Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 KaRa_TC napisał(a):Są tam prysznica poza domkami i w domkach;) A o co chodzi z dniem dziecka? nie wiesz co to dzień dziecka??:eviltong::eviltong: myć się nie trzeba :D:cool1: Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']Są tam prysznica poza domkami i w domkach;) A o co chodzi z dniem dziecka? hmm..No bo jak nie ma gdzie się umyć albo się nie chce myć ... no to Jest Dzień dziecka.. i wtedy się nie myje ... :eviltong: ... Uhuhu... czy jakoś tak ;] Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dla mnie akurat dzien dziecka to nie byl niemozliosc sie mycia;) a raczej koszmar;) . Ale naszczescie w domkach sa nawet pozadne prysznice i bojlery z ciepla woda:evil_lol: Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A wy jedziecie pod namiot czy do domku ??? ;> I czy zabieracie swoje psy ?? Ja chyba będę brał swojego Tobiasza :) a i jeszcze nie gadałem o tym z rodzicami, ale myślę, że się zgodzą Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 a ja bede w namiocie... :(:(:placz::placz: Mam Nadzieje że mnie ktoś Przygarnie na umycie zębów , rąk i wyprostowaniu włosów ?? ;):cool3::cool3::eviltong::eviltong: Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ja mam za miesiąc urodziny i mama może mi kupi pieska .. To pojade z pieskiem a jak nie to z siostra sama.. ale jeszcze nic pewnego :) Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']a ja bede w namiocie... :(:(:placz::placz: Mam Nadzieje że mnie ktoś Przygarnie na umycie zębów , rąk i wyprostowaniu włosów ?? ;):cool3::cool3::eviltong::eviltong: a bierzesz swojego psa? Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']a ja bede w namiocie... :(:(:placz::placz: Mam Nadzieje że mnie ktoś Przygarnie na umycie zębów , rąk i wyprostowaniu włosów ?? ;):cool3::cool3::eviltong::eviltong: Na zewnątrz też są łazienki czyli kibelki i prysznice w budynku nie zadne plastiki;) . Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='matusz5']a bierzesz swojego psa?] Mati ja Pieska Nie mam :( ;p Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']Ja mam za miesiąc urodziny i mama może mi kupi pieska .. To pojade z pieskiem a jak nie to z siostra sama.. ale jeszcze nic pewnego :) aha, a ile masz lat ??:lol: Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Spoko.. Ale Na Zewnątrz prądu nie ma:P ;]:eviltong: Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='matusz5']aha, a ile masz lat ??:lol:\ Uhuhu... 14 ;p Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']Spoko.. Ale Na Zewnątrz prądu nie ma:P ;]:eviltong: W tych kiblach chyba jest;) No i w domku tez prąd jest, no i czajnik i lodówka;) A Wy tyle piszecie tutaj a Wy w ogole jedziecie? bo robicie tu duzego offtopa;) Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']W tych kiblach chyba jest;) No i w domku tez prąd jest, no i czajnik i lodówka;) A Wy tyle piszecie tutaj a Wy w ogole jedziecie? bo robicie tu duzego offtopa;) Moja mama musi się dowiedzieć wszystkiego ale ja wiem że sie zgodzi więc narazie się nie zapisuję.;] bo nie wiem czy bede pieska mieć..;] bo dopiero za miesiac mam urodzinki a ty KARA_TC jedziesz z pieskiem? Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']\ Uhuhu... 14 ;p widac...;) Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']Moja mama musi się dowiedzieć wszystkiego ale ja wiem że sie zgodzi więc narazie się nie zapisuję.;] bo nie wiem czy bede pieska mieć..;] bo dopiero za miesiac mam urodzinki a ty KARA_TC jedziesz z pieskiem? Na pierwszej stronie wszystko pisze wystarczy spojrzec;) Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 zapisalam sie wiec raczej jade:evil_lol:;) Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Marta_Ares napisał(a):zapisalam sie wiec raczej jade:evil_lol:;) aha, i rozumiem, że ze swoim Areskiem :)?? pod namiot czy do domku?? Quote
Marta_Ares Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pod namiot, oczywiscie ze z Aresiskiem (mam nadzieje ze nie bedzie chcial zdominowac wszystkiego co ma cztery lapy...:angryy:) Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ja też mam taką nadzieję, że mój Tobiasz tak samo nie będzie chciało wszystkiego zdominować:diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Nie boicie sie takich psow brac? w tamtym roku byly dwie walki i najlepiej sie dla niektorych psow nie skonczyly.... Quote
asiunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 KaRa_TC napisał(a):Nie boicie sie takich psow brac? w tamtym roku byly dwie walki i najlepiej sie dla niektorych psow nie skonczyly.... Hej! Ciężko było znalezc weta w sobote popoludniu:roll: Quote
Recommended Posts