BORA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Taaaak, Kaja zagryza wszystkie suki :evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja oczywiście z psiakiema nawwt dwoma:D i w tym roku już na 100% z koleżanką:D A ty Bora śpisz znów ze mną w namiocie?? jak nie to mogę przygarnąć "Gajuśkę" bo widzę że szuka mieszkania:D:D:D Quote
Diana14 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Agga'] Zaraz dopisze Ciebie.Jesli masz ochote to organizacja jest Twoja. Masz już wprawe. Poprostu musisz prowadzić wszystko dokładnie. Wzeszłym roku uratowałam sytuacje bo to ja miałam liste. Na wszelki wypadek w tym roku też ją będe miała. No własnie przydałoby się zeby organizator miał listę osób i listę tych którzy już cześć pieniedzy wpałcili, żeby było jasne kto ile ma dopłacić jeszcze, a nie od każdego na chybił trafił. I ja nie mam ochoty na powtórkę z rozrywki że ktoś się deklaruje na domek, zaliczki nie wpłaca, nie daje znaku życia, albo pisze że nie jedzie a później my się wszystkiego dowiadujemy na zlocie i problem jak tu opłacić domek jak są w nim 2 czy 3 osoby. Na szczeście sprawa się rozwiązała pozytywnie, jednak nie powiem żeby to był zlot dobry pod kątem organizacyjnym. Już nie wspomne o tym, ze jedno miejsce w naszym domku zostało opłacone podwójnie. Quote
Anecioreczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 olekg18 napisał(a):Powiem tym którzy jada pierwszy raz ,że organizowane są tam walki psów. a walki Ludzi?:mad: Bo ja WAlki Ludzi to Ja sie pisze...:razz: Zagłębiowska Bojówka. sialalalala:mad: :lol::lol::lol::lol: Quote
kalina. Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Mam nadzieje że nie zawale tak jak rok temu:diabloti: ... Quote
KaRa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja wezme tym roku znow Delte jesli nie macie nic przeciwko bo miala czasem ona swoje humorki na tamtym zlocie;) oraz Ere by posocjalizowac ja troche;) Quote
BORA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ja oczywiście z psiakiema nawwt dwoma:D i w tym roku już na 100% z koleżanką:D A ty Bora śpisz znów ze mną w namiocie?? jak nie to mogę przygarnąć "Gajuśkę" bo widzę że szuka mieszkania:D:D:D Patikujek kilka stron wcześniej pytałam czy mnie przygarniesz, ale moje pytanie nie zostało zauważone :eviltong: :D Jak nas przygarniesz to super :lol: Quote
komar Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 co do walki ludzi... ja chetnie ale mnie brak bedzie wiec mysle że Kara_TC by sie nadawała:D Quote
KaRa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 komar napisał(a):co do walki ludzi... ja chetnie ale mnie brak bedzie wiec mysle że Kara_TC by sie nadawała:D A ja to niby czemu?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BORA - przepraszam ale niezbyt dokładnie nadrabiałam zaległości w tym wątku i musiałam nie zauważyć. Tylko jest jedna sprawa najprawdopodobniej w naszym namiocie jeszcze jedna osoba będzie ale to nie jest pewne:D(mam nadzieję żę ci to przeszkadzać nie będzie:) KOMAR - czemu nie jedziesz???:o:o:o Kto nam będzie na gitarce grał???:o:o:o To straszne:o:o:o Quote
komar Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no i widac że nie czytasz;P jade do norwegii do pracy... a grać i oprowadzac po jaskiniach bedzie ktoś inny... i gdy przeczytasz wątek dokladniej to sie dowiesz kto;D hehe;) moze tez sie ta osoba skusi na nocleg na stoku??:D Quote
Patikujek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Mam nadzieję:D:D:D P.S Nie czytam dokładnie bo mi się komp na dogo coś wiesza ostatnio P.S.2 mam nadzieję za to kartkę z Norwegii dostanę:D:D:D??? Quote
KaRa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No Komar przyznaj sie masz nas dosyc co?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Na pewno tylko przyznać się nie chce:evil_lol: A ty wiesz co Grzesiu ja mam tą zapalniczkję (żółtą), która drogę oświecała co z nią na harcerzy w zeszłym roku się wybraliśmy, i dalej świeci i jest nawet podpisana:D Chciałam ci ją oddać ale chyba nie ma szans:shake: Quote
komar Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 kartke z norwegii to zobacze;) a zaplaniczke oddasz mi przy okazji:D Quote
KaRa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Na pewno tylko przyznać się nie chce:evil_lol: A ty wiesz co Grzesiu ja mam tą zapalniczkję (żółtą), która drogę oświecała co z nią na harcerzy w zeszłym roku się wybraliśmy, i dalej świeci i jest nawet podpisana:D Chciałam ci ją oddać ale chyba nie ma szans:shake: Poczta mu wyslij:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak jak ja ladowarke i jeszcze marudzil,ze koperta nie wytrzymala:lol: Quote
Patikujek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No patrzcie go jaka maruda:shake::evil_lol: następnym razem wcale mu nie wysyłaj:evil_lol: A mam pytanko do Olka??? Czy w tym roku też ci mam folię tapeciarską do twojego kondonika przywieźć:evil_lol:??? Quote
KaRa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):No patrzcie go jaka maruda:shake::evil_lol: następnym razem wcale mu nie wysyłaj:evil_lol: Ja juz mu nic nie wysle:evil_lol: dlatego teraz osobiscie sie w sobote pofatyguje by mu plyty przekazac:lol: Quote
Patikujek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 OOO kolejny minizlocik Ja muszę sobie chyba pracę znaleźć, żeby mieć kasę na podróże do was:D:D:D Quote
KaRa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):OOO kolejny minizlocik Ja muszę sobie chyba pracę znaleźć, żeby mieć kasę na podróże do was:D:D:D Te mini zlociki sa teraz czestym zjawiskiem u mnie:evil_lol: Komar juz wie wszystko gdzie ja w domu co mam:evil_lol: Quote
BORA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):BORA - przepraszam ale niezbyt dokładnie nadrabiałam zaległości w tym wątku i musiałam nie zauważyć. Tylko jest jedna sprawa najprawdopodobniej w naszym namiocie jeszcze jedna osoba będzie ale to nie jest pewne:D(mam nadzieję żę ci to przeszkadzać nie będzie:) Nie będzie przeszkadzać, najwyżej będziemy miały mniej komfortowe warunki :evil_lol: Ale ja nie mam nic do gadania, Twój namiot, Ty rządzisz :grins: :evil_lol: Quote
Gajuśka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 jak nie to mogę przygarnąć "Gajuśkę" bo widzę że szuka mieszkania:D:D:D HIHI Gajuśka sobie poradzi, ale dziękuję za propozycje ;) Mam rodzinę w Morsku, po prostu się tam wprosimy :razz: Czy jest ustalony dokładny termin?? :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
olekg89 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pati****-folie bede miał swoją :D Bora-kaja nie zagryza żadnych psów tylko goni i gryzie w dupe.:) Quote
Patikujek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='BORA']Nie będzie przeszkadzać, najwyżej będziemy miały mniej komfortowe warunki :evil_lol: Ale ja nie mam nic do gadania, Twój namiot, Ty rządzisz :grins: :evil_lol: nie będzie tak źle, w zeszłym roku i tak niewiele czasu w namiocie spędziłam:D Olku tylko nie Pati*****:mad: bo mój wilczur cię zagryzie (uczę go sztuk walk9i na kukiełce o twoim wyglądzie:evil_lol: ) Quote
Agga Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Jade i nikt mi w tym nie przeszkodzi:angryy: :eviltong: Dianko ja liste bede miec:cool3: Quote
Recommended Posts