Gosiara Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ktos ostatnio mi mowil ze jak sie wstrzyknie psu powietrze ze strzykawki to pies umiera,czy to jest mozliwe? Quote
kofee Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nie tylko pies - człowiek też, jak w żyłę. Quote
Gosiara Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Jak to mozliwe?zeby wstrzyknac psu igle z strzykawa w skore i pies umiera? Quote
Iri Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ale to pod skore ? bo w zyle napewno wiem napewno..... Quote
Fifek_Miśki Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Gosiara a mnie bardziej interesuje po co ci to wiedzieć?...(????) No i pytanie raczej nie na dział Tęczowego Mostu... Quote
Iri Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no wlasnie po co chcesz to wiedziec, moze nic takiego ale dziwnie to wyglada jakos, takie dopytywanie sie... bo tak rozumiem ze nie zmarl Ci piesek, bo inaczej by zalozylas watek o nim tutaj......mam racje? Quote
Gosiara Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Pytałam z zwykłej ciekawości, niestety moje 3 pieski są już dawno za tęczowym mostem(miałam buldoga francuzkiego,sznaucera miniature,owczarka niemieckiego)ten pierwszy Dusia odeszła z powodu wody w płucach,drugi Bobi rak mózgu,padaczka,Nerusia jakis ham otruł;'(,aktualnie pomagam wszystkim czwronożnym bezdomniakom:)Pozdrawiam Quote
Iri Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dusia, buldog? odeszla z powodu wody w plucach? a jakie miala objawy> bo moja Erna tez tak odeszla.... to sie nagle stalo jakos, w jeden dzien sie udusila!!!pozdrawiam tez... Quote
Recommended Posts