Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Są tam prysznica poza domkami i w domkach;) A o co chodzi z dniem dziecka?

nie wiesz co to dzień dziecka??:eviltong::eviltong: myć się nie trzeba :D:cool1:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']Są tam prysznica poza domkami i w domkach;) A o co chodzi z dniem dziecka?

hmm..No bo jak nie ma gdzie się umyć albo się nie chce myć ... no to Jest Dzień dziecka.. i wtedy się nie myje ... :eviltong: ... Uhuhu... czy jakoś tak ;]

Posted

Dla mnie akurat dzien dziecka to nie byl niemozliosc sie mycia;) a raczej koszmar;) . Ale naszczescie w domkach sa nawet pozadne prysznice i bojlery z ciepla woda:evil_lol:

Posted

A wy jedziecie pod namiot czy do domku ??? ;>

I czy zabieracie swoje psy ??

Ja chyba będę brał swojego Tobiasza :) a i jeszcze nie gadałem o tym z rodzicami, ale myślę, że się zgodzą

Posted

[quote name='IgUsIoLeK']a ja bede w namiocie... :(:(:placz::placz:

Mam Nadzieje że mnie ktoś Przygarnie na umycie zębów , rąk i wyprostowaniu włosów ?? ;):cool3::cool3::eviltong::eviltong:

a bierzesz swojego psa?

Posted

[quote name='IgUsIoLeK']a ja bede w namiocie... :(:(:placz::placz:

Mam Nadzieje że mnie ktoś Przygarnie na umycie zębów , rąk i wyprostowaniu włosów ?? ;):cool3::cool3::eviltong::eviltong:

Na zewnątrz też są łazienki czyli kibelki i prysznice w budynku nie zadne plastiki;) .

Posted

[quote name='IgUsIoLeK']Ja mam za miesiąc urodziny i mama może mi kupi pieska ..

To pojade z pieskiem a jak nie to z siostra sama.. ale jeszcze nic pewnego :)

aha, a ile masz lat ??:lol:

Posted

[quote name='IgUsIoLeK']Spoko.. Ale Na Zewnątrz prądu nie ma:P ;]:eviltong:
W tych kiblach chyba jest;) No i w domku tez prąd jest, no i czajnik i lodówka;)

A Wy tyle piszecie tutaj a Wy w ogole jedziecie? bo robicie tu duzego offtopa;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']W tych kiblach chyba jest;) No i w domku tez prąd jest, no i czajnik i lodówka;)

A Wy tyle piszecie tutaj a Wy w ogole jedziecie? bo robicie tu duzego offtopa;)

Moja mama musi się dowiedzieć wszystkiego ale ja wiem że sie zgodzi więc narazie się nie zapisuję.;] bo nie wiem czy bede pieska mieć..;] bo dopiero za miesiac mam urodzinki a ty KARA_TC jedziesz z pieskiem?

Posted

[quote name='IgUsIoLeK']Moja mama musi się dowiedzieć wszystkiego ale ja wiem że sie zgodzi więc narazie się nie zapisuję.;] bo nie wiem czy bede pieska mieć..;] bo dopiero za miesiac mam urodzinki a ty KARA_TC jedziesz z pieskiem?

Na pierwszej stronie wszystko pisze wystarczy spojrzec;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Nie boicie sie takich psow brac? w tamtym roku byly dwie walki i najlepiej sie dla niektorych psow nie skonczyly....

Hej!

Ciężko było znalezc weta w sobote popoludniu:roll: