Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figa33']Figuniu , na pewno też się doczekasz na swojego człowieka[/QUOTE]

No ja nie wiem o co chodzi z tą Figą??? Taka fajna psinka i nic....hmmmm

Posted

Pewna pani poszukuje pieska w typie smooth collie do psich sportów. Nie wiem czy Figa się nadaje, ale podałyśmy cztery kandydatury z forum fundacji w tym Figę. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Posted

[quote name='Agula99']Beciu jak już będziesz coś wiedziała, to ślij jutro sms żebym wiedziała na co i na kiedy się nastawić :)[/QUOTE]
Jakieś tajemnice tu macie, ja nie wiem co to z Wami zrobić.:mad::cool3:

Posted

[quote name='karolciasz28']Jakieś tajemnice tu macie, ja nie wiem co to z Wami zrobić.:mad::cool3:[/QUOTE]

No jakie tajemnice??? No że liczymy że się super domek pojawi!! A Ty kciukaj mała a nie z pałą ;):lol!::megagrin::lmaa::biggrina::biggrina:

Posted

Agula, Państwo z Dębicy maja wyjechać po godz.15, biorąc pod uwagę że mają ok. 65 km i to w porze raczej korkowej / przez Rzeszów bedzie najgorzej / to liczę że gdzieś 16.30 - 17 powinni być w Boguchwale. Prosiłam Magdę o przygotowanie papierów. Póki Figa w przytulisku - wszyscy kciukamy.

Posted

[quote name='karolciasz28']A ja dostałam maila o Figę, napisałam Pani, że jest szansa dla suczki, ale mamy być w kontakcie :).[/QUOTE]

karolciu prosze przeslij mi tego maila.

Posted (edited)

Figunia jak wiecie pojechała dzisiaj do nowego domku :loveu:. Trochę sie opierała przed wejściem do samochodu i w środku czuła się niepewnie ale dala radę. Martwiłyśmy sie trochę z Agula czy nie zarzyga samochodu bo pani wczesniej nakarmiła ją smaczkami ale na szczęście dojechała szczęsliwue.
Pani mówi że w domu jest bardzo grzeczna, leży sobie spokojniutko na kocyku i sie rozgląda. Parchnęła tylko na kota który zbliżył sie do jej miski podczas jedzenia. Dzisiaj dają jej spokój chociaż wszystkich korci żeby ją głaskać i głaskać bo taka słodka.
Mamy obiecane fotki za jakiś czas.

Edited by Becia66