Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja oczywiście z psiakiema nawwt dwoma:D i w tym roku już na 100% z koleżanką:D

A ty Bora śpisz znów ze mną w namiocie?? jak nie to mogę przygarnąć "Gajuśkę" bo widzę że szuka mieszkania:D:D:D

Posted

[quote name='Agga']

Zaraz dopisze Ciebie.Jesli masz ochote to organizacja jest Twoja. Masz już wprawe. Poprostu musisz prowadzić wszystko dokładnie. Wzeszłym roku uratowałam sytuacje bo to ja miałam liste. Na wszelki wypadek w tym roku też ją będe miała.
No własnie przydałoby się zeby organizator miał listę osób i listę tych którzy już cześć pieniedzy wpałcili, żeby było jasne kto ile ma dopłacić jeszcze, a nie od każdego na chybił trafił.
I ja nie mam ochoty na powtórkę z rozrywki że ktoś się deklaruje na domek, zaliczki nie wpłaca, nie daje znaku życia, albo pisze że nie jedzie a później my się wszystkiego dowiadujemy na zlocie i problem jak tu opłacić domek jak są w nim 2 czy 3 osoby.
Na szczeście sprawa się rozwiązała pozytywnie, jednak nie powiem żeby to był zlot dobry pod kątem organizacyjnym. Już nie wspomne o tym, ze jedno miejsce w naszym domku zostało opłacone podwójnie.

Posted

olekg18 napisał(a):
Powiem tym którzy jada pierwszy raz ,że organizowane są tam walki psów.

a walki Ludzi?:mad:
Bo ja WAlki Ludzi to Ja sie pisze...:razz:
Zagłębiowska Bojówka. sialalalala:mad: :lol::lol::lol::lol:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Ja oczywiście z psiakiema nawwt dwoma:D i w tym roku już na 100% z koleżanką:D

A ty Bora śpisz znów ze mną w namiocie?? jak nie to mogę przygarnąć "Gajuśkę" bo widzę że szuka mieszkania:D:D:D

Patikujek kilka stron wcześniej pytałam czy mnie przygarniesz, ale moje pytanie nie zostało zauważone :eviltong: :D Jak nas przygarniesz to super :lol:

Posted

komar napisał(a):
co do walki ludzi... ja chetnie ale mnie brak bedzie wiec mysle że Kara_TC by sie nadawała:D

A ja to niby czemu?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

BORA - przepraszam ale niezbyt dokładnie nadrabiałam zaległości w tym wątku i musiałam nie zauważyć.
Tylko jest jedna sprawa najprawdopodobniej w naszym namiocie jeszcze jedna osoba będzie ale to nie jest pewne:D(mam nadzieję żę ci to przeszkadzać nie będzie:)

KOMAR - czemu nie jedziesz???:o:o:o Kto nam będzie na gitarce grał???:o:o:o
To straszne:o:o:o

Posted

no i widac że nie czytasz;P jade do norwegii do pracy... a grać i oprowadzac po jaskiniach bedzie ktoś inny... i gdy przeczytasz wątek dokladniej to sie dowiesz kto;D hehe;) moze tez sie ta osoba skusi na nocleg na stoku??:D

Posted

Na pewno tylko przyznać się nie chce:evil_lol:

A ty wiesz co Grzesiu ja mam tą zapalniczkję (żółtą), która drogę oświecała co z nią na harcerzy w zeszłym roku się wybraliśmy, i dalej świeci i jest nawet podpisana:D

Chciałam ci ją oddać ale chyba nie ma szans:shake:

Posted

Na pewno tylko przyznać się nie chce:evil_lol:

A ty wiesz co Grzesiu ja mam tą zapalniczkję (żółtą), która drogę oświecała co z nią na harcerzy w zeszłym roku się wybraliśmy, i dalej świeci i jest nawet podpisana:D

Chciałam ci ją oddać ale chyba nie ma szans:shake:

Poczta mu wyslij:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak jak ja ladowarke i jeszcze marudzil,ze koperta nie wytrzymala:lol:

Posted

No patrzcie go jaka maruda:shake::evil_lol: następnym razem wcale mu nie wysyłaj:evil_lol:

A mam pytanko do Olka???
Czy w tym roku też ci mam folię tapeciarską do twojego kondonika przywieźć:evil_lol:???

Posted

No patrzcie go jaka maruda:shake::evil_lol: następnym razem wcale mu nie wysyłaj:evil_lol:

Ja juz mu nic nie wysle:evil_lol: dlatego teraz osobiscie sie w sobote pofatyguje by mu plyty przekazac:lol:

Posted

OOO kolejny minizlocik

Ja muszę sobie chyba pracę znaleźć, żeby mieć kasę na podróże do was:D:D:D

Te mini zlociki sa teraz czestym zjawiskiem u mnie:evil_lol: Komar juz wie wszystko gdzie ja w domu co mam:evil_lol:

Posted

BORA - przepraszam ale niezbyt dokładnie nadrabiałam zaległości w tym wątku i musiałam nie zauważyć.
Tylko jest jedna sprawa najprawdopodobniej w naszym namiocie jeszcze jedna osoba będzie ale to nie jest pewne:D(mam nadzieję żę ci to przeszkadzać nie będzie:)

Nie będzie przeszkadzać, najwyżej będziemy miały mniej komfortowe warunki :evil_lol: Ale ja nie mam nic do gadania, Twój namiot, Ty rządzisz :grins: :evil_lol:

Posted

jak nie to mogę przygarnąć "Gajuśkę" bo widzę że szuka mieszkania:D:D:D

HIHI Gajuśka sobie poradzi, ale dziękuję za propozycje ;) Mam rodzinę w Morsku, po prostu się tam wprosimy :razz: Czy jest ustalony dokładny termin??
:Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

Posted

[quote name='BORA']Nie będzie przeszkadzać, najwyżej będziemy miały mniej komfortowe warunki :evil_lol: Ale ja nie mam nic do gadania, Twój namiot, Ty rządzisz :grins: :evil_lol:

nie będzie tak źle, w zeszłym roku i tak niewiele czasu w namiocie spędziłam:D

Olku tylko nie Pati*****:mad:
bo mój wilczur cię zagryzie
(uczę go sztuk walk9i na kukiełce o twoim wyglądzie:evil_lol: )