rose Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No to my wyruszamy na dworzec :p My czyli Ja, Kara, Agata, Czips i Duke :eviltong::eviltong: Do zobaczenia ok 16 :p Asia pie do zobaczenia w pociągu :) Quote
BORA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Mam nadzieję, że za godzinę wyjadę :roll: Musiałam robić małe sprzątanko....Tora wczoraj się w czymś wytarzała. W całym samochodzie śmierdziało, obroża i smycz też :mad: Quote
sota36 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witajcie - - zlot trwa nadal, nad Morskiem zaswiecilo sloneczko. Wreszcie :) Bylismy na kilka godzin sprawdzic co i jak - i oto kilka fot. Quote
anetta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Hahahaah Sota, pojechalas przypilnowac towarzystwo :evil_lol: Mam nadzieje ze to ni ekoniec :razz: Quote
Monalisa4 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 fajne zdjecia,Szkoda ze niemoglismy pojechac:-( Ale nawet Pati ufocona:multi: Quote
BlackSheWolf Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 juz dzis wracaja ;p no chyba, ze sie zasiedza :D no to czekamy na relacje i fotki :D Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Kurcze, w przyszłym roku to już na bank sie wybiorę :) p.s. czemu tak mało fotek??:cool3: Quote
Agga Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 WItam Kochani Melduje, że dotarłam do domu. Właśnie pojechała ode mnie Pagaj. Zlot jak zwykle super. Zdjęcia już wrzuciłam. Jak je zmniejsze to wstawię. kara a tobie wyślę płytkę. Zlotowy pamiętnik trochę pożniej zamieszczę Quote
Agga Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 zdjęcia są na galerii Ja już wróciłam. Pagaj pojechała do domku. Było super. Relacje na foto bologach Quote
Anecioreczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Agga jak zrobisz juz fb ze zdjęciami ze zlotu to daj link:diabloti: My tez wróciliśmy:roll: Jeszcze na dworcu w Zawierciu Atosek chciał pożegnać{:shake:) Hadara,ale mu przeszkodziłam:diabloti: ps.Już znalazłam.. dla nie wiedziących Tutaj kliknij Quote
Anecioreczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 My również do domku dotarliśmy,psy śpią wymęczone:diabloti: a oto Zestaw Dogomaniacka:evil_lol: Quote
sota36 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Wyjątek napisał(a):Kurcze, w przyszłym roku to już na bank sie wybiorę :) p.s. czemu tak mało fotek??:cool3: bo mysmy tylko goscie ! Agga i reszta wkeli i bedzie multum!!! Cierpliwosci. PAGAJ _ mam nadzieje, ze Aga Ci powiedziala o tym... Masz jak w banku!! Dawaj namiary! Quote
Agga Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Chciałam tylko zaznaczyć, że to zdjęcie co dała Anecioreczek to jeden z dwojga stołów, które mieliśmy. Na tym drugim stole panował porządek inaczej dogi by wszystko zjadły:eviltong: Quote
Agga Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 OKi robaczki. Mnie to pójdzie trochę wolno. Jest około 435 zdjęć. Jeszcze muszę ładnie dziennik zlotowy napisać. [SIZE="5"]UWAGA!!!!!! Uważnie czytać komentarze do zdjęć! Ola po przebudzeniu Aksa ( nie wiem czy dobrze napisałam) Olek po ciężkim wieczorze. A mówiło mu się nie mieszaj alkoholi.:p Czaruś pilnujący pana Co ten Czaruś sobie mysli:roll: Quote
goldenka245 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Agga super fotki :D Więcej!:diabloti::loveu: Quote
Agga Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 odsłona druga:cool3: Hadar ze Skiperem przed hotelem Michał ( od Pagaj) ze Skiperem. Czekał, aż mamusia skorzysta z internetu Niektórzy, żeby wyjść z namiotu musieli mieć make up:cool3: :eviltong: Hadarek czegoś wypatruje Quote
Agga Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 odsłona 3 Skiper (czekoladka) czy te oczy mogą kłamać? Wejście do hotelu Quote
tusia. Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Świetne! Cieszę sie ze zlocik się udał :D. Czekam na więcej fotek :D Quote
Recommended Posts