Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']a widze, że laptop był i pewnie dogo tez :diabloti::diabloti::diabloti:
Laptop był ale netu niestety nie wiec łączności nie mieliśmy on był tylko do wklejania zdjęć:eviltong:

Posted

ale duzo ladnych dziewczyn bylo na zlocie ;) olus jakbys byl hetero to, mialbys jak w raju :p ale nie przejmuj sie... jeszcze troche i twoj ksiaze w bialym mercedesie cie odwiedzi :* :D

Posted

hehehe radze uwazac z tymi zaproszeniami nas bo z nami przyjezdza cala bateria glutow od razu ;P a zdjecie na prawde fajne wyszlo- dziecko wyglada na taka spokojna niunie kochana...

Posted

Nie wiem pomyślimy.
Trzeba zobaczyć gdzie są fajne ośrodki, żeby były jeziora w około i żeby chcieli z psami.

odsłona 61

Pani się dobrze bawiła a Ginger spała

Pomordujemy dożątko

Rozmowy Michała z cioteczkami

domek nr 10

Posted

[quote name='diabelkowa']http://img168.imageshack.us/img168/4465/morsko2007254fy2.jpg

tu mrowa wyszla jak wojownicza ksiezniczka ;)))
heheh no baaa:D a tak na prawde to tanczylam do weselnych kaczuszek ;P swoja droga kaczucha dostala honorowe miejsce na biurku u mnie :D

agga jak co to w pszczewie mozna z psiakami jest jezioro sa domki pole namiotowe i konie ;) a ja tam juz bylam kilka razy i fajne miejsce pomijajac ze to wlasnie tam zlecialm z konia i od tego czasu mam pekniety kregoslup ;) pssssyyyttt ciotka nie wstawiaj tyle fotek z rana jak ja jeszcze spie bo ludzie pouciekaja;P

Posted

Mrówa pożyjemy zobaczymy. W przyszłym roku zmeniam miejsce zamieszkania i nie wiem czy wogóle będę na zlocie:shake:

odsłona 63

Przy stoliku

Znowu nas przywiązali

Zmęczenie

Co za poważna mina

Astor wącha nózki fany