Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nuuska']No właśnie cały czas kombinuję :) I narazie cena tych chust jest tylko orientacyjna. Jak już wykombinuję (mam nadzieję że będzie to w najbliższym czasie) to będziemy uzgadniać co dalej :) Ale jeszcze jest trochę czasu do zlotu więc proszę się nie martwić :)

Dzięki, ale jak kogoś nie będzie na zlocie, to można odebrac chusty w inny sposób??;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nuuska']No właśnie cały czas kombinuję :) I narazie cena tych chust jest tylko orientacyjna. Jak już wykombinuję (mam nadzieję że będzie to w najbliższym czasie) to będziemy uzgadniać co dalej :) Ale jeszcze jest trochę czasu do zlotu więc proszę się nie martwić :)

Znalazłam firmę we Wrocławiu, która robi nadruki na odzieży, nawet pojedyncze sztuki:
http://www.serigraf.net.pl/
Jakbyś Nuuska nic nie znalazła u siebie, to mogłabym w ostateczności się tym zając, ale niestety dopieto pod koniec czerwca albo w lipcu, bo teraz mam urwanie głowy. :roll:

Chyba,że jest ktoś z Wrocławia kto mógłby się tym zając. :cool3:
Jedzie ktoś z Wrocławia lub okolic na Zlot i mógłby się zając chustami? :razz:
Halo! Ujawniac się! ;)

Posted

[quote name='asia_pie']Znalazłam firmę we Wrocławiu, która robi nadruki na odzieży, nawet pojedyncze sztuki:
http://www.serigraf.net.pl/
Jakbyś Nuuska nic nie znalazła u siebie, to mogłabym w ostateczności się tym zając, ale niestety dopieto pod koniec czerwca albo w lipcu, bo teraz mam urwanie głowy. :roll:

Chyba,że jest ktoś z Wrocławia kto mógłby się tym zając. :cool3:
Jedzie ktoś z Wrocławia lub okolic na Zlot i mógłby się zając chustami? :razz:
Halo! Ujawniac się! ;)
Ja się moge dowiedzieć, ale podajcie mi konkrety- jakie to miałyby być wymiary, kolor, napis, etc... I ile mniej więcej. ;)

Posted

[quote name='Casia_i_Figa']czy wiadomo cos kiedy bede chusty-Diana czyżby jeszcze jakieś wpłaty nie doszły do Ciebie i trzeba grzecznie kogoś ścignąć?
Dianko, więc jak doszły moje pieniążki, czy nie, bo już zaczynam się martwic:roll:

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Ja się moge dowiedzieć, ale podajcie mi konkrety- jakie to miałyby być wymiary, kolor, napis, etc... I ile mniej więcej. ;)

Ulvhedinn super! :multi:
Trzebaby zrobic chusty co najmniej w dwóch rozmiarach, dla małych/ średnich i dużych psów (lub nawet w trzech).
Ta mniejsza mogłaby byc takiej wielkości jak ta, która była dodawana do "Mojego Psa". Później obmierzę jakby było trzeba.
A napis to chyba: Dogomania, pod spodem :bluepaw: i na samym dole imię psa.
Jak ktoś ma jakiś inny pomysł to zgłaszac proszę. :cool3:
Tylko nie wiem skąd wziąc chusty, czy ta firma sama zrobi, czy my musimy im dac gotowe.
Ulv, jak się czegoś dowiesz to daj znac. :razz:

Posted

Proponuję żeby chusta najmniejsza była mniejsza niż ta dodawana do "Mojego psa" z tamtej małe psy wielkości yorków mają hamak albo i pelerynkę:evil_lol: a takich psiaków też sporo będzie

Posted

Aga bardzo proszę - odpisz mnie od listy ... :( Niestety rozchorowała mi sie suczka.. kilka przewlekłych chorób na raz... musze wydac majatek na jej leczenie.. :( Z chust tez zrezygnuje... :( Sory ze tak wyszło ale musze suczke wyleczyc a to mnie duzo kosztuje :( Pozdro...

Posted

BORA napisał(a):
mrowa ja też lubię dogi :lol:
Agga: one będą od nas uciekały po 2 dniach :evil_lol:

eeee na pewno nie:D a im wiecej ludzi do opieki nad moimi konikami tym lepiej na narzekac nie bede bo daja mi popalic na codzien wiec raz na jakis czas moge miec swieto :D

Posted

A ja chciałam zameldować, że z chustami dalej działam i szukam najkorzystniejszej oferty. (chyba już znalazłam, ale będę dzwonić po długim weekendzie i zobaczymy co powiedzą). Tylko z komputerem pewne problemy i mam ograniczony dostęp :( Więc ostatnio się zaniedbałam w pielęgnowaniu mojego dogo-uzależnienia ;)
Btw - życzę wszystkim udanego dłuuuugiego weekendu :)

Posted

Nuuska, super że działasz. :loveu:
Ulvhedinn ma się jeszcze dowiedziec jak wygląda ta sprawa we Wrocławiu. :cool3:
Pisz jak będziesz cos wiedziała, tylko sie nie zdziw, bo ostatnio na dogo dzieją sie dziwne rzeczy, tzn. znikaja posty (ale po jakims czasie wracają). ;)

Posted

asia_pie napisał(a):
ostatnio na dogo dzieją sie dziwne rzeczy, tzn. znikaja posty (ale po jakims czasie wracają). ;)

No własnie jeden mój zniknał w temacie o programie GIMP

Posted

Bogarka napisał(a):
No własnie jeden mój zniknał w temacie o programie GIMP

Bogarka, nie pierwszy i nie ostatni. ;)
Ja już się przyzwyczaiłam, najlepiej ustawic sobie żeby przychodziły powiadomienia na maila, to bedziesz na czasie. :lol:

Posted

A ja mam takie pytanko - chociaż to jeszcze nie do końca uzgodnione z innymi "spanielomaniakami" - czy można wynająć cały domek dla spanielomaniaków? I czy ta cena jest od osoby, czy za wynajęcie domku? Oraz co będziemy tam robić? I czy trzeba koniecznie przyjechać na nocleg?

Posted

Agata, ta kwota, czyli 130 zł to jest za pobyt jednej osoby w domku przez cały zlot (5 dni). Moze bedzie troche taniej, jeśli w domku bedzie 5 osób, a nie 4 (jak to jest oficjalnie napisane). ;)

Można też nocowac w namiocie (10 zł/osoba/doba).
Mozna przyjechac na tyle dni na ile ma się ochotę (chodzi o namiot) lub przyjechac tylko w odwiedziny.

Można też zabrac kogoś ze sobą, o psie nie muszę chyba wspominac, bo to oczywiste, że jeżeli psiak jest dobrze nastawiony do innych psów i ludzi, to oczywiście jest baaardzo mile widziany. :loveu:

Co do domków, to nie mam pewności czy są jeszcze wolne, trzeba by zadzwonic, albo może Efra się orientuje. :cool3:

Posted

A jak nie lubi psów ,ale masz nad nim kontrole tez moze jechać :)
Moje srednio przepadają za obcymi psami.A tylko Kaja w ciągu 2 zlotów kilka razy dała sobie po mordzie z inną suką o piłke/patyk.

Posted

To ja wpadnę w odwiedziny z pewnością ;) Bo właśnie zauważyłam że mi w ostatni dzień nasz wyjazd już wypada. Moja psica inne psy i ludzi kocha, uwielbia oraz zalizuje na śmierć ;P
A namiot najpierw trzeba mieć :D