Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapraszam do galerii mojego całego stadka!

1.Gacek - szef stada, 3 letni "sznaucer niegoszowicki" , adoptowany przez nas 2 lata temu ze schroniska w Wałbrzychu (to jego watek http://www.dogomania.pl/threads/177787-wesolutki-Gacu%C5%9B-ju%C5%BC-w-domu), dzięki niemu zaczęła się moja przygoda z bezdomniakami :)
Gacek nie jest psem, przynajmniej jemu się tak wydaje. Gacek myśli, że jest człowiekiem i faktycznie czasami wszyscy w domu mamy wrażenie, że pies nie mógłby się TAK zachowywać. :D

2. Gapcio- wieczny szczeniak mimo skończonych 2 lat, (rasa też sznaucer niegoszowicki :D) z nami od 1,5 roku, uwielbia drapanie po klacie :D najbardziej wyrośnięty z całego swojego rodzeństwa (wszyscy ok.10 kg on 18...) Najczęściej wołamy na niego Gapa bo ona po prostu jest gapą. Potrafi patrzeć się w jeden punkt przez 15 min, szczęśliwy wykonuje komendę po 10 minutach oczekując nagrody, potyka się o własne łapy, jest troszkę leniwy :)

3. Gunia - już nie sznaucer niegoszowicki! Nasz najnowszy dzieciak, miała być tymczasowo a została na DS :), tak bardzo nas w sobie rozkochała, ze nie mogliśmy się z nią rozstać :) Wariatka, bomba z adhd, obecnie na etapie rozwydrzonego nastolatka, który chce sprawdzić na co może sobie pozwolić. :razz: Jednak po kązdym jej całusie zapominamy o co się przed chwilą na nią gniewaliśmy

Zapraszamy do oglądania naszej bandy :)

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha, będę pierwsza! Witam się serdecznie :D
Chłopaków znam od jakiegoś czasu już :razz:
Natomiast Guni jeszcze nie miałam okazji na żywo poznać, więc widzę ją tutaj pierwszy raz...jaka ona piękna! :loveu:

Posted

kkanarekk napisał(a):
Witam witam! :) a ja właśnie Cię na dogo szukałam :D
Gunia jest cudowna na zdjęciach ale na żywo wygląda jeszcze lepiej a do tego ten jej uroczy charakter :D

Nie mogę się doczekać, kiedy ją poznam :eviltong:

Posted

już niedługo:) Gunia vel "pies morderca" (tak ją jedna kobieta na błoniach nazwała) już w niedzielę przyjedzie na błonia :)
Jak będziesz miała chwilę, wrzuć tu proszę zdjęcia dzisiejszego spaceru

Posted

kkanarekk napisał(a):
już niedługo:) Gunia vel "pies morderca" (tak ją jedna kobieta na błoniach nazwała) już w niedzielę przyjedzie na błonia :)
Jak będziesz miała chwilę, wrzuć tu proszę zdjęcia dzisiejszego spaceru

Zdjęcia wrzucę dzisiaj, albo najpóźniej jutro, jeszcze nie wyjęłam aparatu po spacerze na razie :P

Posted

Piękne są ...... i takie dobrane pod kolor :evil_lol:
Gunia cudna , to że będziesz mieć kiedyś asta wiedziałam już wtedy w Krzeszowicach , jak łypałaś okiem na tę zbłąkaną pręguskę ;)

Posted

Hehe, oj tak ja na każdego asta patrzę łakomie :D
Fakt marzył mi się biało czarny astomix/ast i udało się :D Gunia idealnie wpasowała się w moje "kryteria" :)
Wieczorem będą nowe zdjęcia bo przerzucam z karty z aparatu:) więc zapraszam