krzysio Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Marchewkowy napisał(a):Na tej wystawie są zgłoszone 3 briardy :) Cała trójka to dzieci mojego Prince'a w klasie szczeniąt. Czy jakaś dobra duszyczka mogła by im zrobić trochę zdjęć? Najlepiej na ringu ale takie " luźne" też by mnie ucieszyły :) Właściciele maluszków pewnie nie będą mieć głowy do fotografowania. Niedziela ring 1 przed briardami jest około 20 psów. Jak by się komuś udało je złapać to będę bardzooooo wdzięczna :) Czy jedzie ktoś z Warszawy i mógłby odebrać przesyłkę od dziewczyny z Rosji/zaproszenia do Kaliningradu/ krzysio40@op.pl Quote
Casablanca Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Itske napisał(a):Casablanca, a możesz? a. dojechać rano w niedzielę do Starogardu ewentualnie do Skarszew? b. dojechać w sobotę wieczorem do Starogardu i nocować u mnie? (będziesz miala wtedy czas na poćwiczenie z Ickową :-) Niestet nie mam w ogóle możliwości jakiegokolwiek dojazdu :( Zobaczymy się najwyżej na innych wystawach. Powodzenia! ;) Quote
Recommended Posts