Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
nie mam czasu czytac całego watku znam go pobieznie
kiedy ten zlot w morsku

mam tam kawałek drogi......

Te wszystkie najwazniejsze informacje sa podane na pierwszej stronie w pierwszym poscie;)Czyli np. dokładna data

Posted

[quote name='ANETTTA']nie mam czasu czytac całego watku znam go pobieznie
kiedy ten zlot w morsku

mam tam kawałek drogi......

Polecam przeczytać pierwszą stronę. Tam są wszelkie informacje dotyczące zlotu.

Posted

Nie mam zamiaru. Tylko pomyśl, że jak mnie nie ma np tydzień na necie i jak muszę później czytać 10 stron i poszukać informacji o tym czy ktoś jedzie czy chce koszulkę to ja dziękuje.:roll: Tylko proszę o zminimalizowanie gadulstwa czy to, aż tak wiele;)

Posted

[quote name='olekg18']Ale przecież zapisy są na pw.:) A tak poczytasz sobie 10 stron poszerzysz słownictwo.:D

Kto ci powiedział, że na PW???? Na PW to miałam kilka poprawek a tak to wszystko dzieje się tutaj.:p Wlaśnie przez takie plotkowanie jak odchodzi teraz musze dokładnie czytac :angryy: Olek nie bądź zlośliwy ja cie proszę.:lol:

Posted

Chcicłąbym zapisać jedną osobę... ona jedzie z psem i będzie miała własny namiot... nie wiem czy chcecie ją zapisac oddzielnie, czy, ze razem ze mną... wiem tylko, ze ona będzie miała swój namiot. No i ta osoba chce jedną damską, czarną bluzeczkę, rozmiar S

Posted

no to dopiszcie ją do mnie... ona będzie z jednym psem, goldenem... być może jeszcze jedna osoba będzie, ale to jeszcze jest do uzgodnienia...

Posted

Cerber napisał(a):
Chcicłąbym zapisać jedną osobę... ona jedzie z psem i będzie miała własny namiot... nie wiem czy chcecie ją zapisac oddzielnie, czy, ze razem ze mną... wiem tylko, ze ona będzie miała swój namiot. No i ta osoba chce jedną damską, czarną bluzeczkę, rozmiar S

Luiza, a ona jest z dogo? bo jeśli tak to podaj nick, żeby można było na koszulce napisac. ;)

Posted

ona nie jest z dogo, ale chciała zamiat nicków miec napis Lary... tak wabi się jej pies...

PS. ja chciałabym dla siebie koszulkę w rozmiarze M