CASIA&ttb Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 nadzieja napisał(a):mozemy wplacic za miejsce w domku uff w ostatniej chwili. mama andzieje ze koszulkai miejsce znajdzie sie Porsze Organizatora o kontakt produkcja koszulek ZLOTOWYCH sie juz skonczyła-można zamówić koszulke Dogomanii-sprawa domków i wpłat już też zamknięta-ale może poczekaj co napisza osoby zorientowane,może jakieś miejsce w domku sie zwolniło... Quote
Asia & Ginger Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='nadzieja']mozemy wplacic za miejsce w domku uff w ostatniej chwili. mama andzieje ze koszulkai miejsce znajdzie sie Porsze Organizatora o kontakt Na koszulkę to już za późno niestety. A w sprawie miejsca w domku napisz do Efry-husky, ona się tym zajmuje. Quote
nadzieja Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 miejmy nadzieje ze sie jeszcze znajdzie cos:) Quote
Agga Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Anecioreczek ok juz was dopisuje. Nadzieja tak jak pisałam ci na gg musisz skontaktować się z Efra. Podawałm ci na nią namiary. CO do koszulek to teraz juz tylko dogomaniackie. Info jest na Off Topic. Quote
Anecioreczek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 A teraz Mała statystyka:evil_lol: Pozostało 8 dni do Zlotu. Jedzie nas do tej pory 51 osób 43 lub 44 Psy Namiotów 18-ście. Osoby do domków 11-ście + jeden cały domek zarezerwowany I przyczepka. :cool3: Quote
mrowa23 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 jaka przyczepka?:cool3: kara a czy moj dogowy zadek moglby lezec na twoich bagazach przykrytych jego kolderka? bo jezeli dupcia astorowa na bagazach ci nie przeszkadza -chlop jedzie w bagazniku:evil_lol: to moge zabrac bagaze :) Quote
Bogarka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 A ja sie cały czas zastanawiam czy wziac Hadara czy lepiej zostawic w domu :hmmmm: Jesli chodzi o domki za psy tez sie płaci? Quote
olekg89 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Wiesz Bogarka podróż pociągiem ,w dodatku tak długa może być dla Hadara nieprzyjemne i męcząca. Za psy w domkach nie płaciło się o ile dobrze pamiętam:) Quote
KaRa_ Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 mrowa23 napisał(a):jaka przyczepka?:cool3: kara a czy moj dogowy zadek moglby lezec na twoich bagazach przykrytych jego kolderka? bo jezeli dupcia astorowa na bagazach ci nie przeszkadza -chlop jedzie w bagazniku:evil_lol: to moge zabrac bagaze :) Spoko przeszkadzać nie będzie, tylko że to byłby dwa plecaki:cool3: zmiescilby sie? Quote
Patikujek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Już niedługo Zlot ale się cieszę, steskniłam się za niektórymi osobami:) Jedzie ze mną york i wyżeł niemiecki:multi: spoko co nie:) Mam nadzieję że jednak samochodem uda nam się zabrać:/ Bo pordówży pociągiem z namiotem i psami i bagażami sobie nie wyobrażam Quote
olekg89 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Pati****ek wpadnijcie już rano:D Bo co ja bd sam rano robił?:( Quote
Patikujek Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Postaram się być jak najwczesniej tylko muszę transport załatwić ja cały czas nie wiem czym pojadę staram się już nawet sąsiada namówić żeby mnie zawiuzł:P Nie martw się Oleczku nie zostawię cię samego:D Quote
Anecioreczek Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 My bedziemy około 12-stej (:-o) bo Kierowca później niema czasu:evil_lol: ma akurat w sobote wolne:evil_lol: Tylko ktoś nam pusi Namiot postawić:roll: Quote
olekg89 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ja wam pomoge :) Jka rozstawie swojego kondomka:) Quote
KaRa_ Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ja mam pytanie ktorymi pociagami jada dogomanicy Ci z daleka ;) Bo w sumie chyba pojedizmy trasa przez Wrocław itp;) Quote
Asia & Ginger Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 KaRa_TC napisał(a):Ja mam pytanie ktorymi pociagami jada dogomanicy Ci z daleka ;) Bo w sumie chyba pojedizmy trasa przez Wrocław itp;) Ooo, a skąd taka decyzja? Czy to pewne? I o której wyjeżdżacie z Poznania? :cool3: Quote
rose Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 KaRa_TC napisał(a):Ja mam pytanie ktorymi pociagami jada dogomanicy Ci z daleka ;) Bo w sumie chyba pojedizmy trasa przez Wrocław itp;) Tak lepiej będzie jak pojedziemy przez Wrocław-podobno bardziej ciekawsza trasa :eviltong:, Agata tez z nami pojedzie;) no i Czipsik oczywiscie :p Quote
KaRa_ Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Agga'] Z POZNANIA do KATOWIC: Wyjazd z POZNANIA: 7:30 Przyjazd do WROCŁAWIA: 9:58 wyjazd: 10:01 Przyjazd do OPOLA:11:03 wyjazd: 11:04 Przyjazd do KATOWIC: 12:43 Z KATOWIC do ZAWIERCIA: Wyjazd :13:35 przyjazd do ZAWIERCIA:14:33 Gdzie znalazłaś ten pociąg bo ja go na stronie PKP nie widze:shake: Quote
CASIA&ttb Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 tu masz-> http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=2&ident=gj.02343929.1186328383&guiVCtrl_connection_detailsOut_setStatus_C1-1_allHalts=yes&OK#cis_C1-1 a jak dasz dalsza podroz i wpiszesz Zawiercie to pokaże sie rozklad i jest tez ten poziag katowice-zawiercie Quote
Agga Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 KUrcze z tego co wiem są dwa domki zarezerwowane. Właśnie zreztgnowała lavinia i Maupa 4 które zarezerwowane miały cały domek. Efra plisss daj znać jaki mamy stan bo ja nie potrafie odpowiedzieć. Quote
Patikujek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Efra mogła by się tutaj odezwać bo jakoś nie ma z nią kontaktu:shake: Efra halloooo..... P.S Oleku czy jesli dojdzie do tego że będę jechac pociągiem do Morska to jest szansa żę bagaże mi zabierzesz(chodzi mi o namiot i śpiwór i plecak???) Quote
ulvhedinn Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 U nas niestety pojechanie zależy od mnóstwa czynników:roll: zdrowia kotów, sprawy Pająka... Ech- siem pokomplikowało... Quote
Agga Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='Bogarka']A ja sie cały czas zastanawiam czy wziac Hadara czy lepiej zostawic w domu :hmmmm: Jesli chodzi o domki za psy tez sie płaci? Zosiu na Twoim miejscu psa bym nie brała. To chyba zbyt męczące dla niego. Quote
efra-husky Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='Agga']Efra plisss daj znać jaki mamy stan bo ja nie potrafie odpowiedzieć. Ilość domków jakie zarezerwowałam dla chętnych osób wynosi 2 ;) Maupa4 sama rezerwowała sobie domek. W jednym domku będą: - KaRa TC + osoba towarzysząca - asia_pie - Bogarka - nadzieja Drugi domek: - mrówa23 + tz - Casia_i_Figa [quote name='Patikujek_Zabrze']Efra mogła by się tutaj odezwać bo jakoś nie ma z nią kontaktu :shake: Efra halloooo..... Pati oraz pozostali dogomaniacy - bardzo was przepraszam za utrudniony kontakt ze mną, ale ostatnio popadłam w pracoholizm ;) Przepraszam:Rose: Jak coś to piszcie Quote
Recommended Posts