Jump to content
Dogomania

Galeria (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Hej!

Kochani moi,jako że dostaliśmy podforum "na wlasnosc"trzeba to jakos uczcic i wykorzystac:evil_lol:dlatego tez proponuje załozenie watku w ktorym mozemy sie pochwalic zdjeciami naszych pociech a przy okazji nacieszyc oko innymi mordulacami:loveu:
daje dobry przyklad...

Posted

Piękne fotki piękne pieski nie wiem czemu ale jak oglądam fotki rotek to wszystkie mi przypominają mojego psa :eviltong: one są tak do siebie podobne hihi Pozdrawiamy

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Kasiu,dziekuje za foteczki:loveu:

Kasiowe dziewczynki

Ninja

Asiu Angel ewidentnie jest dziewczynką, ale Ninja wygląda mi ( tak na moje oko ) na bardzo przystojnego chłopca :evil_lol:

Posted

olapaco napisał(a):
Asiu Angel ewidentnie jest dziewczynką, ale Ninja wygląda mi ( tak na moje oko ) na bardzo przystojnego chłopca :evil_lol:

Hej!

O kurcze,ale faux pas:oops:

Posted

Kasia_82 napisał(a):
Dziekuje asiuniu za wkleje zdjec moich "dziewczynek" :evil_lol: :Rose:

Hej!

Przepraszam Cie bardzo:oops:nawet dzisiaj z mama rozmawialam ze jak na sunie Ninja ma zajeb...głowke:evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Ano nic, my jakoś lecimy do przodu,a co z resztą to nie wiem ?;) moze się z zimowego snu nie dobudzili:lol: foty foty hmm te co są na kompie to nie specjalne bo na fotce czasem bywa nieuchwytna albo brakuje głowy albo łapki jak jest w biegu na spacerze:eviltong: czekam na ładniejsze i cieplejsze dni aa i Soma ma teraz cieczke, więc aparat na spacerze jest mi niepotrzebny, raczej kij porządny :diabloti: a ze chodze z dwoma psami więc sami widzicie na fotki trzeba poczekać:eviltong:

Posted

Dużo zdrówka dla Pakusia.
A z moją Afrą znowu gorzej. Szyja cała opuchła, guz znó się powiększył i charczy przy oddychaniu. Narazie czekamy do ponieziałku a potem zobaczymy co dalej :placz:

Posted

Dziękujemy Monisiu.
Musisz być dobrej myśli ( wiem, że te słowa irytują, ale pozytywne myślenie działa ), wyściskaj, tylko nie za mocno Afrunię i posmyraj Ją za uszkiem.
Zahacz tym smyrankiem przy okazji Asię.

Posted

W zeszla sobote przed treningiem "cos" duzego dopadlo moja suczke Angel (obchodzila tego dnia roczek) i narazie fotek nie bedzie :shake:
Bronilam ja jak moglam,ale to bydle podcielo mi nogi i padlam na ziemie jak kloda :angryy: Ach jak sobie przypomne to normalnie :placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...