Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj znalazłam taką informację:
"Wstęp na wystawę jest płatny, bilet ulgowy kosztuje 5 zł, bilet normalny 10 zł.
Impreza będzie trwać w godzinach od 10.30 do 17."

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Besti napisał(a):
A co z wystawą jeśli pogoda nie dopisze? Bo prognoza przewiduje deszcze.

W tamtym roku padało i wszystko było normalnie :)

Posted

dzisiaj też właściwe pogoda ok - chwilkę popadało ale niegroźnie. Fajnie ringi poza stadionem były zrobione - przynajmniej z dogowego punktu widzenia ;)
Minus dla organizatorów za brak jakiegokolwiek oznaczenia dojazdu na wystawę. Ja ze Szczecina nawet też ze zdziwieniem na zamkniętą Wojska Polskiego się nadziałam, a co mieli powiedzieć przyjezdni jadący z nawigacją.... przebudowa nitki wjazdowej, zamknięta Brama Portowa, zamknięta Wojska Polskiego.... nieładnie nieładnie. Nie wiem czy to nie z tego powodu oceny na naszym ringu zaczęły się mocno po 10:30

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
dzisiaj też właściwe pogoda ok - chwilkę popadało ale niegroźnie. Fajnie ringi poza stadionem były zrobione - przynajmniej z dogowego punktu widzenia ;)
Minus dla organizatorów za brak jakiegokolwiek oznaczenia dojazdu na wystawę. Ja ze Szczecina nawet też ze zdziwieniem na zamkniętą Wojska Polskiego się nadziałam, a co mieli powiedzieć przyjezdni jadący z nawigacją.... przebudowa nitki wjazdowej, zamknięta Brama Portowa, zamknięta Wojska Polskiego.... nieładnie nieładnie. Nie wiem czy to nie z tego powodu oceny na naszym ringu zaczęły się mocno po 10:30

Zgadzam się! My wczoraj jechaliśmy na wystawę półtorej godziny prawie. Nic nie oznakowane, nawet mieszkańcy Szczecina nie potrafili nam nic konkretnego powiedzieć w sumie.. Wpadliśmy na wystawę koło 11, jakoś się udało.

Posted

Bo szczecin to specyficzne miasto z specyficznym poczuciem humoru:evil_lol: Nawet autobus kursuje w jedną stronę i to nie z centrum.
A wystawa fajna tylko co ciekawe czy na każdej stoiska zwijają się o 15?

Posted (edited)

[quote name='dance_macabre']Nawet autobus kursuje w jedną stronę i to nie z centrum.
wow a który niby? :) bo nie kojarzę,żeby tak w Szczecinie było :D wiem tylko,że 80 nie staje na żądanie pod Arkonką w 1 stronę i trzeba pójść kawałek dalej...

tu_ania_tu na którym odcinku Wojska Polskiego jest zamknięta?

odnośnie błądzenia w Szczecinie to wydaje mi się,że ZK powinno dołączyć mapkę z dojazdem dla wystawców :roll: ja akurat nie miałam z tym problemu,bo mniej więcej wiem gdzie są aktualnie remonty,ale sporo osób błądziło :roll:

Poza tym to mam wrażenie,że jakoś wszyscy szybko się zmywali z tegorocznej wystawy ;) chyba sędziowie szybko oceniali :) ale dobrze,że w końcu zadbano o teren za stadionem :)

wie ktoś jakie rasy na pudle w konkursie Best in Show?bo musiałam Siostrę na dworzec odwieźć i niestety,ale nie mogłyśmy zostać do końca.

Edited by Marta666
Posted

Marta666 napisał(a):
wow a który niby? :) bo nie kojarzę,żeby tak w Szczecinie było :D wiem tylko,że 80 nie staje na żądanie pod Arkonką w 1 stronę i trzeba pójść kawałek dalej...

To może jednak nie. Ale jak czytałam rozkład na internecie to tak zrozumiałam. Rodowita szczeciniannka, choć przyznaje autobusowe wyprawy to nie w tą stronę odbywam.

Posted

A tego psiaka znam! :) To american bully sprowadzony ze Stanów, poznaliśmy go nad jeziorkiem kiedyś :) Cudo, nie pies :) ale nie widziałam go w sobotę.