Jump to content
Dogomania

Galeria (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
Posted

:loveu:
Ale masz suuuper! Też chcę takie cuuudne psiaki :placz:
(mam jednego :loveu:, ale ja chcę więęęcej)

A tak przy okazji, to też zdarza mi się tak kramić Bora :)

• 4 weeks later...
Posted

Nasze rottkowate dziecko :) lat ponad 6 na pewno, dokładnie nie wiadomo, bo jest ze schronu. z nami od dwóch miesięcy jakoś :)

pierwszy dzień z nami

i teraz

i z naszą sunią ast. tak wygląda ich skomplikowane życie

wybaczcie, że tak dużo, ale jakoś wybrać nie mogłam :)

Posted

tibi89 - szacuneczek! :Rose:

Podziwiam ludzi, którzy odważą się przygarnąć psa ze schronu, a tu dorosły rottweiler!

A na zdjęciach widać, że pies "morderca" tylko z drugim "mordercą" dogada się najlepiej :D

Posted

a to siostrze trzeba podziękować bo on z nią i jej facetem mieszka :) ale ile się namęczyłam :P żeby ich przekonać, że przydałby im się pies :) oni w sumie chcieli psa ale trochę "przycisnąć" ich trzeba było :) szukałam im amstaffa ale nie znalazłam takiego dla nich, więc zaczęłam im pokazywać fundacyjne rottki na allegro. no i upodobała sobie Ramba. teraz już sobie nie wyobrażamy życia bez niego. a z Lunką dogaduje się super. suk ma w końcu psa, który wytrzymuje jak się po nim skacze i nawet nie burknie pod nosem :lol: cierpliwość skubaniec ma ;)
ale niestety zdrowy do końca nie jest i oczy dookoła głowy trzeba mieć bo nigdy nie wiadomo jaki człowiek mu nie podpasuje. ale wystarczy, że mu się powie, żeby był cicho i jest spokój.
jak dla mnie pies ideał :loveu:no może gdyby się trochę więcej ruszał, bo to taki typowy klocowaty niedźwiedź :)
i proszę zdjęcia :)
skoki przez (żywe :lol: ) płotki

i tak bonusem moja sunia :)

Posted

Asiunia jak sobie pomyślę że miałbym coś z ust podawać swojemu Atosowi do brrrr
Operacja plastyczna byłaby chyba konieczna ihihihihi- taki joke.

Tibi89 oj faktycznie ładna parka i ten języczek u rottka :) Piąteczka za adopcję z rottki. Atosek również jest ze mną od września. A tak na marginesie to jedna z fotek nie jest nad zalewem w Lublinie??? Tak mi się wydaje.

Pozdrawiam wszystkich.
Jak dojdę jak wrzucić fotki to i Atosek będzie w całości. :)

Posted

[quote name='świder']
Tibi89 oj faktycznie ładna parka i ten języczek u rottka :) Piąteczka za adopcję z rottki. Atosek również jest ze mną od września. A tak na marginesie to jedna z fotek nie jest nad zalewem w Lublinie??? Tak mi się wydaje.

zdjęcie było robione w Pszczynie, obok Tychów :)
edit bo pomyłka :D nie w Pszczynie tylko na Paprocanach. taka dzielnica Tychów :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...