Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lista:
1.Patikujek -czarna XL(męska) - zapłacono
2.oraz Manixsa - czarna XL(męska classic)
3.Anecioreczek - czerwona XL(damska)
4.nadzieja - czerwona XL (damska)
5.Mrówa23 - koszulka M czarna(damska) - zapłacono
6.oraz XL czarna(męska)z dopiskiem TZ_mrówy - zapłacono
7.bigos - czarna L(damska)
8.cerber - czarna M (damska)
9.oraz koszulka czarna S- napis LARY (damska)
10.bogarka - czarna M(damska)
11.Casia i Figa - czarna XXL(męska)
12.ulvhedinn - czarna M(damska)
13.Agnisia=) - garnatowa M(damska)
14.ZonkOne - czarnaXXL (męska)
15.dada - czarna S(damska)
16.Asia_pie - koszulka czerwona M (damska)z napisem na rękawie Asia & Ginger
17. Pagaj - zapłacono

[SIZE=5]Proszę o dokonywanie wpłat

Pieniążki proszę przesłać na numer konta podany poniżej:

ING Bank Śląski
85 1050 1575 1000 0022 7156 3906
,

Adres odbiorcy przelewu zapisany jest poniżej.

Esprit - Grażyna Ślopek
(NIP: 898-002-60-75)

ul. Grottgera 3
51-630 Wrocław

W adnotacji podając czego ów przelew dotyczy.

Np.
"Koszulki na Zlot Dogomaniaków" + swój nick

Posted

Zmysł napisał(a):
Dzięki. a dużo Dogomaniaków zazwyczaj uczestniczy? Sorry za te pytania, ale się zaciekawiłem.

Hej!

Lista jest na pierwszej stronie,chociaz zwykle polowa "odpada" w przedbiegach;)

Posted

bigos napisał(a):
O przepraszam, w tamty roku to z dojeżdżajacymi wtrakcie lub na chwilę to było z jakieś 50 osób:p:cool1:

Hej!

W zeszlym roku faktycznie frekwencja byla niezla ale dwa lata temu bylo nas znacznie mniej;)

Posted

Musze cie berdzo przeprosic, poniewaz mialam zaplacic za koszulke, ale nie udalo mi sie tego zrobic. Teraz własnie wrociłam z pogrzebu i całkiem zapomniałm o tym. Teraz juz nie mam gdzie tego zapłacic. CVzy istnieje jeszcze jakas mozliwosc by zapłacic to w przyszłym tygodniu albo np. na zlocie?? jeszcze raz przepraszam za moja głupote. Pozdrawiam.

Posted

@Manixsa - Ponieważ jak do tej pory wpłat jest na 6 koszulek (niestety :shake:) nie będzie problemu, jeśli Twoja wpłata wpłynie do środy/czwartku.

Jednocześnie apeluję do reszty spóźnialskich - proszę o jak najszybszą wpłatę - chcę zamknąć temat produkcji koszulek do końca tego tygodnia (20. lipca). Do zlotu zostanie na tyle dużo czasu, by dostarczyć wszystkie t-shirty bez stresu :roll:

OGROMNA PROŚBA - piszcie w tytule przelewu swoje nicki! Mam listę z wątku - zawierającą jedynie Wasze ksywki... po nazwisku, czy adresie nie dojdę od kogo jest wpłata :/ Pisałem o tym, ale może powtarzania nigdy dosyć...

W tytule przelewu wpiszcie: Koszulka zlotowa Dogomania - [WASZ NICK]

Proszę w związku z ostatnią wpłatą o kontakt p. Katarzynę Knap, lub kogoś, kto wie, że z tego konta została uiszczona wpłata za koszulkę...

Posted

[quote name='ff_koszulki']@Manixsa - Ponieważ jak do tej pory wpłat jest na 6 koszulek (niestety :shake:) nie będzie problemu, jeśli Twoja wpłata wpłynie do środy/czwartku.

Jednocześnie apeluję do reszty spóźnialskich - proszę o jak najszybszą wpłatę - chcę zamknąć temat produkcji koszulek do końca tego tygodnia (20. lipca). Do zlotu zostanie na tyle dużo czasu, by dostarczyć wszystkie t-shirty bez stresu :roll:

OGROMNA PROŚBA - piszcie w tytule przelewu swoje nicki! Mam listę z wątku - zawierającą jedynie Wasze ksywki... po nazwisku, czy adresie nie dojdę od kogo jest wpłata :/ Pisałem o tym, ale może powtarzania nigdy dosyć...

W tytule przelewu wpiszcie: Koszulka zlotowa Dogomania - [WASZ NICK]

Proszę w związku z ostatnią wpłatą o kontakt p. Katarzynę Knap, lub kogoś, kto wie, że z tego konta została uiszczona wpłata za koszulkę...

to moja wpłata-jakiś problem?

Posted

Taki, że trudno było o identyfikację. Na forum masz jedynie nick.
Prośba była taka, aby w tytule przelewu napisać koszulka zlotowa i nick:cool1: