Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z zawiercia do morska nie mam wiekszego problemu z przejzdem jak cos pewnie mogl bym was odebrac.

a co do psow to nie biore zadnego psa tylko zonke jak cos biore
chcial bym wziasc samochod zamiast tluc sie pociagiem bo te pociagi sa bardzo zaladowane w tamta okolice

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiekesa napisał(a):
z zawiercia do morska nie mam wiekszego problemu z przejzdem jak cos pewnie mogl bym was odebrac.

a co do psow to nie biore zadnego psa tylko zonke jak cos biore
chcial bym wziasc samochod zamiast tluc sie pociagiem bo te pociagi sa bardzo zaladowane w tamta okolice

Tylko,ze ja bede miala ze soba Delte i Ere jesli nie bedzie to stanowilo jakiegos problemu:evil_lol:.
A fakt pociagi tamta strone sa strasznie zaladowane...

Posted

No no, sporo osob...

Co do koszulki...moze sie zkusze ale musze sie zastanowic.Koszulki sa o wiele ladniejsze niz w tamtym roku.Tylko S-ki byly jakies takie sporawe:hmmmm:

Moze przyjade z 1 lub 2 osobami ale jeszcze nie wiem jak to bedzie;).

Posted

W tamty roku to koszulki robił zupelnie kto inny moja droga.

Te są inne a wszystkie rozmiary masz wpierwszy poście. Te amskie sa ładne i kobiece:p:p:p

Posted

no misiek miło Cię tu widzieć. Ciesze się, że jedziesz.
Jak już wyjedziesz z Wrocka to może podjechał byś po mamcie.
Już dopisałam Ciebie do listy.

Misiek ty się nie martw z miejscami na namiot. Jak dobrze pamiętam są i miejsca wiszące. Nie żebym sobie już zarezerwowała:diabloti:

Posted

Mam pytanie, na namiot trzeba robić wcześniej rezerwacje czy można sie wpakować bez uprzedzenia?:razz: Niestety ciągle nie wiem czy będę mogła pojechać:shake:

Posted

można bez uprzedzenia;P gorzej z domkiem:P ciekawe czy tyle namiotów sie pomieści bo lsta dość spora:D no ale zawsze mozna miejsców "wiszące", jak to Aga powiedziala:D

Posted

Może i ja się wybiorę, bo w tym czasie miałam jechać nad morze, no ale nie wypaliło. ;)
Tylko co ja zrobię, namiot mam jeden, ale... 5-osobowy. :eviltong:

Posted

Przypominam - zamówienia koszulek zbieramy do końca czerwca!!!!!!!!

Zapraszamy do składania zamówień:p:p:p

Około 3-4 lipca podam sporządzę listę chętnych oraz podam numer konta, na które należy wpłacać pieniążki.

Posted

Cześć
To ja się zdecydowałam i też poproszę o koszulkę(jadę na zlot z Patikujek_Zabrze co wczesniej Pati pisała)

To ja poproszę koszulkę czarną - XL - męską - clasic

Posted

Bigosku, pomóż! :loveu: ;)
Chcę zamówic na zlot koszulke damską (chyba S), ale nie mogę się połapac w rozmiarach. ;-)
Czy możesz mi wyjaśnic, gdzie mam mierzyc plecy? :cool3:
Bo obmierzyłam się wzdłuż, wszerz i w poprzek i nigdzie nie wychodzi mi 52 cm. A może ja jakaś niewymiarowa jestem? :crazyeye: :hmmmm: :evil_lol:

Tabela rozmiarów koszulek Classic T-shirt:
KOBIECE:
Rozmiar: S M L XL
Plecy [cm]: 52,5 55,0 55,5 57,5
Klatka piers.[cm]70 76 78 84
Talia/Biodra[cm] 64/74 68/77 72/79 77/87