Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nadzieja napisał(a):
mozemy wplacic za miejsce w domku uff w ostatniej chwili. mama andzieje ze koszulkai miejsce znajdzie sie Porsze Organizatora o kontakt

produkcja koszulek ZLOTOWYCH sie juz skonczyła-można zamówić koszulke Dogomanii-sprawa domków i wpłat już też zamknięta-ale może poczekaj co napisza osoby zorientowane,może jakieś miejsce w domku sie zwolniło...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nadzieja']mozemy wplacic za miejsce w domku uff w ostatniej chwili. mama andzieje ze koszulkai miejsce znajdzie sie Porsze Organizatora o kontakt
Na koszulkę to już za późno niestety. A w sprawie miejsca w domku napisz do Efry-husky, ona się tym zajmuje.

Posted

Anecioreczek ok juz was dopisuje.
Nadzieja tak jak pisałam ci na gg musisz skontaktować się z Efra. Podawałm ci na nią namiary.
CO do koszulek to teraz juz tylko dogomaniackie. Info jest na Off Topic.

Posted

A teraz Mała statystyka:evil_lol:

Pozostało 8 dni do Zlotu.
Jedzie nas do tej pory 51 osób
43 lub 44 Psy
Namiotów 18-ście.
Osoby do domków 11-ście + jeden cały domek zarezerwowany
I przyczepka.

:cool3:

Posted

jaka przyczepka?:cool3:
kara a czy moj dogowy zadek moglby lezec na twoich bagazach przykrytych jego kolderka? bo jezeli dupcia astorowa na bagazach ci nie przeszkadza -chlop jedzie w bagazniku:evil_lol: to moge zabrac bagaze :)

Posted

Wiesz Bogarka podróż pociągiem ,w dodatku tak długa może być dla Hadara nieprzyjemne i męcząca.
Za psy w domkach nie płaciło się o ile dobrze pamiętam:)

Posted

mrowa23 napisał(a):
jaka przyczepka?:cool3:
kara a czy moj dogowy zadek moglby lezec na twoich bagazach przykrytych jego kolderka? bo jezeli dupcia astorowa na bagazach ci nie przeszkadza -chlop jedzie w bagazniku:evil_lol: to moge zabrac bagaze :)

Spoko przeszkadzać nie będzie, tylko że to byłby dwa plecaki:cool3: zmiescilby sie?

Posted

Już niedługo Zlot ale się cieszę, steskniłam się za niektórymi osobami:)

Jedzie ze mną york i wyżeł niemiecki:multi:
spoko co nie:)

Mam nadzieję że jednak samochodem uda nam się zabrać:/ Bo pordówży pociągiem z namiotem i psami i bagażami sobie nie wyobrażam

Posted

Postaram się być jak najwczesniej tylko muszę transport załatwić ja cały czas nie wiem czym pojadę staram się już nawet sąsiada namówić żeby mnie zawiuzł:P

Nie martw się Oleczku nie zostawię cię samego:D

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ja mam pytanie ktorymi pociagami jada dogomanicy Ci z daleka ;) Bo w sumie chyba pojedizmy trasa przez Wrocław itp;)

Ooo, a skąd taka decyzja? Czy to pewne? I o której wyjeżdżacie z Poznania? :cool3:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ja mam pytanie ktorymi pociagami jada dogomanicy Ci z daleka ;) Bo w sumie chyba pojedizmy trasa przez Wrocław itp;)

Tak lepiej będzie jak pojedziemy przez Wrocław-podobno bardziej ciekawsza trasa :eviltong:, Agata tez z nami pojedzie;) no i Czipsik oczywiscie :p

Posted

[quote name='Agga']
Z POZNANIA do KATOWIC:
Wyjazd z POZNANIA: 7:30
Przyjazd do WROCŁAWIA: 9:58 wyjazd: 10:01
Przyjazd do OPOLA:11:03 wyjazd: 11:04
Przyjazd do KATOWIC: 12:43

Z KATOWIC do ZAWIERCIA:
Wyjazd :13:35 przyjazd do ZAWIERCIA:14:33

Gdzie znalazłaś ten pociąg bo ja go na stronie PKP nie widze:shake:

Posted

KUrcze z tego co wiem są dwa domki zarezerwowane.
Właśnie zreztgnowała lavinia i Maupa 4 które zarezerwowane miały cały domek.

Efra plisss daj znać jaki mamy stan bo ja nie potrafie odpowiedzieć.

Posted

Efra mogła by się tutaj odezwać bo jakoś nie ma z nią kontaktu:shake:
Efra halloooo.....

P.S
Oleku czy jesli dojdzie do tego że będę jechac pociągiem do Morska to jest szansa żę bagaże mi zabierzesz(chodzi mi o namiot i śpiwór i plecak???)

Posted

[quote name='Bogarka']A ja sie cały czas zastanawiam czy wziac Hadara czy lepiej zostawic w domu :hmmmm:
Jesli chodzi o domki za psy tez sie płaci?

Zosiu na Twoim miejscu psa bym nie brała. To chyba zbyt męczące dla niego.

Posted

[quote name='Agga']Efra plisss daj znać jaki mamy stan bo ja nie potrafie odpowiedzieć.

Ilość domków jakie zarezerwowałam dla chętnych osób wynosi 2 ;) Maupa4 sama rezerwowała sobie domek.

W jednym domku będą:
- KaRa TC + osoba towarzysząca
- asia_pie
- Bogarka
- nadzieja

Drugi domek:
- mrówa23 + tz
- Casia_i_Figa

[quote name='Patikujek_Zabrze']Efra mogła by się tutaj odezwać bo jakoś nie ma z nią kontaktu :shake:
Efra halloooo.....

Pati oraz pozostali dogomaniacy - bardzo was przepraszam za utrudniony kontakt ze mną, ale ostatnio popadłam w pracoholizm ;) Przepraszam:Rose:

Jak coś to piszcie