asiunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Hej! Kochani moi,jako że dostaliśmy podforum "na wlasnosc"trzeba to jakos uczcic i wykorzystac:evil_lol:dlatego tez proponuje załozenie watku w ktorym mozemy sie pochwalic zdjeciami naszych pociech a przy okazji nacieszyc oko innymi mordulacami:loveu: daje dobry przyklad...
Monika3 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Asik, wstaw też fotki moich piechów z podpisami. Z góry thanx :loveu:
asiunia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Hej! Leniu!Jaki dajesz innym przyklad?:eviltong::eviltong::eviltong: Ale znaj me dobre serce... Afrodytka Anczi Acdado vel Aiszman
olapaco Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Hej dziewczyny. Pozdrowienia dla Was i duże smyranko za uszkami dla czworołapnych :)
Pegaza Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Piękne fotki piękne pieski nie wiem czemu ale jak oglądam fotki rotek to wszystkie mi przypominają mojego psa :eviltong: one są tak do siebie podobne hihi Pozdrawiamy
Kasia_82 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jak w przyszlosci naucze sie jak sie wkleja zdjecia to i moje szczescia bedziecie mieli okazje ogladac ;)
asiunia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Kasia_82']Jak w przyszlosci naucze sie jak sie wkleja zdjecia to i moje szczescia bedziecie mieli okazje ogladac ;) Hej! Kasiu przeslij zdjecia na jrtrocky@wp.pl a chetnie wstawie:evil_lol:
asiunia Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Hej! Kasiu,dziekuje za foteczki:loveu: Kasiowe psiaki Angel: Ninja
olapaco Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='asiunia']Hej! Kasiu,dziekuje za foteczki:loveu: Kasiowe dziewczynki Ninja Asiu Angel ewidentnie jest dziewczynką, ale Ninja wygląda mi ( tak na moje oko ) na bardzo przystojnego chłopca :evil_lol:
asiunia Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 olapaco napisał(a):Asiu Angel ewidentnie jest dziewczynką, ale Ninja wygląda mi ( tak na moje oko ) na bardzo przystojnego chłopca :evil_lol: Hej! O kurcze,ale faux pas:oops:
Kasia_82 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dziekuje asiuniu za wkleje zdjec moich "dziewczynek" :evil_lol: :Rose:
asiunia Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Kasia_82 napisał(a):Dziekuje asiuniu za wkleje zdjec moich "dziewczynek" :evil_lol: :Rose: Hej! Przepraszam Cie bardzo:oops:nawet dzisiaj z mama rozmawialam ze jak na sunie Ninja ma zajeb...głowke:evil_lol:
Kasia_82 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nic nie szkodzi asiuniu ;) Usmialam sie troche przy tym przez co poprawil mi sie humor :evil_lol:
Pegaza Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Widze fajne połączenie rotka z pinczerkiem miniaturą:p piękne sunie:loveu:
Pegaza Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ano nic, my jakoś lecimy do przodu,a co z resztą to nie wiem ?;) moze się z zimowego snu nie dobudzili:lol: foty foty hmm te co są na kompie to nie specjalne bo na fotce czasem bywa nieuchwytna albo brakuje głowy albo łapki jak jest w biegu na spacerze:eviltong: czekam na ładniejsze i cieplejsze dni aa i Soma ma teraz cieczke, więc aparat na spacerze jest mi niepotrzebny, raczej kij porządny :diabloti: a ze chodze z dwoma psami więc sami widzicie na fotki trzeba poczekać:eviltong:
Monika3 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dużo zdrówka dla Pakusia. A z moją Afrą znowu gorzej. Szyja cała opuchła, guz znó się powiększył i charczy przy oddychaniu. Narazie czekamy do ponieziałku a potem zobaczymy co dalej :placz:
olapaco Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dziękujemy Monisiu. Musisz być dobrej myśli ( wiem, że te słowa irytują, ale pozytywne myślenie działa ), wyściskaj, tylko nie za mocno Afrunię i posmyraj Ją za uszkiem. Zahacz tym smyrankiem przy okazji Asię.
asiunia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Hej! Alez Paco sexi wyglada:loveu: u nas w galerii nowe fotki ze spacerku,serdecznie zapraszamy(link w podpisie):evil_lol:
Kasia_82 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 W zeszla sobote przed treningiem "cos" duzego dopadlo moja suczke Angel (obchodzila tego dnia roczek) i narazie fotek nie bedzie :shake: Bronilam ja jak moglam,ale to bydle podcielo mi nogi i padlam na ziemie jak kloda :angryy: Ach jak sobie przypomne to normalnie :placz:
Recommended Posts