Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez chcę chustkę małą
Wysłałam z reszta pv:D
Ktos się pytał czy lepszy nam,iot czy domek

Ja wolę namiot:)
Taniej a mojemu psu wsztko jedno gdzie spi byle w spiworze:)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Diana14']Asactacia dalej czekam na wpłatę od Ciebie na chustkę. Postaraj się to zrobić w miare szybko bo chciałam je wszystkie w czwartek wysłać.
O kurcze PRZEPRASZAM!!!!!! :placz:Wpłacę w poniedziałek- obiecuję !!!!

Posted

[quote name='IgUsIoLeK']No Tak... Ja tez właśnie się zastanawiam :cool3:...;p

Iguś Dianie14 ja wpłacam za tą wcześniejszą chustę pokazaną na tym prezenterze;)
Wydaje mi się, żę nuusce :cool1:

Posted

[quote name='Agga']Kochani ja tylko w ramach przypomienia. DOmkowicze mam nadzieje, że pozałatwiali wszystko z EFRĄ.

Hmmm... ja... nie wiem o co chodzi z tą Efrą:roll:...(chociaż i tak w domku nię będę więc...nie muszę zbytnio wiedziec)
-------------------------------------------------

Mrówa-Piękny ten twój Piesek :loveu::loveu::loveu:
--------

BoY-4EvEr :loveu::loveu:

Posted

[quote name='IgUsIoLeK']Hmmm... ja... nie wiem o co chodzi z tą Efrą:roll:...(chociaż i tak w domku nię będę więc...nie muszę zbytnio wiedziec)

Mrówa-Piękny ten twój Piesek :loveu::loveu::loveu:
--------

BoY-4EvEr :loveu::loveu:

Iguniu kochana ja też nie wiem:oops::roll:
Mam nadzieje, że ktoś będzie taki miły i nam opowie...;)

Posted

[quote name='mrowa23']zatluczcie mnie ale musialam....
ta mloda dama bedzie na zlocie... agga juz sa pewne dwa dozie do glaskania :razz: http://images20.fotosik.pl/228/a6b14946546819a8med.jpg

Ja też się bardzo cieszę, uwielbiam dozie :loveu: i nie boję się glutków. :eviltong: :razz:
Oto dowód: bliskie spotkanie trzeciego stopnia z dogiem na Wystawie Championów w Lesznie:
http://img84.imageshack.us/img84/2853/obraz603pi2.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/2439/obraz605mh7.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/2563/obraz607lu2.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/8409/obraz608jy7.jpg

Oby tylko Gingerka nie była zazdrosna o tą "małą" dożynkę. :evil_lol:

[quote name='anastacia']Iguniu kochana ja też nie wiem:oops::roll:
Mam nadzieje, że ktoś będzie taki miły i nam opowie...;)

Chodzi o to, że kto chce spac w domkach, powinien wpłacic zaliczkę albo najlepiej całą kwotę na konto Efry, bo to ona zamawia domki.

Posted

dziekujemy za mile slowa a krusznki na pewno z oka nie spuscimy :p damy wyglaskac jak najbardziej obetrzec dundle a potem pod pazuche i do domu:eviltong:
agga to kiedy wpadasz ? bo mala na mizianko bardzo skora :razz:
fantasyczne uczucie nosic doga na rekach... choc nie powiem zadyszki dostac mozna ale i tak nosze poki moge :evil_lol:

Posted

IgUsIoLeK napisał(a):
Hmmm... ja... nie wiem o co chodzi z tą Efrą:roll:...(chociaż i tak w domku nię będę więc...nie muszę zbytnio wiedziec)

Kochani niby czytacie a nie wiecie ;) Efra to ja :razz: i zajmuję się rezerwacją domków na zlocik.
Pragnę przypomnieć, że jeśli jeszcze jest ktoś chętny na nocleg w domku to czekam na kontak PW lub GG

Posted

efra-husky napisał(a):
Kochani niby czytacie a nie wiecie ;) Efra to ja :razz: i zajmuję się rezerwacją domków na zlocik.
Pragnę przypomnieć, że jeśli jeszcze jest ktoś chętny na nocleg w domku to czekam na kontak PW lub GG

Aha Rozumiem już... dziekuje ;* :loveu: :loveu:

A własnie... jak to bedzie z tymi chustami ?/ kiedy mamy i dla kogo wpłacić za te chusty DG-ckie? Czy by była taka możliwość że na zlocie możnabybyło zapłacić za nie?:lol:;)

Posted

Najpierw jak był szał na pisanie w tym temacie to po kilka stron dziennie przybywało, a teraz nam nikt odpowiedzieć nie chce. Chociaż to nasza wina bo pewnie gdzieś już było o tym napisane, a myśmy nie zapamiętały. Ale teraz już tego nie znajdziemy, ięc pokornie prosimy o pomoc...

Posted

Agnisia =) napisał(a):
Mamy komuś wpłacać na chusty teraz, czy na zlocie???

Za chusty jeszcze nie wiadomo. Na razie Nuuska kombinuje, zobaczymy czy uda się zrobic chusty z imieniem psa czy tylko takie klasyczne dogomaniackie. ;)

Posted

No właśnie cały czas kombinuję :) I narazie cena tych chust jest tylko orientacyjna. Jak już wykombinuję (mam nadzieję że będzie to w najbliższym czasie) to będziemy uzgadniać co dalej :) Ale jeszcze jest trochę czasu do zlotu więc proszę się nie martwić :)