Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Proponowana obsada sędziowska

Grupa I – Aleksandra Lubaszka

Piotr Król- ON

Grupa II – Piotr Król -boksery

Wanda Kowalska -sznaucery

Iwona Matuszewska -molosy długowłose

Anna Nalazek- szwajcarskie psy pasterskie,molosy krótkowłose

Zbigniew Gilarski –sznaucery, pinczery, czarny terier rosyjski

Grupa III –Krzysztof Czechowski

Anna Winiarska -teriery typu bull

Grupa IV – Piotr Król

Grupa V – Aleksandra Lubaszka

Grupa VI – Marian Paweł Bocianowski

Grupa VII – Anna Winiarska

Grupa VIII – Tomasz Mroczek

Krzysztof Czechowski- golden retriever

Grupa IX – Wanda Kowalska

Aleksandra Świsulska

Grupa X – Piotr Król

Młody Prezenter

• Zbigniew Gilarski

Edited by FredziaFredzia
Posted

taaa, obudził się, i co rok przestępny to rok przestępny, luty dłuższy , a maj jeszcze bardziej! :-)
cytat: "Opłaty, za psy zgłoszone w terminie, wnoszone po 113.05.2012r."
ho ho, ależ będzie fajnie, wiosno trwaj! :-)

Posted

:lol::evil_lol: Faktycznie hihii, nawet nie zauważyłam :evil_lol:

No ja z racji odległosci to pewnie coś zgłoszę , ale najlepiej tego za 1 zł :evil_lol: ostatnio na ichniejszej wystawie nie było medali nawet, ciekawe czy teraz się szarpną :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='ENDRIUTRACKER']...czy z Wa-wki byliby chętni pojechać nad polskie morze - przy okazji wystawy w Ustce ...? INFO na [EMAIL="endriutracker@onet.eu"]endriutracker@onet.eu[/EMAIL][/QUOTE]

a czy nikt więcej z Warszawy nie jedzie? Jesli kto chętny ja dysponuję samochodem i mogę zabrać albo dosiąść się z małym pieskiem. Kontakt na maila [EMAIL="greenplacepl@gmail.com"]greenplacepl@gmail.com[/EMAIL] maili ze skrzynki dogo nie czytam ;)

Posted

[quote name='ATHENA']Poszukujemy kogos z Wawy lub okolic, kto jedzie do Ustki i mogłby zabrać szczeniaczka .... ;)[/QUOTE]

Jaki to szczeniaczek?
Ja się wybieram

Posted

[quote name='Itske']Pojechałabym bym, jakby jeszcze ktoś chętny był na moją sukę na MP :-)[/QUOTE]

Jeśli znajdę transport, z wielką chęcią ;)

Szukam transportu (za dołożeniem do kosztów paliwa) dla 1 osoby (dla mnie) :) z Chojnic lub okolic

Posted

[quote name='Casablanca']Jeśli znajdę transport, z wielką chęcią ;)

Szukam transportu (za dołożeniem do kosztów paliwa) dla 1 osoby (dla mnie) :) z Chojnic lub okolic[/QUOTE]

będziesz startować w MP?

ale chyba już termin zgłoszeń minął?

pomyślę, jak Cię zabrać, bo zabieram też dziewczynę z Gdyni, a to jakby w różnych kierunkach :-) (spoko, bez kosztów :-)

Posted

Czy ktoś się może orientuje czy do Ustki jest możliwość zabrania ze sobą psa zarejestrowanego w Związku Kynologicznym oczywiście z aktualnymi szczepieniami i rodowodem lecz nie biorącego udziału w tej wystawie? Pisałam do nich, ale nie odpowiadają :/

Posted

Posypały mi się plany i nie mam aktualnie transportu dla jednej osoby i dwóch małych szczeniaków. Jestem z Lęborka, czyli na trasie Trójmiasto-Ustka. Jeśli ktoś ma ochotę na nieuciążliwego pasażera to zapraszam. I jeszcze jedna mała prośba najprawdopodobniej będzie mi potrzebna osoba do porównania w klasie baby (miałam jechać z jeszcze jedna osoba, ale plany jej się pozmieniały).

Posted

[quote name='Monia85']Posypały mi się plany i nie mam aktualnie transportu dla jednej osoby i dwóch małych szczeniaków. Jestem z Lęborka, czyli na trasie Trójmiasto-Ustka. Jeśli ktoś ma ochotę na nieuciążliwego pasażera to zapraszam. I jeszcze jedna mała prośba najprawdopodobniej będzie mi potrzebna osoba do porównania w klasie baby (miałam jechać z jeszcze jedna osoba, ale plany jej się pozmieniały).[/QUOTE]

Jeśli szczylki nie za duże, to chyba mogę Cię zabrać :-) jadą dwie osoby i 1 lub dwa psy, ale chyba 1, pisz proszę na PW w poniedziałek, jutro cały dzień jestem na uczelni w bejbikach też raczej dam radę wspomóc :-), jeśli nie będzie kolidowało z moim terminem biegania :-)

Posted

[quote name='Itske']będziesz startować w MP?

ale chyba już termin zgłoszeń minął?

pomyślę, jak Cię zabrać, bo zabieram też dziewczynę z Gdyni, a to jakby w różnych kierunkach :-) (spoko, bez kosztów :-)[/QUOTE]

Prędzej się zgłosiłam, ale transport mi się posypał ;) Więc jak dotrę, to będę.
Jeżeli znasz kogoś, kto będzie przejeżdzał przez Chojnice i okolice (lub sama jedziesz) to będę wdzięczna :)

[quote name='Monia85']Posypały mi się plany i nie mam aktualnie transportu dla jednej osoby i dwóch małych szczeniaków. Jestem z Lęborka, czyli na trasie Trójmiasto-Ustka. Jeśli ktoś ma ochotę na nieuciążliwego pasażera to zapraszam. I jeszcze jedna mała prośba najprawdopodobniej będzie mi potrzebna osoba do porównania w klasie baby (miałam jechać z jeszcze jedna osoba, ale plany jej się pozmieniały).[/QUOTE]

Jeśli Itske by nie zdążyła, i jeśli dotrę na wystawę do będę w zapasie :)

Posted

Casablanca, a możesz?
a. dojechać rano w niedzielę do Starogardu ewentualnie do Skarszew?
b. dojechać w sobotę wieczorem do Starogardu i nocować u mnie? (będziesz miala wtedy czas na poćwiczenie z Ickową :-)

Posted

Na tej wystawie są zgłoszone 3 briardy :) Cała trójka to dzieci mojego Prince'a w klasie szczeniąt. Czy jakaś dobra duszyczka mogła by im zrobić trochę zdjęć? Najlepiej na ringu ale takie " luźne" też by mnie ucieszyły :)
Właściciele maluszków pewnie nie będą mieć głowy do fotografowania.
Niedziela ring 1 przed briardami jest około 20 psów.
Jak by się komuś udało je złapać to będę bardzooooo wdzięczna :)