Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
a wogole to do kiedy na domki mozna sie zapisywac? i jesli ja jade jako np 1 albo z kumpela to do kogos mozna dolaczyc ? czy to sie okaze na miejscu ? i wogole w jakim wieku sa osoby ?? bo wiecie ja mam 16 i nei chcialabym byc najmlodsza xD

1.Chyab można ale trzeba wpłacić już zaliczke.
2.Tak okaże sie na miejscu kto z kim i po co:evil_lol:
3.w różnym:roll: Młodsze osoby chyba też jadą:roll:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
Kurcze-ja bym chciala pojechac,ale daleko ten zlot zrobiliscie.:roll:
I moja suka,by sie z bigosowym psiakiem pobawiła...

fakt, to nawet bym powiedział, że bardzo daleko:roll:

Posted

Ja jade z Poznania wiec też najbliżej nie mam;) Ale Morsko to piękna miejscowość, świetne miejsce na spacerowanie z psami po lasach,polanach;)

Posted

Żabciu podpadłaś:mad:
Bigos bardzo cię przepraszam ale pieniądze za koszulkę wpłacę jutro, okazało sie żę tata wpłacił na złe konto kase i teraz ją odebraliśmy i jutro wpłacam poprawnie:)

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Żabciu podpadłaś:mad:
Bigos bardzo cię przepraszam ale pieniądze za koszulkę wpłacę jutro, okazało sie żę tata wpłacił na złe konto kase i teraz ją odebraliśmy i jutro wpłacam poprawnie:)

Pati proszę Cię nie kijem!:)
taką sytuację miałam w zeszłym roku z tym ze to mój brat wysłał kasę na koszulkę na inne konto :evil_lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
Hej!
Musze zrezygnować z zlotu, wyjeżdżam za granice i nie wiem dokładnie czy wrócę w ogóle w tym roku.

Mozna wiedziec do jakiego kraju?

Posted

HEj CZY Są JESZCE DOMKI? my byśmy chcieli straszzzzzzzzzzznie jest nas conajmniej 7-9 osób i chcielibysmy dwa domki jeśłi 9 jeden jeśli 6 (ewentualnie ans by pojechało) i 6 psów;) bardzo bardzo bardzo chcemy-szukaliśmy takiego wyjazdua le puźno tu dotarliśmy prosze o info nawet sms na koma będzie łatwiej 0668845269 pozdrawiam i prosze o pozytywne info

Posted

@bigos - ubiegłaś mnie o kilka godzin... Kochani! Do tej pory otrzymaliśmy wpłatę od jednej (!) osoby i to dołączonej do listy chętnych na samym końcu, a czas płynie nieubłaganie... Proszę o sprężenie się i dokonanie przelewów, by nie trzeba było robić wszystkiego na ostatnią chwilę :roll:

Posted

ups ja przepraszam wypadlam z obiegu na jakis czas czy ktos moze mi pwoeidziec gdzie znajde nr konta i jak moge zmienic jedna koszulke tzn napis na niej ? :> bede wdzieczna...

Posted

mortikia napisał(a):
HEj CZY Są JESZCE DOMKI? my byśmy chcieli straszzzzzzzzzzznie jest nas conajmniej 7-9 osób i chcielibysmy dwa domki jeśłi 9 jeden jeśli 6 (ewentualnie ans by pojechało) i 6 psów;) bardzo bardzo bardzo chcemy-szukaliśmy takiego wyjazdua le puźno tu dotarliśmy prosze o info nawet sms na koma będzie łatwiej 0668845269 pozdrawiam i prosze o pozytywne info

Domkami zajmuje się Efra_husky proszę do niej pisać PW