Asia & Ginger Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agga napisał(a):Właśnie wiedziałam,że o coś nie poprosiłam. Asia_pie dzięki za przypomnienie. tak nick tej osoby. Agga, no problem, przecież musimy sobie pomagac. ;) Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ja sie ostatnio wkoncu dowiedzialam o co chodzi z czerwonymi polarami na zlocie a raczej smietnikami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 KaRa_TC napisał(a):Ja sie ostatnio wkoncu dowiedzialam o co chodzi z czerwonymi polarami na zlocie a raczej smietnikami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: KaRa, o co chodzi? :hmmmm: :cool3: Quote
KaRa_ Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 asia_pie napisał(a):KaRa, o co chodzi? :hmmmm: :cool3: A to takie tam z drugiego zlotu,ze komus sie smietnik pomylil z czlowiekiem w czerwionym polarze gdy chcieli "pozyczyc" dogomaniacy od harcerzy w nocy flage:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bogarka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 KaRa_TC napisał(a):A to takie tam z drugiego zlotu,ze komus sie smietnik pomylil z czlowiekiem w czerwionym polarze gdy chcieli "pozyczyc" dogomaniacy od harcerzy w nocy flage:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myslał, ze smietnik to charcerz i zaczał do niego cos mówic :D :D :D ? Quote
Witokret Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ludziki, a czy bez zapisywania się i jakichkolwiek rezerwacji będzie można Was tam po prostu odwiedzić z futrzakami ??? :razz: Chętnie spotkamy się i poznamy dogomaniaków :lol: Quote
Witokret Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ulvhedinn napisał(a):Witokret, masz byyććć!!!! Koniecznie!!! Aaaaaa mój ukochany Łysiaczek będzie ???????? :loveu: :loveu: :loveu: ;) Quote
Witokret Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 A czy można zamówić dwie koszulki, takie czarne... ? Gdzieś doczytałam, że można takie z nickiem - czy mi się wydawało ? tylko przyznam się Wam, że chyba jestem ułomna, bo jakoś nie mogę się w tych rozmiarach połapać... :roll: Quote
Asia & Ginger Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witokret napisał(a):A czy można zamówić dwie koszulki, takie czarne... ? Gdzieś doczytałam, że można takie z nickiem - czy mi się wydawało ? tylko przyznam się Wam, że chyba jestem ułomna, bo jakoś nie mogę się w tych rozmiarach połapać... :roll: To zupełnie tak jak ja. :cool3: :lol: Jesteśmy już dwie ułomne. ;) :eviltong: Pewnie, że można zamówic koszulki z nickiem, a jeśli ktoś nie jest z dogo to oczywiście z innym napisem też można. No i przyjechac odwiedzic bez rezerwacji również można. :p Quote
Agga Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Witokret napisał(a):A czy można zamówić dwie koszulki, takie czarne... ? Gdzieś doczytałam, że można takie z nickiem - czy mi się wydawało ? tylko przyznam się Wam, że chyba jestem ułomna, bo jakoś nie mogę się w tych rozmiarach połapać... :roll: Pewnie, że można zamówić koszulki. Wszystko masz na pierwszej stronie. Pisz w czym problem w tych rozmiarach. Ahhh i na zlot można wpaść w trakcie trwania. Quote
Cerber Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 aaa i jeszze jedno... przepraszam, ze tak zmieniam, ale co chwile coś uzgadniamy... teraz to juz powinna być ostatebczna wersja... Otóż jest wszystko tak jak było z tym wyjątkiem, ze będzie jeen namiot 6 osobowy... ja go biorę ze sobą... znaczy, ze ta osoba nie bierze namiotu tylko ja biorę 6-osobówkę :) przepraszam za utrudnienia Quote
ulvhedinn Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witokret napisał(a):Aaaaaa mój ukochany Łysiaczek będzie ???????? :loveu: :loveu: :loveu: ;) No myślę, że co najmniej wpadnie razem z ciocią odwieźć nas i przywieźć:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 mały off:eviltong: zostaje ktos po zlocie na pare dni?:P:roll: Quote
Cerber Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Anecioreczek napisał(a):mały off:eviltong: zostaje ktos po zlocie na pare dni?:P:roll: ja myślę, zeby zostac, też szzcerze mówiąc chciałam spytać kogś... Quote
Anecioreczek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cerber napisał(a):ja myślę, zeby zostac, też szzcerze mówiąc chciałam spytać kogś... to Już masz kogoś :cool3: My z ZonkOne chcemy zostać:P Quote
sugarr Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Czy jeszcze można się zgłaszać? nie mam czasu czytać, ale jaka cena od kiedy do kiedy? Quote
AgaCzips Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 sugarr napisał(a):Czy jeszcze można się zgłaszać? nie mam czasu czytać, ale jaka cena od kiedy do kiedy? patrz strona 1:cool1: zgłaszać sie można cały czas Quote
sugarr Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A osoby które jadą do domków jakoś się już "podzieliły"? Bo są 5 osobowe, a ja np jechałabym sama... Quote
KaRa_ Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 sugarr napisał(a):A osoby które jadą do domków jakoś się już "podzieliły"? Bo są 5 osobowe, a ja np jechałabym sama... Ale,ze jak podzilily? to jest tak jest 5 osob i kazdy placi za 5dni czyli wychodzi jakby kazda osoba zaplacila za jeden dzien;) Quote
AgaCzips Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 sugarr napisał(a):A osoby które jadą do domków jakoś się już "podzieliły"? Bo są 5 osobowe, a ja np jechałabym sama... w sprawie domków to byś musiała pogadać z Efrą jak to wygląda;) Quote
CASIA&ttb Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 sugarr napisał(a):A osoby które jadą do domków jakoś się już "podzieliły"? Bo są 5 osobowe, a ja np jechałabym sama... ale w czym problem??jak sie wszyscy zjada to zostana zakwaterowani i tyle :eviltong: (będzi wolna amerykanka :evil_lol: ) Quote
sugarr Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Haha nie no wiadomo, ale psiaki musza sie akceptować i właściciele :D Aaa ciągla sie zastanawiam czy jechać czy nie... Quote
KaRa_ Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Casia_i_Figa napisał(a):ale w czym problem??jak sie wszyscy zjada to zostana zakwaterowani i tyle :eviltong: (będzi wolna amerykanka :evil_lol: ) Ale ze jak zostana zakwaterowani? bo nie zawsze moze starczyc miejsca dla kolejnen osoby bo. np trzeba kolejny domek brac Quote
orzech Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 nie jade :evil_lol: :lol: :evil_lol: p.s. agga - ciekawy jestem jak juz wyglada ta Twoja lista :cool3: sorry to juz naprawde ostatnia zmiana :eviltong: Quote
Recommended Posts