszą wpłatę dla Ylvy - Julka pięknie dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Edited by Livka
Posted

Ciocia ocelot też przenosi swoją deklarację - wielkie dzięki :loveu::multi::loveu:

piescofajnyjest też zgodziła się przenieść ;) a wpłaty od maja wcześniejsze miesiące masz zapłacone :loveu:

Posted

Ciocia kurkata też przenosi deklarację na Ylvę - serdeczne dzięki :loveu::loveu::loveu:

oj bardzo przydałby mi się drugi post :roll: sylwija możesz jeszcze raz poprosić moda ? :cool3:

Posted

Witam i dziękuję każdemu, kto zagląda, kto przepisuje deklaracje, kto jest po prostu :)

Finansowo panienka - nie jest w najlepszej kondycji
na razie wydatki to 80 pln - odrobaczenie, od pcheł i kleszczy zabezpieczenie, antybiotyk
hotel będzie kosztował 14pln/doba
nie wiem, ile jeszcze leczenie, no i trzeba, jak już będzie można, myśleć o sterylce..

Psychicznie - tez nie najlepsza kondycja, jest lękliwa, może nawet w depresji, chce uciekac - już Jamor ja ganial.. Ona po prostu boi sie ludzi i nie ma zaufania. Błąkała się bardzo długo, musiała sobie sama radzić, była przeganiana, najprawdopodobniej szczeniaki jej odebrano za wcześnie, a ja przepędzono..

Fizycznie - tez nie za wesoło, stan zapalny cycka - taka rana tam jest, wychudzona, zapchlona koszmarnie - ale szczerze mówiąc myślę, ze najszybciej formę fizyczna odzyska..

[quote name='Livka']

oj bardzo przydałby mi się drugi post :roll: sylwija możesz jeszcze raz poprosić moda ? :cool3:

poprosiłam teraz Maupa4, przedtem Pianka - - ale może nieobecna..

[quote name='sajlana']
o szczeniurach nie wspomnę...pseudo, allegro...? A może zaraza zdziczała do tego stopnia, że je po prostu ukryła...gdzie ona sie błąkała?

no właśnie - wszystko może być, mam nadzieje, ze bezpieczne są, szukalismy czy nie schowała. przeciągnęła mnie przez krzaki, iglaki, zarośla - pozwoliłam jej iść gdzie chciała i na luźnej smyczy, ale mnie w ciasno zarośnięte zagajniki wciągała, a potem się kładła i patrzyła - ze niezły żart chyba, a ja igły to dosłownie wszędzie miałam po tym szukaniu.
Ona błąkała się już od jesieni - Nowe Miasto nad Pilicą - Żdżarki się miejscowość nazywa

Posted

moca35 też przekazała swoją deklarację dla Ylvy - dzięki ogromne :loveu::loveu::loveu:

Pianki chyba nie ma bo ona jest niezawodna :)

Maupa4 bardzo dziękuję za przydzielenie drugiego posta :Rose:

Posted

nie mam pojęcia
tak czy inaczej nie znaleźliśmy :( , nie słyszeliśmy. nikt nic nie wie.
Jedyne info to o szczeniakach, które były jakiś czas temu i były śliczne, i zostały 'rozparcelowane'
chyba nie mogla mieć już następnych?
no i te sutki, ze jeszcze jest pokarm, ale już co najmniej kilka dni nie karmiła..

Posted

"jamor" napisał(a):
"sylwija" napisał(a):
a jak moja malenka sie czuje? dalej probuje zwiac?

do wczoraj nie bardzo sie czuła. Oprócz stanu zapalnego jeszcze doszła depresja. A dzis ? a dzis jak nowa. szaleństwo , berki, fikołki. zadnego uciekania , tylko ciagle przy mnie , jak cień za mną. Morda usmiechnieta. Milutka dziewucha

kochana :)