Martuchny Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 no właśnie, co z tym potencjalnym domkiem? :cool3: coś się dzieje? Madzia, pisz, dawno sie nie widziałyśmy :) Quote
???? Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 póki co cisza, ale mam nadzieję, że Pani nie rozmyśliła się i Karacik w przyszłą sobotę pojedzie do domu:razz: Quote
pomóżpomagać Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 No to kciuki zaciśniete do granic możliwości:) Quote
???? Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Tak, jutro około godziny 14 Pani przyjedzie po Karacika:multi: Quote
Martuchny Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 wow! jejku, ale się cieszę :) każdy psiak w końcu znajdzie dom :) Quote
homerka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Trzymam mocno kciuki. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i Karacik będzie miał dom na stałe. :):):) Quote
???? Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 KARACIK ZOSTAŁ A D O P T O W A N Y :multi::multi::multi: :smilecol: :laola: Quote
homerka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Hurrrrrraaaaa! :multi::klacz::laugh2_2::jumpie::BIG: Tyle Karacik czekał i czekał. Oby wszystko było teraz dobrze! Quote
kamilka91 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 :multi: :multi: Nareszcie się Rudzielec doczekał :multi: Quote
pomóżpomagać Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 :laola: :smilecol::smilecol: Tak strasznie się ciesze! Powodzenia kochany!:laola::smilecol::smilecol: Madz ale zdjatka z nowego domu będą prawda?;) Quote
pomóżpomagać Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 O rany! :D Matko jaki on usmiechniety! Mój kochany pysio sliczny!:loveu: Quote
pomóżpomagać Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Hej Piekny! Co u Ciebie mordo kochana? :) Quote
???? Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Kilka zdań od jego Pani:smile:: [FONT=Verdana]Witam Serdecznie, [/FONT] [FONT=Verdana]Karacik ma się wyśmienicie. Okazało się że miał zapalenie uszu, także pierwsze wizyty u Pana Wety ma za sobą oczywiście nie odstaje od innych psów i jak większość to straszny histeryk. [/FONT]:)[FONT=Verdana] Raz uciekł spod gabinetu, jednak bardzo szybko załapał gdzie jest jego dom, i zadyszana znalazłam go pod klatką elegancko czekającego aż przyjdę. [/FONT] [FONT=Verdana]Oczywiście wchodzi na stół, zabiera kanapki ( najchętniej małej Izie, bo nie musi zbytnio podskakiwać do góry), i czasem zdarzy się mu podnieść swą książęcą łapę i zaznaczyć teren w domu [/FONT]:)[FONT=Verdana] - jednak Pan weterynarz i tak był pełen zachwytu, że zdarzy się mu to rzadko [/FONT]:)[FONT=Verdana] jak na psa, który przez tyle lat załatwiał się kiedy chciał i gdzie chciał w boksie. Karacik dzielnie prosi o spacer (oczywiście jego ulubiona pora to 5:30) [/FONT] [FONT=Verdana]Najlepszym przyjacielem Karata jest Kot (hahaha) - przekonałam się o tym, kiedy na spacerze nad morzem, musiałam go ściągać z drzewa, lub gdy wyskoczył z balkonu (mieszkamy na parterze):)[/FONT][FONT=Verdana] Koty wyczuwa nawet przy zamkniętych oknach. [/FONT] [FONT=Verdana]I pomijając jego małe odskoki [/FONT]:)[FONT=Verdana] to zawsze czeka w pokoju, aż Iza zaśnie dopiero potem wyjdzie. Ze mną zawsze śpi w łóżku każdej nocy. [/FONT]:)[FONT=Verdana] Jest naprawdę bardzo grzecznym mądrym psem [/FONT]:) Quote
pomóżpomagać Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 I jakieś wieści świeże? :razz: a i foto Karacika... bo tęsknie za mordką kochaną :( Quote
homerka Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 pomóżpomagać napisał(a):I jakieś wieści świeże? :razz: a i foto Karacika... bo tęsknie za mordką kochaną :( Wysyłam na PW link do naszego forum gdzie są nowe focie. ;) Madź teraz siedzi nad maturą. ;) Quote
matrioszka2 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ja też baaardzo się cieszę, że Karat w końcu doczekał się swojego domku.To najlepsza wiadomość, jaką tutaj można przeczytać.:Cool!: Quote
Recommended Posts