Jump to content
Dogomania

ADOPTOWANY !!! Karat - siódmy rok w schronisku :( Bydgoszcz

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli chodzi o filmik to... już się tłumaczę, a raczej wyjaśniam :)
Generalnie mamy bardzo mało materiałów. Przejrzę jeszcze wszystko co mam i może uda się jeszcze coś tylko dograć do całości i już.
Byłabym naprawdę wdzięczna wszystkim osobom, które prześlą mi materiały- filmiki, zdjęcia.
Ja nie pojawię się w schronisku jakoś w najbliższym czasie, tak samo jak Magda, więc same nie mamy możliwości.

Jeżeli ma ktoś pytania/prośby odnośnie tego filmiku proszę o kontakt mailowy, ponieważ sama bardzo rzadko bywam na dogomanii: zuzanna.musialik@op.pl

Posted

[quote name='homerka']Gdzie jest ten jedyny i na zawsze dom? :lol:[/QUOTE]
Miejemy nadzieje, że juz blisko :)
A jak to jest z tymi kotami, on je goi żeby gonić, dla zasady czy może dla unicestwienia?
Może ktos powiedzieć jak to było z ta Panią co go adoptowała i miała kotka?

Posted

Trudno powiedzieć co Karat by zrobil po dogonieniu kota:roll: raczej staramy się unikać spotkań Karata z kotami.
nic nie zrobił kici Pani, która kiedyś go adoptowała bo kot cały czas siedział na drzewie i nie chciał zejść a Karat czekał na niego pod drzewem:evil_lol:

Posted

hehe a to Ci Karacisko :)
Hm była tutaj na dogo taka psinka, Tinka - podobno kochała koty ale jak pojechała do swojego stałego domu, gdzie panstwo prowadzili Dt dla kociaków okazało się, że wcale nie jest tak przyjaźnie nastawiona do kociaków i zyć im niedawała. Teraz już jest ok, moje psy tez kotów nie lubiały ale sie przyzywczaiły do domowego kociaka :)