Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='IgUsIoLeK'];] a moglibyście powstawiać zdięcia swoich pupilków :D:D ?? bardzo
bym była ciekawa co to za rozbujnicy...:P:evil_lol::evil_lol:

IgUsIoLeK ja też bym sobie je obejrzała:eviltong:
A miałaś jechac z siostrą:roll:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mrowa23']
agga a moge to na pismie poprosic:diabloti: bo dogi latem to maja takie gluty do buziuchny przyklejone ze latem nikt nas znac nie chce pomimo 3 glutszmatek:evil_lol:

Nie ma sprawy będzie na piśmie.
Będę musiała za niedługo zobaczyć w jakim stanie jest namiot. Dobrze, że w razie czego jest drugi :diabloti:

Posted

[quote name='anastacia']IgUsIoLeK ja też bym sobie je obejrzała:eviltong:
A miałaś jechac z siostrą:roll:

to jest banda APBT_sol :evil_lol: (Soran i Half-biała głowa)

Lima

Posted

[quote name='Casia_i_Figa']to jest banda APBT_sol :evil_lol: (Soran i Half-biała głowa)

Lima

Słodziutkie mordeczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
To się zakochałam :eviltong:

Posted

:cool3::cool3:Zakochałam się w nich...!!Pieknę te twoje pieski :*!! :loveu::loveu::loveu:;)

-----------------------------------------------------------------

a ja mam jeszcze kilka pytań w sprawie wyjazdu...
Wiem już że każdy dojeżdzą na własną rękę.. ale gdzie później się spotykamy jak już tam dojedziemy... ( i czy to bedzie jakas konkretna pora)?

chce też wiedzieć czy do morska ( z suwałk) lepiej jechać pociągiem czy autokarem? ( czy do morska konkretnie dojeżdżają pociągi/autokary?)

Posted

:cool3::cool3:Zakochałam się w nich...!!Pieknę te twoje pieski :*!! :loveu::loveu::loveu:;-)

-----------------------------------------------------------------

a ja mam jeszcze kilka pytań w sprawie wyjazdu...
Wiem już że każdy dojeżdzą na własną rękę.. ale gdzie później się spotykamy jak już tam dojedziemy... ( i czy to bedzie jakas konkretna pora)?

chce też wiedzieć czy do morska ( z suwałk) lepiej jechać pociągiem czy autokarem? ( czy do morska konkretnie dojeżdżają pociągi/autokary?)
:p:p:p:p:p

Posted

[quote name='anastacia']A ile wyjdzie dojazd??
I czy autobusy tam jeżdżą, a jak nie to co??:evil_lol:
PKSem jakos 3zl chyba wychodzilo ale do Morska wtedy tez pare km trzeba piechotka przejsc;) ale dosc fajna droga bo przez wioske no i las;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']PKSem jakos 3zl chyba wychodzilo ale do Morska wtedy tez pare km trzeba piechotka przejsc;) ale dosc fajna droga bo przez wioske no i las;)

A skąd będzie wiadomo jak tam dojśc?? :roll: Ja tam nigdy jeszcze nie byłam :eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_TC']PKSem jakos 3zl chyba wychodzilo ale do Morska wtedy tez pare km trzeba piechotka przejsc;) ale dosc fajna droga bo przez wioske no i las;)

Morrowo :D:D :cool3::cool3: POgadam z Motherem i Moze mnie Puści :multi::multi::multi:

( wielki akcent na słowo MOŻE ) :P

Posted

[quote name='IgUsIoLeK']
Morrowo :D:D :cool3::cool3: POgadam z Motherem i Moze mnie Puści :multi::multi::multi:

( wielki akcent na słowo MOŻE ) :P

IgUsIoLeK a nie Mrówo??;)

Posted

[quote name='anastacia']A skąd będzie wiadomo jak tam dojśc?? :roll: Ja tam nigdy jeszcze nie byłam :eviltong:
Najlepiej z kimś kto się orietuj;)

Posted

matusz5 napisał(a):
czy tam w Morsko jest dostęp do prysznicy itd. poza domkami ??? czy będzie od 11-15 dzień dziecka??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Są tam prysznica poza domkami i w domkach;) A o co chodzi z dniem dziecka?

Posted

matusz5 napisał(a):
czy tam w Morsko jest dostęp do prysznicy itd. poza domkami ??? czy będzie od 11-15 dzień dziecka??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tam chyba Będą baseny .. tak mi się wydaje.. ... O Ile na ich miejscu nie postawili "ToyToi" :eviltong::eviltong:

( więc o dniu dziecka możemy zapomnieć :P)