Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ja licze na pomoc w opiece nad Delta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nad Delta zawsze:lol: oby nie nad Era:lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chętnie bym wpadła do Was , ale tym razem mamy malutki zlocik w Kielcach:evil_lol:
a cóż ,,służba" ważniejsza :lol: a już sie szykowałam aby jednak przyjechać a tu ..... No cóż jakoś to przeżyje ;)
Pozdrówka

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ja to bym sie bala w takim namiocie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no jakos przy wiekszym wietrze czy deszczu bym mu nie ufała:lol:

No wiesz co KaRa, nie bądź taka podejrzliwa, ten namiot na ulotce prezentuje się wyjątkowo przyzwoicie. :cool3: ;)

Agnisia =) napisał(a):
To ciekawe co byś powiedziała na mój 4osobowy naliot za 30 zł :evil_lol:.
Co to jest to Netto? I gdzie jest?

Netto to taki mały supermarket np. jak Biedronka. Nie mów, że nie słyszałaś. :-o
U mnie w okolicy są w każdym mieście, a w niektórych nawet po dwa, rosną jak grzyby po deszczu. :lol:

Posted

asia_pie napisał(a):
No wiesz co KaRa, nie bądź taka podejrzliwa, ten namiot na ulotce prezentuje się wyjątkowo przyzwoicie. :cool3: ;)

Spałam w namiocie z naprawde taniej półki i wiem,że nizebyt dobrze się w nich spi, w gdy sie człek ruszy mogą się załamać:evil_lol::lol: i czasem przemakają:lol:

Posted

Dobrze, że nie bedę miała takich problemów, bo śpię w domku. :cool3: :evil_lol:
Ogólnie to nie lubię namiotów, ponieważ: trzeba je targac, a oprócz nich śpiwory i wszelkie inne ocieplacze, żeby nie zmarznąc w nocy, oprócz tego jest ciasno i są... robale :eek2:, fuj!
Chociaż kiedyś jako dziecko lubiłam spac w namiocie, ale to już nie te czasy... kości łamią, korzonki bolą... za stara już jestem na takie niewygody... :diabloti: ;)
Nie ma to jak ciepły, przytulny i przestronny domek. :mdrmed: :diabloti: :siara:

Posted

asia_pie napisał(a):
KaRa nie strasz :eek2:, bo będę musiała się przeprowadzic do ośrodka.
Ja za robalami nie przepadam... :shake:
Tzn. mogą sobie byc, ale oby nie w łóżku. :roll: :mad:

Nie no w lóżku nie były ale latały mi nad głową gdy spałam co czasem denerwowało gdy brzęczało:lol:. Ale Delta starała się zminimalizować ilość robali polując na nie:roll:. A w tym roku biore Ere by mnie grzała bo Delta się ze mną w łóżku nie miesciła:evil_lol:

Posted

ale wy wygodni ludzie jesteście;P namioty rulez:D a tymbardziej spanie na stoku na samym kocyku;D:D Kara... a jak sie nie umie rozkladac to sie łamie i nieprzecieka:D znam sie...w końcu jestem dentysta<lol2>:D

Posted

komar napisał(a):
ale wy wygodni ludzie jesteście;P namioty rulez:D a tymbardziej spanie na stoku na samym kocyku;D:D Kara... a jak sie nie umie rozkladac to sie łamie i nieprzecieka:D znam sie...w końcu jestem dentysta<lol2>:D

Zaznacze,że to nie ja rozkładałam namiot na szyszkach po polnocy w ciemnym lesie, i jeszcze z wiercaca sie pewna osoba:evil_lol:

Posted

Dobrze, że nie bedę miała takich problemów, bo śpię w domku. :cool3: :evil_lol:
Ogólnie to nie lubię namiotów, ponieważ: trzeba je targac, a oprócz nich śpiwory i wszelkie inne ocieplacze, żeby nie zmarznąc w nocy, oprócz tego jest ciasno i są... robale :eek2:, fuj!
Chociaż kiedyś jako dziecko lubiłam spac w namiocie, ale to już nie te czasy... kości łamią, korzonki bolą... za stara już jestem na takie niewygody... :diabloti: ;-)
Nie ma to jak ciepły, przytulny i przestronny domek. :mdrmed: :diabloti: :siara:

W namiocie jest ciasno???:o:o:o
Chyba nie spałaś w moim Bora mozę ci potwierdzić:)

Ale ja i tak polecam spanie na stoku pod gołym niebem:) to nic że człowiek budzi się kilka metrów niżej niż zasypiał:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']W namiocie jest ciasno???:o:o:o
Chyba nie spałaś w moim Bora mozę ci potwierdzić:)

Ale ja i tak polecam spanie na stoku pod gołym niebem:) to nic że człowiek budzi się kilka metrów niżej niż zasypiał:evil_lol:
Pewnie, że nie jest ciasno :lol: U nas było dużo miejsca ;) Tylko ja czasami miałam ciasno jak Tora kładła się na materacu i nie mogłam nóg wyciągnąć :evil_lol:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Weżcie go bo mu coś zrobie...!
Jak miejsce zajmujesz to wiesz!!!!

kurcze spałem grzecznie z boku łóźka a ty na mnie z łokciami i ogólnie cała na mnie :/:/:/

no i kto miejsce zajmuje rozpychaczu?

Posted

Żebyście widzieli moją roboczą listę :mad: Jakaś taka pokreślona.:evil_lol:
Asiu zaraz to zrobię.

[SIZE="4"] A was proszę zminimalizujcie PLOTKOWANIE!!!
:cool3:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Agus bardzo prosze o wykreslenie mnie z listy;)Postaram sie jednak wpasc chociaz w jeden dzien was odwiedzic:evil_lol:

TO co Asik.. jednak nie jedziemy?:roll: ;)

Posted

NO dziewczyny nie róbcie mi tego :shake:
LINKA przyjedź do mamy i ze mną pojedź. Kurde chyba musze pogadać z Twoimi rodzicami. DLa ciebie ZLOT to taki wypoczynek :p