Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asia_pie napisał(a):
KaRa, o co chodzi? :hmmmm: :cool3:

A to takie tam z drugiego zlotu,ze komus sie smietnik pomylil z czlowiekiem w czerwionym polarze gdy chcieli "pozyczyc" dogomaniacy od harcerzy w nocy flage:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A to takie tam z drugiego zlotu,ze komus sie smietnik pomylil z czlowiekiem w czerwionym polarze gdy chcieli "pozyczyc" dogomaniacy od harcerzy w nocy flage:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Myslał, ze smietnik to charcerz i zaczał do niego cos mówic :D :D :D ?

Posted

Ludziki, a czy bez zapisywania się i jakichkolwiek rezerwacji będzie można Was tam po prostu odwiedzić z futrzakami ??? :razz: Chętnie spotkamy się i poznamy dogomaniaków :lol:

Posted

A czy można zamówić dwie koszulki, takie czarne... ? Gdzieś doczytałam, że można takie z nickiem - czy mi się wydawało ?
tylko przyznam się Wam, że chyba jestem ułomna, bo jakoś nie mogę się w tych rozmiarach połapać... :roll:

Posted

Witokret napisał(a):
A czy można zamówić dwie koszulki, takie czarne... ? Gdzieś doczytałam, że można takie z nickiem - czy mi się wydawało ?
tylko przyznam się Wam, że chyba jestem ułomna, bo jakoś nie mogę się w tych rozmiarach połapać... :roll:

To zupełnie tak jak ja. :cool3: :lol: Jesteśmy już dwie ułomne. ;) :eviltong:
Pewnie, że można zamówic koszulki z nickiem, a jeśli ktoś nie jest z dogo to oczywiście z innym napisem też można.
No i przyjechac odwiedzic bez rezerwacji również można. :p

Posted

Witokret napisał(a):

Pewnie, że można zamówić koszulki. Wszystko masz na pierwszej stronie. Pisz w czym problem w tych rozmiarach.

Ahhh i na zlot można wpaść w trakcie trwania.

Posted

aaa i jeszze jedno... przepraszam, ze tak zmieniam, ale co chwile coś uzgadniamy... teraz to juz powinna być ostatebczna wersja...

Otóż jest wszystko tak jak było z tym wyjątkiem, ze będzie jeen namiot 6 osobowy... ja go biorę ze sobą... znaczy, ze ta osoba nie bierze namiotu tylko ja biorę 6-osobówkę :) przepraszam za utrudnienia

Posted

Witokret napisał(a):
Aaaaaa mój ukochany Łysiaczek będzie ???????? :loveu: :loveu: :loveu: ;)

No myślę, że co najmniej wpadnie razem z ciocią odwieźć nas i przywieźć:evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
mały off:eviltong:
zostaje ktos po zlocie na pare dni?:P:roll:

ja myślę, zeby zostac, też szzcerze mówiąc chciałam spytać kogś...

Posted

sugarr napisał(a):
Czy jeszcze można się zgłaszać? nie mam czasu czytać, ale jaka cena od kiedy do kiedy?

patrz strona 1:cool1: zgłaszać sie można cały czas

Posted

sugarr napisał(a):
A osoby które jadą do domków jakoś się już "podzieliły"?
Bo są 5 osobowe, a ja np jechałabym sama...

Ale,ze jak podzilily? to jest tak jest 5 osob i kazdy placi za 5dni czyli wychodzi jakby kazda osoba zaplacila za jeden dzien;)

Posted

sugarr napisał(a):

w sprawie domków to byś musiała pogadać z Efrą jak to wygląda;)

Posted

sugarr napisał(a):

ale w czym problem??jak sie wszyscy zjada to zostana zakwaterowani i tyle :eviltong: (będzi wolna amerykanka :evil_lol: )

Posted

Casia_i_Figa napisał(a):
ale w czym problem??jak sie wszyscy zjada to zostana zakwaterowani i tyle :eviltong: (będzi wolna amerykanka :evil_lol: )

Ale ze jak zostana zakwaterowani? bo nie zawsze moze starczyc miejsca dla kolejnen osoby bo. np trzeba kolejny domek brac

Posted

nie jade :evil_lol: :lol: :evil_lol:
p.s. agga - ciekawy jestem jak juz wyglada ta Twoja lista :cool3:
sorry to juz naprawde ostatnia zmiana :eviltong: