mrowa23 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 taaaak?:. a kto?:> bo jezeli bardzo bardzo to prosze tak sie prezentowaly dwa dni temu:eviltong: : a to ze robia nam fotki jak jedziemy samochodem i wytykaja palcami to juz norma u nas i sie przyzwyczailismy :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ostateczna wersja ja będę w piątek wieczorem:) Olku możę też byś już w piatek wieczorem przyjechał?? Quote
Agga Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Pati droga mamo! Do CIebie wielka prośba ale nie zapomnij!!! Zajmij mi miejsce koło ciebie na namiot a koło mnie jeszcze jeden. NO ale plis, żeby nie było znowu na przejściu:mad: Proszę dwa miejsca pod ogrodzeniem:razz: Wynagrodzę Ci to. Biorę dla Ciebie śpiewnik dogomaniacki. Quote
olekg89 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Pati ,a ty jedziesz w piątek? Ja oczywiście jak najbardziej moge :D Quote
Patikujek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Tak ja jadę w piatek ale będę koło 19(jestem uzależniona od kierowcy) Jasne Agguś z jednej strony namiot mojej kumpeli (bo jedzie ze mną Manixsa i jeszcze jedna dziewczyna) a z drugiej podwójne miejsce dla ciebie Quote
olekg89 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Patik ,a czy Bora jedzie wkońcu? Ok to ja też będe tak na 19:) Quote
Patikujek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Fajnie Olek:) Bora będzie bo ma u mnie w namiocie zajęte miejsce ale kiedy to nie wiem Quote
olekg89 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 No ma szczęście ,bo byłoby lańsko:) Grzeczna Borcia:)Ale by miała przewalone na zlot mnie ciągneła ,a sama by nie przyjechała:P ****ek -wiem ,że sie ciszysz :)Baks znów spędzi w namiocie pierwsze 2 dni hihih Quote
KaRa_ Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja jutro robię zakupy na zlocik, jakies %, troche jedzenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dukowi już wpajam do głowy,że biada jak nasika w domku bądź w pociągu:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Olek zajmij n am miejsce tak gdzies koło Ciebie:oops: Bo My wiesz...nie znamy zabradzo ludzi:evil_lol: My bedziemy 8-9 rano:-o Quote
KaRa_ Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja będę ok 16tej;) i juz mowie ze rezerwuje pokoj u gory ale ten mniejszy zamykany bo Duke mi nie uciekal na dol po schodach;) Quote
Patikujek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja jak w zezłym ropku jechałam znałam jedną osobę tylko, nawet Bore która ze mną w namiocie spała poznałam dopiero po przyjeździe:) Quote
rose Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja tez mało ludziów z dogo znam :p i po to jade zeby poznac:p Quote
mrowa23 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 aaa zapomnialam dodac ze ja mam koszulki juz u siebie :) Quote
olekg89 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No Anecior zajme wam miejsce .Ja jadąc na 1 zlot nie znałem nikogo.:) Quote
Agga Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Czips licze na ciebie kochana, że pomożesz mi rozłożyć namiot. Na obecną chwilę jestem uziemiona:-( Zero gwałtownych ruchów. :shake: :roll: Gogrzej jak wejdę do namiotu i nie będę mogła wyjść. LIcze na waszą pomysłowość.Zawsze można mnie dokarmiać w razie czego. Quote
mrowa23 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 moja droga nie wiem co sie stalo ale wiesz zawsze moge podpiac pod twoja karimatke astora wywiezie cie natychmist z namiotu:D zreszta juz widzialas jak ladnie potrafi ciagnac czlowieka :D Quote
Asia & Ginger Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Agga']Czips licze na ciebie kochana, że pomożesz mi rozłożyć namiot. Na obecną chwilę jestem uziemiona:-( Zero gwałtownych ruchów. :shake: :roll: Gogrzej jak wejdę do namiotu i nie będę mogła wyjść. LIcze na waszą pomysłowość.Zawsze można mnie dokarmiać w razie czego. Olek zrobił zapasy, więc w razie czego bedziemy Ci podrzucać chrupki i sucharki. :diabloti: Quote
olekg89 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 O nie moje zapasy są dla Kary,Ani,****ka i Asi pie .Dla aggi nic nie przewidziałem:) Quote
KaRa_ Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 olekg18 napisał(a):O nie moje zapasy są dla Kary,Ani,****ka i Asi pie .Dla aggi nic nie przewidziałem:) Czujemy się wyróżnione:evil_lol::lol::lol::lol: Quote
Agga Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Mrówa jeśli miałabym przeżyć taką akcję jak Ty wtedy to na moj dzisiejszy stan musielibyście mnie zakopać:eviltong: Olek ja nie jestem wymagająca. A może dla mnie coś słodkiego. Quote
tunio Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A ja chciałam życzyć miłej zabawy.Obawiam się,że nie dotrę nawet na chwilę,tylko po to,aby się z Wami zobaczyć.Doprawdy żałuję,bo chciałam chociaż się przywitać i spędzić z Wami kilka godzin. Pozdrawiam C.i Maleństwo BTW.Czipsowa,i widzisz,w końcu nie ugadałyśmy się co do Twojego wpadnięcia do nas na kilka dni... Quote
Agga Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 No to ktoś się bardzo ale to bardzo będzie smucić:shake: Quote
Patikujek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Zakupy zrobione, pies wykąpany, jutro zostaje jeszcze przywiezienie drugiego psa i ostrzyżenie go no i oczywiście spakowanie A wyjeżdżam z Zabrza koło 17 więc przed 19 będę w Morsku:) I już zrobiłam tabliczkę zarezerwowane:D:D:D Quote
Recommended Posts