ff_koszulki Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 @Agga - Agnieszko, z pierwszego postu zniknął numer konta... przydałby się chociaż odnośnik do stronki z koszulkami (w końcu to jedno i to samo źródło)... Quote
bigos Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Lista: 1.Patikujek -czarna XL(męska) - zapłacono 2.oraz Manixsa - czarna XL(męska classic) 3.Anecioreczek - czerwona XL(damska) 4.nadzieja - czerwona XL (damska) 5.Mrówa23 - koszulka M czarna(damska) - zapłacono 6.oraz XL czarna(męska)z dopiskiem TZ_mrówy - zapłacono 7.bigos - czarna L(damska) 8.cerber - czarna M (damska) 9.oraz koszulka czarna S- napis LARY (damska) 10.bogarka - czarna M(damska) 11.Casia i Figa - czarna XXL(męska) 12.ulvhedinn - czarna M(damska) 13.Agnisia=) - garnatowa M(damska) 14.ZonkOne - czarnaXXL (męska) 15.dada - czarna S(damska) 16.Asia_pie - koszulka czerwona M (damska)z napisem na rękawie Asia & Ginger 17. Pagaj - zapłacono [SIZE=5]Proszę o dokonywanie wpłat Pieniążki proszę przesłać na numer konta podany poniżej: ING Bank Śląski 85 1050 1575 1000 0022 7156 3906, Adres odbiorcy przelewu zapisany jest poniżej. Esprit - Grażyna Ślopek (NIP: 898-002-60-75) ul. Grottgera 3 51-630 Wrocław W adnotacji podając czego ów przelew dotyczy. Np. "Koszulki na Zlot Dogomaniaków" + swój nick Quote
bigos Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Patikujek - mogłabyś przypomnieć Manixsa o wpłacie?:p Quote
ff_koszulki Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Lub, jak wspomniałem wyżej: "Koszulki na Zlot Dogomaniaków" + swój nick Quote
Zmysł Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):To już będzie 5 rok z kolei:) A miejsce to samo, czy co roku inne? Quote
Agga Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Na pierwszej stronie dopisałam tak jak o mnie proszono. Zmysł zlot w tym samym miejscu jak co roku. Quote
Zmysł Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dzięki. a dużo Dogomaniaków zazwyczaj uczestniczy? Sorry za te pytania, ale się zaciekawiłem. Quote
Asia & Ginger Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ja też dzisiaj wpłaciłam kaskę za koszulkę. :p Quote
Peter Beny Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kochani jak by był potrzebny transport z PKP z Zawiercia , mogę pomóc :razz::razz: Duże kombi , oczywiście gratis dla Dogomaniaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asiunia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zmysł napisał(a):Dzięki. a dużo Dogomaniaków zazwyczaj uczestniczy? Sorry za te pytania, ale się zaciekawiłem. Hej! Lista jest na pierwszej stronie,chociaz zwykle polowa "odpada" w przedbiegach;) Quote
bigos Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 O przepraszam, w tamty roku to z dojeżdżajacymi wtrakcie lub na chwilę to było z jakieś 50 osób:p:cool1: Quote
asiunia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 bigos napisał(a):O przepraszam, w tamty roku to z dojeżdżajacymi wtrakcie lub na chwilę to było z jakieś 50 osób:p:cool1: Hej! W zeszlym roku faktycznie frekwencja byla niezla ale dwa lata temu bylo nas znacznie mniej;) Quote
Zmysł Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 asiunia napisał(a):Hej! W zeszlym roku faktycznie frekwencja byla niezla ale dwa lata temu bylo nas znacznie mniej;) Dzięki za informacje. Quote
olekg89 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zlot w zeszłym faktycznie miał niezła frekwencje ,ale w tym ciańko to widze. Quote
Manixsa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Musze cie berdzo przeprosic, poniewaz mialam zaplacic za koszulke, ale nie udalo mi sie tego zrobic. Teraz własnie wrociłam z pogrzebu i całkiem zapomniałm o tym. Teraz juz nie mam gdzie tego zapłacic. CVzy istnieje jeszcze jakas mozliwosc by zapłacic to w przyszłym tygodniu albo np. na zlocie?? jeszcze raz przepraszam za moja głupote. Pozdrawiam. Quote
Asia & Ginger Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Manixsa, możesz jeszcze zapłacic w przyszłym tygodniu. Bigos napisała:bigos napisał(a):no tak do połowy miesiąca, tj. 15-17 lipca Quote
ff_koszulki Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 @Manixsa - Ponieważ jak do tej pory wpłat jest na 6 koszulek (niestety :shake:) nie będzie problemu, jeśli Twoja wpłata wpłynie do środy/czwartku. Jednocześnie apeluję do reszty spóźnialskich - proszę o jak najszybszą wpłatę - chcę zamknąć temat produkcji koszulek do końca tego tygodnia (20. lipca). Do zlotu zostanie na tyle dużo czasu, by dostarczyć wszystkie t-shirty bez stresu :roll: OGROMNA PROŚBA - piszcie w tytule przelewu swoje nicki! Mam listę z wątku - zawierającą jedynie Wasze ksywki... po nazwisku, czy adresie nie dojdę od kogo jest wpłata :/ Pisałem o tym, ale może powtarzania nigdy dosyć... W tytule przelewu wpiszcie: Koszulka zlotowa Dogomania - [WASZ NICK] Proszę w związku z ostatnią wpłatą o kontakt p. Katarzynę Knap, lub kogoś, kto wie, że z tego konta została uiszczona wpłata za koszulkę... Quote
CASIA&ttb Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='ff_koszulki']@Manixsa - Ponieważ jak do tej pory wpłat jest na 6 koszulek (niestety :shake:) nie będzie problemu, jeśli Twoja wpłata wpłynie do środy/czwartku. Jednocześnie apeluję do reszty spóźnialskich - proszę o jak najszybszą wpłatę - chcę zamknąć temat produkcji koszulek do końca tego tygodnia (20. lipca). Do zlotu zostanie na tyle dużo czasu, by dostarczyć wszystkie t-shirty bez stresu :roll: OGROMNA PROŚBA - piszcie w tytule przelewu swoje nicki! Mam listę z wątku - zawierającą jedynie Wasze ksywki... po nazwisku, czy adresie nie dojdę od kogo jest wpłata :/ Pisałem o tym, ale może powtarzania nigdy dosyć... W tytule przelewu wpiszcie: Koszulka zlotowa Dogomania - [WASZ NICK] Proszę w związku z ostatnią wpłatą o kontakt p. Katarzynę Knap, lub kogoś, kto wie, że z tego konta została uiszczona wpłata za koszulkę... to moja wpłata-jakiś problem? Quote
bigos Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Taki, że trudno było o identyfikację. Na forum masz jedynie nick. Prośba była taka, aby w tytule przelewu napisać koszulka zlotowa i nick:cool1: Quote
CASIA&ttb Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='bigos']Taki, że trudno było o identyfikację. Na forum masz jedynie nick. Prośba była taka, aby w tytule przelewu napisać koszulka zlotowa i nick:cool1: no i tak napisałam-dla niedowiarków moge zeskanowac dowód wpłaty :razz: EDIT: scan dowodu wpłaty http://img502.imageshack.us/my.php?image=zlotsp4.jpg Quote
Recommended Posts