Anecioreczek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 BlackSheWolf napisał(a):a wogole to do kiedy na domki mozna sie zapisywac? i jesli ja jade jako np 1 albo z kumpela to do kogos mozna dolaczyc ? czy to sie okaze na miejscu ? i wogole w jakim wieku sa osoby ?? bo wiecie ja mam 16 i nei chcialabym byc najmlodsza xD 1.Chyab można ale trzeba wpłacić już zaliczke. 2.Tak okaże sie na miejscu kto z kim i po co:evil_lol: 3.w różnym:roll: Młodsze osoby chyba też jadą:roll: Quote
Agga Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 CO do domków to proszę pytać na PW Efrę ona zajmuję się domkami. Na zlocie bywały młodsze osoby.:lol: Quote
Anecioreczek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Agga,prosimy o wypisanie nas (Ja i ZonkOne) z listy. Nie możemy jechać. :-( Quote
brazowa1 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Kurcze-ja bym chciala pojechac,ale daleko ten zlot zrobiliscie.:roll: I moja suka,by sie z bigosowym psiakiem pobawiła... Quote
Matusz Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 brazowa1 napisał(a):Kurcze-ja bym chciala pojechac,ale daleko ten zlot zrobiliscie.:roll: I moja suka,by sie z bigosowym psiakiem pobawiła... fakt, to nawet bym powiedział, że bardzo daleko:roll: Quote
Asia & Ginger Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Nie przesadzajcie. ;) Dogomaniacy ze Szczecina nawet jadą. I jedna osoba z Węgier (z tego co pamiętam). Więc? :cool3: Quote
KaRa_ Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ja jade z Poznania wiec też najbliżej nie mam;) Ale Morsko to piękna miejscowość, świetne miejsce na spacerowanie z psami po lasach,polanach;) Quote
zaba14 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Hej! Musze zrezygnować z zlotu, wyjeżdżam za granice i nie wiem dokładnie czy wrócę w ogóle w tym roku. Quote
Patikujek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Żabciu podpadłaś:mad: Bigos bardzo cię przepraszam ale pieniądze za koszulkę wpłacę jutro, okazało sie żę tata wpłacił na złe konto kase i teraz ją odebraliśmy i jutro wpłacam poprawnie:) Quote
zaba14 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Żabciu podpadłaś:mad: Bigos bardzo cię przepraszam ale pieniądze za koszulkę wpłacę jutro, okazało sie żę tata wpłacił na złe konto kase i teraz ją odebraliśmy i jutro wpłacam poprawnie:) Pati proszę Cię nie kijem!:) taką sytuację miałam w zeszłym roku z tym ze to mój brat wysłał kasę na koszulkę na inne konto :evil_lol: Quote
Bogarka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 zaba14 napisał(a):Hej! Musze zrezygnować z zlotu, wyjeżdżam za granice i nie wiem dokładnie czy wrócę w ogóle w tym roku. Mozna wiedziec do jakiego kraju? Quote
Patikujek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No ale na szczęście kasę odzyskałam i jutro pójdzie do bogoska Quote
Peter Beny Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Kochani pewnie was odwiedzę z moim psem :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
mortikia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 HEj CZY Są JESZCE DOMKI? my byśmy chcieli straszzzzzzzzzzznie jest nas conajmniej 7-9 osób i chcielibysmy dwa domki jeśłi 9 jeden jeśli 6 (ewentualnie ans by pojechało) i 6 psów;) bardzo bardzo bardzo chcemy-szukaliśmy takiego wyjazdua le puźno tu dotarliśmy prosze o info nawet sms na koma będzie łatwiej 0668845269 pozdrawiam i prosze o pozytywne info Quote
ff_koszulki Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 @bigos - ubiegłaś mnie o kilka godzin... Kochani! Do tej pory otrzymaliśmy wpłatę od jednej (!) osoby i to dołączonej do listy chętnych na samym końcu, a czas płynie nieubłaganie... Proszę o sprężenie się i dokonanie przelewów, by nie trzeba było robić wszystkiego na ostatnią chwilę :roll: Quote
mrowa23 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ups ja przepraszam wypadlam z obiegu na jakis czas czy ktos moze mi pwoeidziec gdzie znajde nr konta i jak moge zmienic jedna koszulke tzn napis na niej ? :> bede wdzieczna... Quote
ff_koszulki Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Numer konta można znaleźć tutaj - koszulki zlotowe i forumowe są z tego samego źródła: http://jacekrout.netzel.pl/dogomania/detale.htm @Agga - informacja o numerze konta powinna się znaleźć w pierwszym poście, mam nadzieję, że to nie jest powód opóźnienia we wpłatach :roll: @mrowa23 - o jaką zmianę chodzi? Proszę o mail w tej sprawie (fast_fashion@wp.pl)... Quote
mrowa23 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 na to konto co jest tam podane i w tytule wpisac mrowa23 dogomania po prostu? :D maila juz wyslalam Quote
ff_koszulki Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Opis przelewu ma pomóc w identyfikacji wpłaty. Proszę wpisać "Koszulki na Zlot Dogomaniaków" + swój nick Quote
zaba14 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Bogarka napisał(a):Mozna wiedziec do jakiego kraju? Do Irlandii ;) Quote
mrowa23 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 oj zaba daleko cie niesie .... ps. przelew dokonany zgodnie z instruktazem;) Quote
Patikujek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Moja kasa poszła przed chwilką więc myślę że za jakieś 2 dni dojdzie:) Przepraszam że tak późno Quote
Agga Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 mortikia napisał(a):HEj CZY Są JESZCE DOMKI? my byśmy chcieli straszzzzzzzzzzznie jest nas conajmniej 7-9 osób i chcielibysmy dwa domki jeśłi 9 jeden jeśli 6 (ewentualnie ans by pojechało) i 6 psów;) bardzo bardzo bardzo chcemy-szukaliśmy takiego wyjazdua le puźno tu dotarliśmy prosze o info nawet sms na koma będzie łatwiej 0668845269 pozdrawiam i prosze o pozytywne info Domkami zajmuje się Efra_husky proszę do niej pisać PW Quote
Recommended Posts