Mona Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Kirinna napisał(a):proszę http://maps.google.com/maps?saddr=Stadion+Start&daddr=Dworzec+Łódź+Widzew+(0358)&ttype=now&sll=51.762528%2C19.454727&lci=transit&f=d&dirflg=r&search=Szukaj+połączeń lub http://maps.google.com/maps?saddr=Stadion+Start&daddr=Dworzec+Łódź+Widzew+(0358)&ttype=now&sll=51.762528%2C19.454727&lci=transit&f=d&dirflg=r&search=Szukaj+połączeń po lewej stronie możesz zobaczyć inne możliwości,m zależy też o której godzinie będziesz jechać i kiedy wszystko możesz sobie w ustawieniach zmienić Wielkie dzięki:p Quote
Viris Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Czy może ktoś wstawić rozkład ringów z wystawy? Może ktoś dzisiaj był i ma katalog i jest w nim mapka? :> Quote
Asiaczek Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Viris - mam katalog, ale, niestety, mój skaner odmówił współpracy.... Jak inaczej mogę Ci pomóc? pzdr. Quote
Viris Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Jak daleko jest ring 3 od ringu 9? ;) Bo nie wiem czy jutro nie czeka mnie sprint miedzy ringami - a ja kuternoga więc wolę się przygotować :) Quote
Asiaczek Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Viris napisał(a):Jak daleko jest ring 3 od ringu 9? ;) Bo nie wiem czy jutro nie czeka mnie sprint miedzy ringami - a ja kuternoga więc wolę się przygotować :) Ring nr 3 jest obok parkingu Jak wjedziesz na teren wystawy, to po lewej stronie masz parking i na szczycie tego parkingu ( bliżej Sekretariatu + stanowiska z katalogami) sa ringu nr 8,7,6,5,4 - w jednym rzedzie, a ring nr 3 jest jeszcze bliżej budynku Sekretariatu. Natomiast ring nr 9 jest na szyczycie alei głównej, tez na szczycie i tuz przy wejsciu do Sekretariatu w budynku. Powinnas dac radę:) pzdr. Quote
cockermanka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 A mogę zapyta c o ring 13? Jest na płycie głównej? Daleko od wejścia na nią? Quote
Asiaczek Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 cockermanka napisał(a):A mogę zapyta c o ring 13? Jest na płycie głównej? Daleko od wejścia na nią? Na płycie głównej są tylko dwa ringi: 1 i 2. Oraz ring honorowy. Zawody Agility + PT. Zdecydowana większość ringów jest wzdłuz ogrodzenia od ul. Św. Teresy i przy Al. Głównej. ring 13 jest od wejścia na wprost, trzeci w kolejności (nie dochodząc do Sekretariatu):) Pzdr. Quote
cockermanka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Dzięki! Czyli w tym roku jest inne rozmieszczenie niż zazwyczaj ;) Quote
Asiaczek Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Pochwalę się wynikami, chyba jako pierwsza... Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG4!!!! ROMANTIC SMILE Asiaczek FCI (Roma) - dosk.1, CAC, r.CACIB (=CACIB). Rozpoczeła Championat Polski i jednoczesnie Interchampionat!!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CAC, CACIB, BOS. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, Naj.Weteran. Jednoczesnie bardzo dziękuję Tosi Z oraz Zaltana Siberians za pomoc na ringu przy porównaniach. I przepraszam, że tak "z łapanki"... Pzdr. Quote
izabela.szczepaniak Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 A ja poproszę o fotorelację szczególnie z ringu Dog de Bordeaux :p Quote
izabelka_70 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 nasz ring nr 2 okazał sie totalną porażką.... bardzo mały (chyba miał być dla cziłek...hhihi) strasznie nierówny, trawa do kostek ale to i tak pikuś.... tłumacz z włoskiego na "nasze" bez komentarza ;-(((((((((((((((((( Quote
Kirinna Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 wg mnie nie było najgorzej. ładną pogoda chociaż była:) mam zdjęcia tylko z agility jak by był ktoś zainteresowany, ale nie najlepsze bo mój pies mi przeszkadzał:) Quote
dwbem Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 To coś z tłumaczami w Łodzi było nie tak. Ja wystawiałam a raczej wystawiała mi znajoma pinczerkę średnią w sobotę na wystawie pinczerów i dostałam opis po angielsku. Chyba sam sędzia Norweg robil opisy bo opis jest napisany bardzo poprawnie. Co się nie zawsze zdarza jak sekretarze piszą po polsku. Dobrze, ze ja znam angielski ale co mieli zrobić ci co nie znają? Quote
aniaDark Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 sobek34 napisał(a):a jaki pies i jakiej rasy wygrał BIS ? Owczarek szetlandzki (suczka) :) GOLDEN LADY Vesca Montana (nie ma to jak prawie rodzinka hihi :D ) Ja tu czatuję na fotki a widać chyba wszyscy w SPA świętują czy coś ;) Gratulacje Asiaczku :) Quote
Asiaczek Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 aniaDark napisał(a):Owczarek szetlandzki (suczka) :) GOLDEN LADY Vesca Montana (nie ma to jak prawie rodzinka hihi :D ) Ja tu czatuję na fotki a widać chyba wszyscy w SPA świętują czy coś ;) Gratulacje Asiaczku :) O, to ogromne gratulacje dla hodowli Vesca Montana:) Dziękuje:) pzdr. Quote
Riven Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 wiecie jak poszło sznaucerom olbrzymom ? interesują mnie samce kl młodzieży Quote
macsow1 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 a ja tym razem tylko z jednym psem :) lhasa apso- Ch.Kutani HOLLYWOOD ASTARTE GOLD- (pierwszy raz w klasie dorosłej) !!!!!CWC, CACIB, BOB, BEST OF GROUP 4!!!!! Quote
Asiaczek Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 macsow1 napisał(a):a ja tym razem tylko z jednym psem :) lhasa apso- Ch.Kutani HOLLYWOOD ASTARTE GOLD- (pierwszy raz w klasie dorosłej) !!!!!CWC, CACIB, BOB, BEST OF GROUP 4!!!!! Gratulacje dla Jedynaka:) pzdr. Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Staffordshire Bull Terrier Klasa otwarta VENNYA Prozak lok. I/6 , CWC,res.CACIB Sędzia Wera Hubenthal (N) Quote
Adamant Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 dwbem napisał(a):To coś z tłumaczami w Łodzi było nie tak. Ja wystawiałam a raczej wystawiała mi znajoma pinczerkę średnią w sobotę na wystawie pinczerów i dostałam opis po angielsku. Chyba sam sędzia Norweg robil opisy bo opis jest napisany bardzo poprawnie. Co się nie zawsze zdarza jak sekretarze piszą po polsku. Dobrze, ze ja znam angielski ale co mieli zrobić ci co nie znają? właśnie z tego powodu lubię opisy w oryginale i mam wtedy zamiast słowa dobry to excellent :eviltong: a tak swoją drogą ciekawe jak tłumaczył na ringu 13-ym słowa very good i good :razz: skoro excellent znaczyło dobry? Quote
Tiesto_kennel Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 OLSEN Bella Fraga BIS WETERAN 1 !!!!!!!!!!!!!!!!! powtórka z Opola :))))) brodaty szaleje :) jezeli była by sznasa na naszą fotkę na pamiątkę baardzo proszę Quote
asiuleczka7907 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 To i ja się pochwalę II lokatą w młodzieży (sunie) chihuahua krótkowłosych MAMY SREBRO JUPI!!!!!!! Quote
Recommended Posts