Agga Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 odsłona 42 Rozmowy Pagaj z Figą Ekhm kupka:roll: Skiperek chyba chciał posprzątać za nią:cool3: Quote
KaRa_ Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Czips Wałek do farby:lol: kolejka do wodopoju Quote
Anecioreczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 a Wiadomo kto posprzątał za Akse i zrobił Dywanik przed namiotem dziewczyn:evil_lol::evil_lol: Quote
00000 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Tylko jedno zdjęcie, tak szybciutko:p To jest prawdziwy powód mojego przyjazdu na zlot :lol: :lol: :lol: :lol: KLUSKI CIOCI KRYSI W OPOLU: Quote
goldenka245 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Anecioreczek napisał(a):Kaja sobie dłubie w nosie:evil_lol: To po panu:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 odsłona 43 Trochę mi nie wyszło ale wstawię Biesiada przy stoliku Quote
goldenka245 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ile lat miały najmłodsze zlotowiczki nie licząc michała>?:cool3: Quote
mrowa23 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 astor odpowiedzial mi namoje rozmowy moralizatorskie :D pagajku ucaluj michala od naszej trojcy tak z glutami prosimy :) tez tesknimy za nim i jego "ale o ktorej pojdziesz spac....":cool3: Quote
Agga Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 haha Marta pokazałam mamie to zdjęcie. Cieszy się, że kluseczki tak smakują. Powiedziała, że napisze ten przepis tak łopatologicznie odsłona 44 Soul ??? ( poprawcie mnie jeśli źle) Agnisia=) wraca do obozowiska Aksa Czaruś Quote
Anecioreczek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Biesiada przy stole-każdy wie co robić,każdy bardzo zajety:evil_lol: Goldenka-14-ście,16-ście. Astor- O matko:-o Ktoś chciał fotki jedzienia ludzi z namiotów? Prosze:diabloti: Oto klopsiki z pomidorkami i chlebkiem:diabloti: Oto szef kuchni wraz z praktykantem:diabloti: a Oto 'spaghetii' z Gołąbkami,szynką,serem i jeszcze niewiadomo czym:evil_lol:-krótko mówiąc Bełty Olka i panów ratowników z za płotu:evil_lol: Niestety zdjęć bryl niemam ma je Lucyna;) Quote
Agga Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 mrówa mi już brakuje tych tekstów Michała:cool3: Trzeba było sobie nagrać. Teraz taśmy są w modzie. odsłona 45 namiociki tak spały dziewczyny Aksaza kare przywiązana do płotu:mad: Fany sobie coś wypatrzyła Uciekać z drogi biegnie Kuń Ok robaczki znikam na jakiś czas. Idą się zaprzyjaźnić z odkurzaczem i mopem:mad: Quote
Agnisia =) Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Uciekać z drogi biegnie Kuń nie kuń tylko QŃ Quote
Patikujek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Fajowe fotki, aż mi smaka tymi bełtami narobiłaś Aneta, teraz czekamy na zdjęcia breji od Lucy Quote
Witokret Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A my jesteśmy baaardzo zdolne !!!! Dotarłyśmy 15.08 o godz. 12.00 i wszystkich okolicznych psiarzy nagabywałyśmy :evil_lol: wariatki jakie, czy co - dogo coooooo ????? W końcu dwie panie mieszkające w jednym z domków z Rotką Lenką i drugim Onkopodobnym psiakiem uwiązanym do ganka - po chwili skojarzyły i uświadomiły nas: "aaaa taaaak faktycznie... właśnie panie rano pojechały" :mad: Maaatkooo jakie z nas siroty :angryy: :angryy: :angryy: PS przynajmniej po skałkach połaziłyśmy i mrówki nas prawie zeżarły ;) Quote
Samturia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 o kurde :evil_lol: jedna wielka impreza wysokoprocentowa :evil_lol: czyzby wybrankiem Olka byl niejaki Orzech? :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Cholera, a ja ryczę ze złości, bo mnie rodzina wstawiła d... do wiatru:angryy: :placz: i nie zawieźli... Żeby choć kurde wcześniej powiedzieli, że nie, to bym się inaczej zorganizowała...:shake: Quote
orzech Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 widze oleczku, ze przyznales sie na zlocie do czegos :D ufff cale szczescie, ze nie uwierzyli :D jak wroce do polski to ciebie pierwszego odwiedze i zrobimy sobie zlot we dwoch w ciasnym namiocie :D tylko najpierw bede musial wypic skrzynke johnny walker'a :D podziwiam ludzi, ktorzy tam z toba wytrzymali :P to musialy byc naprawde silne bestie :P widze ze pare znowych zwierzow doszlo, i fajnie bylo :) za rok moze uda mi sie tez wpasc co zapewne zmartwi pare osob :D w koncu mam neta to bede cie meczyl na necie :D a od miesiaca tylko dwa razy nie padal tu deszcz, wiec czasu mi nie brakuje :D Quote
olekg89 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Cześć piękny :) Nie musi być namiocik.Jak wrócisz bedzie już zimno.Ale moje łóżko też do ciasnych należy.Męcz mnie męcz :) Musisz być za rok zrobimy jakieś jazdy :) Quote
Recommended Posts