Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tak w ogóle dla wiadomości dogomaniaków ze 4zlotu to ta osoba mi towarzyszaca to jest dziewczyna dogomaniackiego grajka Komara:lol::lol::lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata :) napisał(a):
To ja wpadnę w odwiedziny z pewnością ;) Bo właśnie zauważyłam że mi w ostatni dzień nasz wyjazd już wypada. Moja psica inne psy i ludzi kocha, uwielbia oraz zalizuje na śmierć ;P
A namiot najpierw trzeba mieć :D

ja w zeszłym roku specjalnie kupowałam ;) oczywiscie zostal ochrzczony, posiusiany, PODPISANY przez genialnego OLKA oczywiscie to co zrobil nie zeszło :evil_lol: ale to szczegół :P

Posted

zaba14 napisał(a):
ja w zeszłym roku specjalnie kupowałam ;) oczywiscie zostal ochrzczony, posiusiany, PODPISANY przez genialnego OLKA oczywiscie to co zrobil nie zeszło :evil_lol: ale to szczegół :P

:roflt::roflt::roflt:Olek: jak mogłeś? Rozumiem, że podpisałeś, ale żeby obsikać :evil_lol:

Posted

BORA napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:Olek: jak mogłeś? Rozumiem, że podpisałeś, ale żeby obsikać :evil_lol:

zaznaczal teren czy jak ? buhahah olek tylko sie do mnie zblirzysz zeby mnie obsikac i dostaniesz gonga !:diabloti:
jak cos mozna mnie wynac do ochrony .30zl za dzien kobiety 50zl za dzien pol brzydsza .

Posted

BORA napisał(a):

Oj.. no :P zle sformulowane zdanie :lol::lol::lol::lol:

Posted

Głupio tak teraz,ale doszliśmy do wniosku z ZonkOne żeby jednak w domkach 'zamieszkać'
Dało by się jeszcze zapisać?i wpłacić te zaliczke?
Jak nie to trudno,przeżyjemy w namiocie którego jeszcze niemamy:D

Posted

Ja kupiłem namiot rok temu za 35zł:d 2 osobowy i ledwo mieszcze się tam z 2 psami i bagażami ,ale jest ok:D
Żaba-ja Ci dam .Teraz wszyscy myślą ,że sikam na namioty :P

Posted

Anecioreczek napisał(a):
ja tam nawet namiotu nie umiem rozkładać:lol:

Hej!

Znajdzie sie na pewno ktos kto pomoze;)

Jest moze jakas osobka ktora jedzie na sam weekend?

Posted

olekg18 napisał(a):
Ja kupiłem namiot rok temu za 35zł:d 2 osobowy i ledwo mieszcze się tam z 2 psami i bagażami ,ale jest ok:D
Żaba-ja Ci dam .Teraz wszyscy myślą ,że sikam na namioty :P

normalnie namiot gigantyczny... a te jego "pelerynka" :evil_lol:

wiesz... za Ciebie to ja pewna nie jestem ;)

Posted

hahaha olek tak tak winny sie tlumaczy :)
a co za namiot kupiles ? ja mam 4 osobowy i sadze ze bede tam sam + bagaze hahah luxsus :)

Posted

Wczoraj pojechalam zobaczyc osrodek w Morsku!!! zrobil namnie potworne wrazenie!!!!!!! super tereny, fajne knajpki:evil_lol: mimi zoo,konie i mnustwo innych atrakcji.

Jedno tylko mnie martwi! jak dostana sie tam ludzie ktorzy beda zmuszenie przyjechac Pociagiem i autobusem:shake: od najblizszego przystanku jest ok 7 km polem,gora, dolem lasem. Ja jadac tam autem myslalam ze jestem na koncu świata:evil_lol:

Niewobrazam sobie przejscia,z plecakie,namiotem i psem tej odleglosci w tym terenie.

Posted

Mona4 ale mnie przestraszyłas pisząc, że ośrodek zrobił na Tobie potworne wrażenie. :shock: Już myślałam o najgorszym, że to jakaś ruina. :eviltong:

W sprawie dotarcia do ośrodka, to ktoś pisał, że taksówki jeżdżą. :roll:
Ale może by tak jakiś zlotowicz potwierdził, czy dobrze pamiętam. :cool3:

No i tak pomyślałam sobie, że może zlotowicze, którzy przyjadą samochodami mogliby podjechac po resztę. :razz: :evil_lol:

Posted

Olek nie lam sie... Ja napewno pozwole Ci obsikac moj namiot :D
W koncu w tamtym roku obsikalem Twoj telefon wiec musisz sie odwdzieczyc :D (jak sobie przypomne to padam na cyce:D)