Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WITAM po tygodniu. Więcej sie nie dało napisać?:diabloti:
Orzech i olek witam znowu na liście. Mam nadzieje, że już nie będę was musiała wykreślać i dopisywać?

ZonkOne poprawiłam.

agga wiesz ze masz minusa?

Mrówa za co????

Posted

[quote name='KaRa_TC']Jest autobus miejski do morska nr 5 o godzinach

Odjazd z: Dworzec kolejowy BŚ
08:00 , 10:10 , 12:15 M, 14:15 M, 16:00 , 17:35 ,

Proponuje sie zapytać kierowcy w ktoórym miejscu dokladniej trzeba wysiąść:D

... bilet (normalny 2,20 studenci 1,10, uczniowie 1,25 zł) z Zawiercia i on sie zatrzymuje tam na wiosce w morsku ale z przeciwnej strony od podlesic. Tam na piechotke trzeba iść jakies hmm... 20 minut pod górke...

albo PKS to sie wysiada w Podlesicach i dalej trzeba isc najpierw wzdłuż domków wioskowych, lasu a potem pod taki fajny stok;) idzie sie tez okolo 20-30 minut. czasy sie zminiają w zależności od waszej kondycji (chodzi mi o podejscie pod stok)

Dzięki wielkie! A ten dworzec BŚ to gdzie on jest :oops: ? Czyli ten bus startuje z dworca w Zawierciu? Poplątałam się :roll:

Posted

Agnisia =) napisał(a):
Dzięki wielkie! A ten dworzec BŚ to gdzie on jest :oops: ? Czyli ten bus startuje z dworca w Zawierciu? Poplątałam się :roll:

Yyy ten dworzec to jest przy dworcu pkp tak mi sie wydaje...

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Yyy ten dworzec to jest przy dworcu pkp tak mi sie wydaje...

Aha, no to już wszystko wiem ;) . Jeszcze raz dziękuję. Ale szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie tej 20minutowej wspinaczki z bagarzami dla siebie, psa, śpiworami i namiotem... :shake:

Posted

zawsze możesz poprosić jakiegoś męzczyznę ------> np. Olek...
i cie tam zaniesie razem z bagażami lub sie upić i Ja bym wtoczył cie na góre... no ale że mnie ie bedzie wiec na upiciu pozostanie, i nie bedzie z tego raczej korzyści;PP

Posted

[quote name='Agga']

Mrówa za co????
jak to za co? weekend majowy minal a ciebie ani widu ani slychu w pyrlandii a ja obiecalam glutokonikom ze przyjedzie ciocia do wyglaskania i teraz zazadaly zabawek na zadosc uczynienie :diabloti:

Posted

Agnisia =) napisał(a):
hahaha, komar, rowaliłeś mnie :lol: !!!
Mrowa, a twoje psokoniki czasem nie chcą kogoś na grzbiet zabrać? :evil_lol:

one? one to sa lenie do kwadratu i to jeszcze pan i pani pies podrozujaca wlasnym rydwanem na zlot bo inaczej to nie ma mowy :evil_lol:

Posted

komar napisał(a):
zawsze możesz poprosić jakiegoś męzczyznę ------> np. Olek...
i cie tam zaniesie razem z bagażami lub sie upić i Ja bym wtoczył cie na góre... no ale że mnie ie bedzie wiec na upiciu pozostanie, i nie bedzie z tego raczej korzyści;PP

Ty nawet jakbys byl to bys nie wtoczyl:eviltong:ostatnio jak mnie nogi bolaly to mnie poniesc nie chciales:angryy:

Posted

Olek nie przesadzaj zajmij się czymś pożytecznym.Sprawdź namiot, śpiwór.

jak to za co? weekend majowy minal a ciebie ani widu ani slychu w pyrlandii a ja obiecalam glutokonikom ze przyjedzie ciocia do wyglaskania i teraz zazadaly zabawek na zadosc uczynienie

Zaraz napisze CI pw.

Posted

Dobrze, że mi przypomnieliście o namiotach. ;)
Jeśli ktoś chce kupic namiot na zlot i nie tylko, to są w Netto (widziałam w ulotce, oferta ważna od dzisiaj), 2-osobowe za 34,99 zł i 4-osobowe (dwie sypialnie, przedsionek) za 99 zł. :cool3:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ja to bym sie bala w takim namiocie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no jakos przy wiekszym wietrze czy deszczu bym mu nie ufała:lol:

To ciekawe co byś powiedziała na mój 4osobowy naliot za 30 zł :evil_lol:.

Co to jest to Netto? I gdzie jest?