AgaCzips Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='tunio'] BTW.Czipsowa,i widzisz,w końcu nie ugadałyśmy się co do Twojego wpadnięcia do nas na kilka dni... no niestety:-( chyba ze chcesz mnie pod koniec sierpnia:diabloti: Buziaki dla Mojego Maluszka:cool3: [quote name='Agga']Czips licze na ciebie kochana, że pomożesz mi rozłożyć namiot. jasne, namiot możesz zostawić mi;) [quote name='olekg18'] O nie moje zapasy są dla Kary,Ani,****ka i Asi pie . nie zapomniałeś czasem o kimś?:roll: :mad: Quote
olekg89 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czips mam dla cię chipsy :* Nie zapomniałem:) Ty jesteś tajna poprostu:) Quote
KaRa_ Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A dla mnie co masz? jak dla kazdgo cos innego:evil_lol: Już Bolsa mam w lodowce, bilety PKP, jedzonko na wyjazd:eviltong: Quote
rose Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='olekg18']Kara dla cię mam musli:) i Dla ani:) O musli jak milo :p a jogurt do tego tez jakis miec bedziesz ? :eviltong::eviltong: Quote
KaRa_ Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 olekg18 napisał(a):Kara dla cię mam musli:) i Dla ani:) No to już lepsze niż sucharki;) Quote
BORA Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ja oczywiście jadę. Agga poproszę o zmianę kolorku z różowego na czarny :evil_lol: Nie było mnie 2 tygodnie, ale od początku mówiłam, że jadę :eviltong: Będę w sobotę, godzina jeszcze nieznana :diabloti: Pati my będziemy tylko 2 w namiocie? Olek a co dla mnie będziesz miał? :loveu: Quote
Patikujek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 BORA będziemy we 2 w namiocie (no i w 3 psy) bo ze mną jadą 2 koleżanki o one będą w drugim, namiocie Quote
olekg89 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Borcia :* Kochana tak się martwiłem ,że nie przyjedziesz :)Buzi dostaniesz:) kara-masz za duże wymagania:) Patik-daj mi swój numer ,zebym mógł kontrolować sytację :D Za ile dojedziesz itd :P Quote
olekg89 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Kara,Rose,Asia pie prawda ,ze jak bedzie padać mogę wbić do was spac ?:( Quote
KaRa_ Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 olekg18 napisał(a):Kara,Rose,Asia pie prawda ,ze jak bedzie padać mogę wbić do was spac ?:( No oczywiście przyjmiemy Cie na podłoge jak się psy zgodzą:evil_lol: Quote
rose Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='olekg18']Kara,Rose,Asia pie prawda ,ze jak bedzie padać mogę wbić do was spac ?:( Powiedzmy, ze sie zastanowie :eviltong: zobaczymy czy mi to sie oplaci, bo wiesz nie ma nic za darmo :eviltong::eviltong: Quote
Anecioreczek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 to Już jutrooo:roll: Olek a dla Mnie i ZonkOne co masz?:mad: :diabloti: edit:na onecie pisze ze bedzie lałooo..do wtorku..a w niedziele ma być burza ;( Quote
tunio Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 AgaCzips napisał(a):no niestety:-( chyba ze chcesz mnie pod koniec sierpnia:diabloti: Buziaki dla Mojego Maluszka:cool3: Jesteś mile widziana.Musisz jedynie dysponować odpowiednią dozą odwagi i nie przestraszyć się naszego "dredowego potworka". Quote
KaRa_ Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Anecioreczek napisał(a):edit:na onecie pisze ze bedzie lałooo..do wtorku..a w niedziele ma być burza ;( Oby onet sie mylil;) Quote
Agga Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Czips ten namiocik szybko się rozkłada. Nie, że mi się nie chce ja po prostu od wczoraj jestem w małej niedyspozycji z kręgosłupem.:shake: jade na tab i plastrach przeciwbólowych. Nie wiem jak dam rade no ale co tam jak mnie dożątko szarpnie to się naprawi:loveu: No kochani to jutro się widzimy. Oleczku też mam chrupki do mleka:eviltong: jak mnie moj kierowca zobaczy z bagażami to mi chyba karze biec za autem:placz: :evil_lol: Quote
efra-husky Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Aguś czy pieniążki do ciebie dotarły??? Quote
Agga Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Tak kochana wszystko już mam w kopercie. Jutro wszystko załatwię. Tylko szkoda, że CIebie nie będzie. Chodź w tym roku nie dałabym rady panienki pod stok wciągać:cool3: Quote
efra-husky Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :evil_lol: prawdę mówiąc nie miałam na ten rok w planie czołgania się na stok :evil_lol: :eviltong: Ale bardzo mi smutno i przykro, że nie będę mogła w tym roku z wami być na zlocie :-( Bawcie się dobrze i wybawcie się również za mnie :cool3: bo ja niestety będę "kiblować" w pracy :angryy: Mam jednak nadzieję, że na przyszły rok wszystko nadrobimy :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Agga a co z tymi osobami na różowo? coś w końcu wiadomo kto z nich jedzie a kto nie?;) Quote
mrowa23 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 i jak wszyscy zapakowani juz?:> zwarci i gotowi?:> bo my wlasnie wstalysmy z fan po wieczorze panienskim ;P Quote
Recommended Posts