Patikujek Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ja tez chcę chustkę małą Wysłałam z reszta pv:D Ktos się pytał czy lepszy nam,iot czy domek Ja wolę namiot:) Taniej a mojemu psu wsztko jedno gdzie spi byle w spiworze:) Quote
IgUsIoLeK Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 A Gdzie, i Do Kogo Trzeba Wpłacać Pieniądze na Chusty? Quote
Dada Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dokładnie, też jestem ciekawa jak z oplatą za chusty jest.. Do kogo przelać na konto? :razz: Quote
IgUsIoLeK Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dada napisał(a):Dokładnie, też jestem ciekawa jak z oplatą za chusty jest.. Do kogo przelać na konto? :razz: No Tak... Ja tez właśnie się zastanawiam :cool3:...;p Quote
anastacia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Diana14']Asactacia dalej czekam na wpłatę od Ciebie na chustkę. Postaraj się to zrobić w miare szybko bo chciałam je wszystkie w czwartek wysłać. O kurcze PRZEPRASZAM!!!!!! :placz:Wpłacę w poniedziałek- obiecuję !!!! Quote
anastacia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']No Tak... Ja tez właśnie się zastanawiam :cool3:...;p Iguś Dianie14 ja wpłacam za tą wcześniejszą chustę pokazaną na tym prezenterze;) Wydaje mi się, żę nuusce :cool1: Quote
anastacia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Nuusia, czy coś już wiadomo więcej o chustach ??:cool3: Quote
mrowa23 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 zatluczcie mnie ale musialam.... ta mloda dama bedzie na zlocie... agga juz sa pewne dwa dozie do glaskania :razz: http://images20.fotosik.pl/228/a6b14946546819a8med.jpg Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 MRÓWAAAAAAAAAA jestem w[SIZE="6"] 7 niebie:loveu: Ja będę w niebowzięta z dogami. Quote
anastacia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='mrowa23']zatluczcie mnie ale musialam.... ta mloda dama bedzie na zlocie... agga juz sa pewne dwa dozie do glaskania :razz: http://images20.fotosik.pl/228/a6b14946546819a8med.jpg Haha ale słodki!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Dada Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 mrowa23 jaki cudny!!!!!!!!!!!!! :loveu: trzymaj mocno bo zabiore :evil_lol: Quote
Agga Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Kochani ja tylko w ramach przypomienia. DOmkowicze mam nadzieje, że pozałatwiali wszystko z EFRĄ. Quote
IgUsIoLeK Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Agga']Kochani ja tylko w ramach przypomienia. DOmkowicze mam nadzieje, że pozałatwiali wszystko z EFRĄ. Hmmm... ja... nie wiem o co chodzi z tą Efrą:roll:...(chociaż i tak w domku nię będę więc...nie muszę zbytnio wiedziec) ------------------------------------------------- Mrówa-Piękny ten twój Piesek :loveu::loveu::loveu: -------- BoY-4EvEr :loveu::loveu: Quote
anastacia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']Hmmm... ja... nie wiem o co chodzi z tą Efrą:roll:...(chociaż i tak w domku nię będę więc...nie muszę zbytnio wiedziec) ------------------------------------------------- Mrówa-Piękny ten twój Piesek :loveu::loveu::loveu: -------- BoY-4EvEr :loveu::loveu: Iguniu kochana ja też nie wiem:oops::roll: Mam nadzieje, że ktoś będzie taki miły i nam opowie...;) Quote
Asia & Ginger Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='mrowa23']zatluczcie mnie ale musialam.... ta mloda dama bedzie na zlocie... agga juz sa pewne dwa dozie do glaskania :razz: http://images20.fotosik.pl/228/a6b14946546819a8med.jpg Ja też się bardzo cieszę, uwielbiam dozie :loveu: i nie boję się glutków. :eviltong: :razz: Oto dowód: bliskie spotkanie trzeciego stopnia z dogiem na Wystawie Championów w Lesznie: http://img84.imageshack.us/img84/2853/obraz603pi2.jpg http://img54.imageshack.us/img54/2439/obraz605mh7.jpg http://img217.imageshack.us/img217/2563/obraz607lu2.jpg http://img230.imageshack.us/img230/8409/obraz608jy7.jpg Oby tylko Gingerka nie była zazdrosna o tą "małą" dożynkę. :evil_lol: [quote name='anastacia']Iguniu kochana ja też nie wiem:oops::roll: Mam nadzieje, że ktoś będzie taki miły i nam opowie...;) Chodzi o to, że kto chce spac w domkach, powinien wpłacic zaliczkę albo najlepiej całą kwotę na konto Efry, bo to ona zamawia domki. Quote
anastacia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Chodzi o to, że kto chce spac w domkach, powinien wpłacic zaliczkę albo najlepiej całą kwotę na konto Efry, bo to ona zamawia domki. Acha dziękujemy:B-fly: Quote
mrowa23 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 dziekujemy za mile slowa a krusznki na pewno z oka nie spuscimy :p damy wyglaskac jak najbardziej obetrzec dundle a potem pod pazuche i do domu:eviltong: agga to kiedy wpadasz ? bo mala na mizianko bardzo skora :razz: fantasyczne uczucie nosic doga na rekach... choc nie powiem zadyszki dostac mozna ale i tak nosze poki moge :evil_lol: Quote
Agnisia =) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Mamy komuś wpłacać na chusty teraz, czy na zlocie??? Quote
efra-husky Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 IgUsIoLeK napisał(a):Hmmm... ja... nie wiem o co chodzi z tą Efrą:roll:...(chociaż i tak w domku nię będę więc...nie muszę zbytnio wiedziec) ------------------------------------------------- Kochani niby czytacie a nie wiecie ;) Efra to ja :razz: i zajmuję się rezerwacją domków na zlocik. Pragnę przypomnieć, że jeśli jeszcze jest ktoś chętny na nocleg w domku to czekam na kontak PW lub GG Quote
IgUsIoLeK Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 efra-husky napisał(a):Kochani niby czytacie a nie wiecie ;) Efra to ja :razz: i zajmuję się rezerwacją domków na zlocik. Pragnę przypomnieć, że jeśli jeszcze jest ktoś chętny na nocleg w domku to czekam na kontak PW lub GG Aha Rozumiem już... dziekuje ;* :loveu: :loveu: A własnie... jak to bedzie z tymi chustami ?/ kiedy mamy i dla kogo wpłacić za te chusty DG-ckie? Czy by była taka możliwość że na zlocie możnabybyło zapłacić za nie?:lol:;) Quote
Agnisia =) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Najpierw jak był szał na pisanie w tym temacie to po kilka stron dziennie przybywało, a teraz nam nikt odpowiedzieć nie chce. Chociaż to nasza wina bo pewnie gdzieś już było o tym napisane, a myśmy nie zapamiętały. Ale teraz już tego nie znajdziemy, ięc pokornie prosimy o pomoc... Quote
Asia & Ginger Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Agnisia =) napisał(a):Mamy komuś wpłacać na chusty teraz, czy na zlocie??? Za chusty jeszcze nie wiadomo. Na razie Nuuska kombinuje, zobaczymy czy uda się zrobic chusty z imieniem psa czy tylko takie klasyczne dogomaniackie. ;) Quote
Agnisia =) Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Aha już rozumiem, dziękuję. To gdyby było coś wiadomo to dajcie znać. :) Quote
nuuska Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No właśnie cały czas kombinuję :) I narazie cena tych chust jest tylko orientacyjna. Jak już wykombinuję (mam nadzieję że będzie to w najbliższym czasie) to będziemy uzgadniać co dalej :) Ale jeszcze jest trochę czasu do zlotu więc proszę się nie martwić :) Quote
Recommended Posts