rose Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 KaRa_TC napisał(a):Ja licze na pomoc w opiece nad Delta:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nad Delta zawsze:lol: oby nie nad Era:lol: Quote
Gosica Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Chętnie bym wpadła do Was , ale tym razem mamy malutki zlocik w Kielcach:evil_lol: a cóż ,,służba" ważniejsza :lol: a już sie szykowałam aby jednak przyjechać a tu ..... No cóż jakoś to przeżyje ;) Pozdrówka Quote
Asia & Ginger Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 KaRa_TC napisał(a):Ja to bym sie bala w takim namiocie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no jakos przy wiekszym wietrze czy deszczu bym mu nie ufała:lol: No wiesz co KaRa, nie bądź taka podejrzliwa, ten namiot na ulotce prezentuje się wyjątkowo przyzwoicie. :cool3: ;) Agnisia =) napisał(a):To ciekawe co byś powiedziała na mój 4osobowy naliot za 30 zł :evil_lol:. Co to jest to Netto? I gdzie jest? Netto to taki mały supermarket np. jak Biedronka. Nie mów, że nie słyszałaś. :-o U mnie w okolicy są w każdym mieście, a w niektórych nawet po dwa, rosną jak grzyby po deszczu. :lol: Quote
KaRa_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 asia_pie napisał(a):No wiesz co KaRa, nie bądź taka podejrzliwa, ten namiot na ulotce prezentuje się wyjątkowo przyzwoicie. :cool3: ;) Spałam w namiocie z naprawde taniej półki i wiem,że nizebyt dobrze się w nich spi, w gdy sie człek ruszy mogą się załamać:evil_lol::lol: i czasem przemakają:lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Dobrze, że nie bedę miała takich problemów, bo śpię w domku. :cool3: :evil_lol: Ogólnie to nie lubię namiotów, ponieważ: trzeba je targac, a oprócz nich śpiwory i wszelkie inne ocieplacze, żeby nie zmarznąc w nocy, oprócz tego jest ciasno i są... robale :eek2:, fuj! Chociaż kiedyś jako dziecko lubiłam spac w namiocie, ale to już nie te czasy... kości łamią, korzonki bolą... za stara już jestem na takie niewygody... :diabloti: ;) Nie ma to jak ciepły, przytulny i przestronny domek. :mdrmed: :diabloti: :siara: Quote
KaRa_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 No nie wiem czy aż taki przytulny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dużo robali ostatnio w nim bylo:roll: Quote
Asia & Ginger Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 KaRa nie strasz :eek2:, bo będę musiała się przeprowadzic do ośrodka. Ja za robalami nie przepadam... :shake: Tzn. mogą sobie byc, ale oby nie w łóżku. :roll: :mad: Quote
KaRa_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 asia_pie napisał(a):KaRa nie strasz :eek2:, bo będę musiała się przeprowadzic do ośrodka. Ja za robalami nie przepadam... :shake: Tzn. mogą sobie byc, ale oby nie w łóżku. :roll: :mad: Nie no w lóżku nie były ale latały mi nad głową gdy spałam co czasem denerwowało gdy brzęczało:lol:. Ale Delta starała się zminimalizować ilość robali polując na nie:roll:. A w tym roku biore Ere by mnie grzała bo Delta się ze mną w łóżku nie miesciła:evil_lol: Quote
komar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 ale wy wygodni ludzie jesteście;P namioty rulez:D a tymbardziej spanie na stoku na samym kocyku;D:D Kara... a jak sie nie umie rozkladac to sie łamie i nieprzecieka:D znam sie...w końcu jestem dentysta<lol2>:D Quote
KaRa_ Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 komar napisał(a):ale wy wygodni ludzie jesteście;P namioty rulez:D a tymbardziej spanie na stoku na samym kocyku;D:D Kara... a jak sie nie umie rozkladac to sie łamie i nieprzecieka:D znam sie...w końcu jestem dentysta<lol2>:D Zaznacze,że to nie ja rozkładałam namiot na szyszkach po polnocy w ciemnym lesie, i jeszcze z wiercaca sie pewna osoba:evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dobrze, że nie bedę miała takich problemów, bo śpię w domku. :cool3: :evil_lol: Ogólnie to nie lubię namiotów, ponieważ: trzeba je targac, a oprócz nich śpiwory i wszelkie inne ocieplacze, żeby nie zmarznąc w nocy, oprócz tego jest ciasno i są... robale :eek2:, fuj! Chociaż kiedyś jako dziecko lubiłam spac w namiocie, ale to już nie te czasy... kości łamią, korzonki bolą... za stara już jestem na takie niewygody... :diabloti: ;-) Nie ma to jak ciepły, przytulny i przestronny domek. :mdrmed: :diabloti: :siara: W namiocie jest ciasno???:o:o:o Chyba nie spałaś w moim Bora mozę ci potwierdzić:) Ale ja i tak polecam spanie na stoku pod gołym niebem:) to nic że człowiek budzi się kilka metrów niżej niż zasypiał:evil_lol: Quote
BORA Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']W namiocie jest ciasno???:o:o:o Chyba nie spałaś w moim Bora mozę ci potwierdzić:) Ale ja i tak polecam spanie na stoku pod gołym niebem:) to nic że człowiek budzi się kilka metrów niżej niż zasypiał:evil_lol: Pewnie, że nie jest ciasno :lol: U nas było dużo miejsca ;) Tylko ja czasami miałam ciasno jak Tora kładła się na materacu i nie mogłam nóg wyciągnąć :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ja sie bede bala,ze ZonkOne mi miejsce zajmie:lol::lol: ps.jestem w szkole i mam z **** przegladarke w ktorej niema polskich znakow;/ Quote
ZonkOne Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 gdzie niby Ci to miejsce zajmę? :):):) jak nie powiem w jaki sposób ty sie w nocy rozpychasz:P:angryy: Quote
Anecioreczek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Weżcie go bo mu coś zrobie...! Jak miejsce zajmujesz to wiesz!!!! Quote
ZonkOne Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Anecioreczek napisał(a):Weżcie go bo mu coś zrobie...! Jak miejsce zajmujesz to wiesz!!!! kurcze spałem grzecznie z boku łóźka a ty na mnie z łokciami i ogólnie cała na mnie :/:/:/ no i kto miejsce zajmuje rozpychaczu? Quote
Gosica Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Hehe ja jestem za namiotem :multi: w tym roku przeżyłam ,,Pustynna Burze " więc mnie nic nie wystraszy :razz::evil_lol: Pozdrówka Quote
orzech Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Mi namiot postawi oleczek - napewno dlugo nie opadnie :D :oops: Quote
olekg89 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jak się postaram i bede podtrzymywał namiocik to napewno nie opadnie. Quote
asiunia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Hej! Agus bardzo prosze o wykreslenie mnie z listy;)Postaram sie jednak wpasc chociaz w jeden dzien was odwiedzic:evil_lol: Quote
Agga Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Żebyście widzieli moją roboczą listę :mad: Jakaś taka pokreślona.:evil_lol: Asiu zaraz to zrobię. [SIZE="4"] A was proszę zminimalizujcie PLOTKOWANIE!!!:cool3: Quote
Linka Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Agus bardzo prosze o wykreslenie mnie z listy;)Postaram sie jednak wpasc chociaz w jeden dzien was odwiedzic:evil_lol: TO co Asik.. jednak nie jedziemy?:roll: ;) Quote
Anecioreczek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Agus bardzo prosze o wykreslenie mnie z listy;)Postaram sie jednak wpasc chociaz w jeden dzien was odwiedzic:evil_lol: Asiaaaa :placz::placz::placz: Quote
Agga Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 NO dziewczyny nie róbcie mi tego :shake: LINKA przyjedź do mamy i ze mną pojedź. Kurde chyba musze pogadać z Twoimi rodzicami. DLa ciebie ZLOT to taki wypoczynek :p Quote
Patikujek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Jak to niejedziecie??? :placz::placz::placz: Nie zobaczę Metki:placz: (bo z Asią to kij w oko):evil_lol: Quote
Recommended Posts