FredziaFredzia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) Proponowana obsada sędziowska Grupa I – Aleksandra Lubaszka Piotr Król- ON Grupa II – Piotr Król -boksery Wanda Kowalska -sznaucery Iwona Matuszewska -molosy długowłose Anna Nalazek- szwajcarskie psy pasterskie,molosy krótkowłose Zbigniew Gilarski –sznaucery, pinczery, czarny terier rosyjski Grupa III –Krzysztof Czechowski Anna Winiarska -teriery typu bull Grupa IV – Piotr Król Grupa V – Aleksandra Lubaszka Grupa VI – Marian Paweł Bocianowski Grupa VII – Anna Winiarska Grupa VIII – Tomasz Mroczek Krzysztof Czechowski- golden retriever Grupa IX – Wanda Kowalska Aleksandra Świsulska Grupa X – Piotr Król Młody Prezenter • Zbigniew Gilarski więcej info tu: http://www.zkwp.eslupsk.pl/wystawa_ustka.html Edited March 24, 2012 by FredziaFredzia Quote
ATHENA Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Kochana to jest USTKA 2011 a nie 2012 ;) :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Ups, już zmieniłam. To jeszcze nie ma informacji na stronie oddziału Słupska w takim razie? Quote
ATHENA Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Się oddział SŁupsk obija, nic nie ma a tu już końcówka marca się zbliża :mad: Quote
FredziaFredzia Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 No właśnie, to mnie zmyliło i dlatego nie spojrzałam na rok... A chętnie bym już zgłosiła. Quote
ATHENA Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Obudził się oddział Słupsk i wreszcie dał INFO o wystawie w Ustce ... http://www.zkwp.eslupsk.pl/wystawa_ustka.html Quote
Itske Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 taaa, obudził się, i co rok przestępny to rok przestępny, luty dłuższy , a maj jeszcze bardziej! :-) cytat: "Opłaty, za psy zgłoszone w terminie, wnoszone po 113.05.2012r." ho ho, ależ będzie fajnie, wiosno trwaj! :-) Quote
ATHENA Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 :lol::evil_lol: Faktycznie hihii, nawet nie zauważyłam :evil_lol: No ja z racji odległosci to pewnie coś zgłoszę , ale najlepiej tego za 1 zł :evil_lol: ostatnio na ichniejszej wystawie nie było medali nawet, ciekawe czy teraz się szarpną :) Quote
Itske Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Pojechałabym bym, jakby jeszcze ktoś chętny był na moją sukę na MP :-) Quote
olaro1 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ja możliwe że będę. Na MP też się pojawię jak zawsze :D Quote
ENDRIUTRACKER Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 ...czy z Wa-wki byliby chętni pojechać nad polskie morze - przy okazji wystawy w Ustce ...? INFO na endriutracker@onet.eu Quote
Adamant Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='ENDRIUTRACKER']...czy z Wa-wki byliby chętni pojechać nad polskie morze - przy okazji wystawy w Ustce ...? INFO na [EMAIL="endriutracker@onet.eu"]endriutracker@onet.eu[/EMAIL][/QUOTE] a czy nikt więcej z Warszawy nie jedzie? Jesli kto chętny ja dysponuję samochodem i mogę zabrać albo dosiąść się z małym pieskiem. Kontakt na maila [EMAIL="greenplacepl@gmail.com"]greenplacepl@gmail.com[/EMAIL] maili ze skrzynki dogo nie czytam ;) Quote
Itske Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Czy ktoś chce pregowaną piękność na MP :-) tak tylko po BOBa to mi się nie chce :-) Quote
ATHENA Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Poszukujemy kogos z Wawy lub okolic, kto jedzie do Ustki i mogłby zabrać szczeniaczka .... ;) Quote
Adamant Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='ATHENA']Poszukujemy kogos z Wawy lub okolic, kto jedzie do Ustki i mogłby zabrać szczeniaczka .... ;)[/QUOTE] Jaki to szczeniaczek? Ja się wybieram Quote
Casablanca Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Itske']Pojechałabym bym, jakby jeszcze ktoś chętny był na moją sukę na MP :-)[/QUOTE] Jeśli znajdę transport, z wielką chęcią ;) Szukam transportu (za dołożeniem do kosztów paliwa) dla 1 osoby (dla mnie) :) z Chojnic lub okolic Quote
Itske Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Casablanca']Jeśli znajdę transport, z wielką chęcią ;) Szukam transportu (za dołożeniem do kosztów paliwa) dla 1 osoby (dla mnie) :) z Chojnic lub okolic[/QUOTE] będziesz startować w MP? ale chyba już termin zgłoszeń minął? pomyślę, jak Cię zabrać, bo zabieram też dziewczynę z Gdyni, a to jakby w różnych kierunkach :-) (spoko, bez kosztów :-) Quote
katiana Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Czy ktoś się może orientuje czy do Ustki jest możliwość zabrania ze sobą psa zarejestrowanego w Związku Kynologicznym oczywiście z aktualnymi szczepieniami i rodowodem lecz nie biorącego udziału w tej wystawie? Pisałam do nich, ale nie odpowiadają :/ Quote
Monia85 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Posypały mi się plany i nie mam aktualnie transportu dla jednej osoby i dwóch małych szczeniaków. Jestem z Lęborka, czyli na trasie Trójmiasto-Ustka. Jeśli ktoś ma ochotę na nieuciążliwego pasażera to zapraszam. I jeszcze jedna mała prośba najprawdopodobniej będzie mi potrzebna osoba do porównania w klasie baby (miałam jechać z jeszcze jedna osoba, ale plany jej się pozmieniały). Quote
Itske Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Monia85']Posypały mi się plany i nie mam aktualnie transportu dla jednej osoby i dwóch małych szczeniaków. Jestem z Lęborka, czyli na trasie Trójmiasto-Ustka. Jeśli ktoś ma ochotę na nieuciążliwego pasażera to zapraszam. I jeszcze jedna mała prośba najprawdopodobniej będzie mi potrzebna osoba do porównania w klasie baby (miałam jechać z jeszcze jedna osoba, ale plany jej się pozmieniały).[/QUOTE] Jeśli szczylki nie za duże, to chyba mogę Cię zabrać :-) jadą dwie osoby i 1 lub dwa psy, ale chyba 1, pisz proszę na PW w poniedziałek, jutro cały dzień jestem na uczelni w bejbikach też raczej dam radę wspomóc :-), jeśli nie będzie kolidowało z moim terminem biegania :-) Quote
Casablanca Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Itske']będziesz startować w MP? ale chyba już termin zgłoszeń minął? pomyślę, jak Cię zabrać, bo zabieram też dziewczynę z Gdyni, a to jakby w różnych kierunkach :-) (spoko, bez kosztów :-)[/QUOTE] Prędzej się zgłosiłam, ale transport mi się posypał ;) Więc jak dotrę, to będę. Jeżeli znasz kogoś, kto będzie przejeżdzał przez Chojnice i okolice (lub sama jedziesz) to będę wdzięczna :) [quote name='Monia85']Posypały mi się plany i nie mam aktualnie transportu dla jednej osoby i dwóch małych szczeniaków. Jestem z Lęborka, czyli na trasie Trójmiasto-Ustka. Jeśli ktoś ma ochotę na nieuciążliwego pasażera to zapraszam. I jeszcze jedna mała prośba najprawdopodobniej będzie mi potrzebna osoba do porównania w klasie baby (miałam jechać z jeszcze jedna osoba, ale plany jej się pozmieniały).[/QUOTE] Jeśli Itske by nie zdążyła, i jeśli dotrę na wystawę do będę w zapasie :) Quote
Itske Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Casablanca, a możesz? a. dojechać rano w niedzielę do Starogardu ewentualnie do Skarszew? b. dojechać w sobotę wieczorem do Starogardu i nocować u mnie? (będziesz miala wtedy czas na poćwiczenie z Ickową :-) Quote
Marchewkowy Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Na tej wystawie są zgłoszone 3 briardy :) Cała trójka to dzieci mojego Prince'a w klasie szczeniąt. Czy jakaś dobra duszyczka mogła by im zrobić trochę zdjęć? Najlepiej na ringu ale takie " luźne" też by mnie ucieszyły :) Właściciele maluszków pewnie nie będą mieć głowy do fotografowania. Niedziela ring 1 przed briardami jest około 20 psów. Jak by się komuś udało je złapać to będę bardzooooo wdzięczna :) Quote
Recommended Posts