Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

ELIOT
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]To szczeniak w wieku ok. 3 miesięcy o krótkiej sierści. Do schroniska trafił 14 marca 2012 z interwencji. Jak dorośnie najprawdopodobniej będzie dużym psem. Energiczny, rozbrykany oraz świetnie dogadujący się z psami. Uwielbia pieszczoty i towarzystwo człowieka. Odrobaczony, odpchlony.
[/FONT]
[SIZE=4]POMÓŻ zaadoptuj WIRTUALNIE !

Kontakt:
[FONT=Times New Roman]SCHRONISKO KUNDELEK
Ciepłownicza 3 Rzeszów
tel. szefowa schroniska: 510 170 788
opiekunowie zwierząt: 510 170 787
e mail: kundelek@rsoz.org
[/FONT][FONT=Times New Roman]

.
[/FONT]

Edited by Collie
Posted

Historia Eliota[FONT=Times New Roman] TUTAJ[/FONT]
Eliot był drugim psem tego samego właściciela, poprzednim psem był Cygan(historia Cygana) o którego życie walczono. Mężczyzna był oskarżony o znęcanie się nad zwierzętami. Eliot był trzymany na krowim łańcuchu bez żadnego schronienia, pomijając fakt ogólnego zaniedbania, dzięki pomocy ludziom trafił pod opiekę schroniska.
''Inspektorzy RSOZ podjęli natychmiastową interwencję i w obecności Policji odwiedzili gospodarstwo człowieka. To co zastali świadczy o konieczności wydania zakazu temu człowiekowi -posiadania jakiegokolwiek zwierzęcia.''

Posted

Jestem na zaproszenie. Przyrzekłam sobie gorąco nie wchodzić juz na nowe wątki - bo ciężko ogarnąć te na ktorych już jestem - ale jak nie zajrzeć skoro to maleństwo na podkarpackim forum i tak mało osób do tej pory odwiedzilo wątek.

Mam nadzieję, że ten jego wlaściciel zostanie surowo ukarany.

Colie , a co ten mały ma w uszku i na pleckach ?

Posted (edited)

Dziękujemy gorąco za odwiedziny.

barb napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Przyrzekłam sobie gorąco nie wchodzić juz na nowe wątki - bo ciężko ogarnąć te na ktorych już jestem - ale jak nie zajrzeć skoro to maleństwo na podkarpackim forum i tak mało osób do tej pory odwiedzilo wątek.

Mam nadzieję, że ten jego wlaściciel zostanie surowo ukarany.

Colie , a co ten mały ma w uszku i na pleckach ?

Dokładnie, chociaż wiadomo jakie u nas kary...:angryy:
Tak, tak..kleszcze :(

Edited by Collie
Posted

o rany, jak on w ogóle może wziąć kolejnego psa po Cyganku. Mam nadzieję, że będziecie monitować sprawę, czy kolejnego sobie nie weźmie. A czy faktucznie można wydać zakaz posiadania psa? Bo przecież to co zrobił Cyganowi to wołą o pomstę do nieba. Jak można - i widać nic waćpan się nie zmienił:angryy: (dobrze, że choć ten zabrany został przed tragedią)

Posted

feliksik napisał(a):
o rany, jak on w ogóle może wziąć kolejnego psa po Cyganku. Mam nadzieję, że będziecie monitować sprawę, czy kolejnego sobie nie weźmie. A czy faktucznie można wydać zakaz posiadania psa? Bo przecież to co zrobił Cyganowi to wołą o pomstę do nieba. Jak można - i widać nic waćpan się nie zmienił:angryy: (dobrze, że choć ten zabrany został przed tragedią)

Pracownicy RSOZ na pewno dopilnują sprawy mężczyzny, zarząd stowarzyszenia powiadomił prokuraturę.
Szczerze powiem, że nie wiem czy będzie to u nas możliwe, a szkoda :shake:

rita60 napisał(a):
Zabić dziada to mało:angryy:biedny psi dzieciaczek,całe szczęście,ze już bezpieczny...

W czas zabrany, bo strach myśleć co takiemu człowiekowi mogłoby przyjść na myśl :(

Posted

Collie napisał(a):
Właśnie, oby domek się znalazł :-(

Oby znalazł sie jak najszybciej. :kciuki: To naprawdę słodki piesio. :lol:

Posted

Eliot 23 marca został zaadoptowany na pewno przez kochających ludzi :).

feliksik napisał(a):
chociaż jemu się udało

Dokładnie, szkoda, że Cyguś nadal czeka :(