Agga Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='sugarr']A osoby które jadą do domków jakoś się już "podzieliły"? Bo są 5 osobowe, a ja np jechałabym sama... Napisz do Efry, ona się zajmuje domkami. Orzech wiesz jestem cholernie spokojna:roll: Quote
olekg89 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Agga-wyprowadzę cie z równowagi.:) Nie jade :D:D:D:D I to tez ostatnia zmiana. Quote
black sheep Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A ja bym wpadła na 1 dzień - bez spania. Ale w którym dniu najlepiej? Sugarr przejedźmy się na 1 dzień chociaż;) (o ile nie chcesz być dlużej!!) Quote
orzech Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 olekg18 napisał(a):Agga-wyprowadzę cie z równowagi.:) Nie jade :D:D:D:D I to tez ostatnia zmiana. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D sorry musialem sie gdzies wysmiac :D Quote
sugarr Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Owca ja bym też tak przyjechała wpaść tylko na jeden dzień, psiury wybiegać i się zapoznać z dogomaniakami :) Nie wiem czy gdzieś nie będę jechała w takim terminie, to też jeden dzień byłby idealny :) Masz jakiś transport może? :D Quote
Anecioreczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 olekg18 napisał(a):Agga-wyprowadzę cie z równowagi.:) Nie jade :D:D:D:D I to tez ostatnia zmiana. Olek ty.... ******** :p Quote
Anecioreczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Pf.. bede płakać:placz::eviltong: Ej no Ludzie,to ja tu charujee,żeby mniec na Zlot a Wy tu cyrki odstawiacie że nie jedziecie..:shake: Nie ładnie!:mad: Olek Masz ręczne Pranie!Odemnie! O!:diabloti: Quote
ulvhedinn Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Bój sie bó Oleg, jak nie przyjedziesz, to :mad: :mad: :mad: PS. Naprawdę masujesz brzuszki nie tylko kociętom? :cool3: Quote
Agnisia =) Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ciągle ktoś sięwypisuje z listy. Jak tak dalej pójdzie to w siepniu na zlot przyjadę tylko ja z moim Felkiem... Quote
black sheep Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 sugarr napisał(a):Owca ja bym też tak przyjechała wpaść tylko na jeden dzień, psiury wybiegać i się zapoznać z dogomaniakami :) Nie wiem czy gdzieś nie będę jechała w takim terminie, to też jeden dzień byłby idealny :) Masz jakiś transport może? :D Hym... mam autko:) 5 osobowe;) Więc zabierze się jeszcze kogoś, i pojedziemy. Jak nas będzie tylu, to może zostaniemy dłużej? Ja psa nie biore, bo Denisek nie lubi długiej jazdy i oddalania się od domu;) Quote
Agga Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='olekg18']Agga-wyprowadzę cie z równowagi.:) Nie jade :D:D:D:D I to tez ostatnia zmiana. Oleczku za mało mnie znasz. Mnie sie nie da takim czyś wyprowadzić z równowagi. Mówisz i masz znikasz z listy tak szybko jak się pojawiłeś.;) Quote
Anecioreczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Agnisia =) napisał(a):Ciągle ktoś sięwypisuje z listy. Jak tak dalej pójdzie to w siepniu na zlot przyjadę tylko ja z moim Felkiem... My tez przyjedziemy chyba że nas ktos zrównowagi wyprowadzi to niewiem:D Quote
sugarr Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 black_sheep napisał(a):Hym... mam autko:) 5 osobowe;) Więc zabierze się jeszcze kogoś, i pojedziemy. Jak nas będzie tylu, to może zostaniemy dłużej? Ja psa nie biore, bo Denisek nie lubi długiej jazdy i oddalania się od domu;) Ja jestem za :) Ale jeżeli w ogóle miałabym jechać to tylko z psem :eviltong: Byłoby ok? Quote
olekg89 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dobra jade :D Bora tak się za mną stęskniła ,że jade i ulv musze poznać :) Agguniu-wku...... cię ? Quote
Agga Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 sugarr i black_sheep wpadnijcie chociaż na jeden dzień. Olek dziecko czytaj ze zrozumieniem. Quote
black sheep Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 sugarr napisał(a):Ja jestem za :) Ale jeżeli w ogóle miałabym jechać to tylko z psem :eviltong: Byłoby ok? Jeśli będzie grzeczny:) Quote
sugarr Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 No właśnie nie daję głowy za jego zachowanie w samochodzie... Przez pół godziny drogi przynajmniej 20 minut się wierci i popiskuje, bo może 3 razy jechał samochodem w życiu, ale demolek nie robi, nie ma choroby lokomocyjnej Quote
Anecioreczek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='olekg18']Dobra jade :D Bora tak się za mną stęskniła ,że jade i ulv musze poznać :) Agguniu-wku...... cię ? Ty...a o Mnie zapomiałeś:angryy: [quote name='Agga'] Olek dziecko czytaj ze zrozumieniem. dziecko:evil_lol: Quote
orzech Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 ulvhedinn napisał(a):Bój sie bó Oleg, jak nie przyjedziesz, to :mad: :mad: :mad: PS. Naprawdę masujesz brzuszki nie tylko kociętom? :cool3: nie tylko kocietom to pol biedy... bo jeszcze... nie tylko masuje....:D Quote
olekg89 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Tomek jedno słowo więcej i mam na ciebie FOCHA! Quote
Recommended Posts