anastacia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='IgUsIoLeK'];] a moglibyście powstawiać zdięcia swoich pupilków :D:D ?? bardzo bym była ciekawa co to za rozbujnicy...:P:evil_lol::evil_lol: IgUsIoLeK ja też bym sobie je obejrzała:eviltong: A miałaś jechac z siostrą:roll: Quote
Agga Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='mrowa23'] agga a moge to na pismie poprosic:diabloti: bo dogi latem to maja takie gluty do buziuchny przyklejone ze latem nikt nas znac nie chce pomimo 3 glutszmatek:evil_lol: Nie ma sprawy będzie na piśmie. Będę musiała za niedługo zobaczyć w jakim stanie jest namiot. Dobrze, że w razie czego jest drugi :diabloti: Quote
CASIA&ttb Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='anastacia']IgUsIoLeK ja też bym sobie je obejrzała:eviltong: A miałaś jechac z siostrą:roll: to jest banda APBT_sol :evil_lol: (Soran i Half-biała głowa) Lima Quote
anastacia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Casia_i_Figa']to jest banda APBT_sol :evil_lol: (Soran i Half-biała głowa) Lima Słodziutkie mordeczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To się zakochałam :eviltong: Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :cool3::cool3:Zakochałam się w nich...!!Pieknę te twoje pieski :*!! :loveu::loveu::loveu:;) ----------------------------------------------------------------- a ja mam jeszcze kilka pytań w sprawie wyjazdu... Wiem już że każdy dojeżdzą na własną rękę.. ale gdzie później się spotykamy jak już tam dojedziemy... ( i czy to bedzie jakas konkretna pora)? chce też wiedzieć czy do morska ( z suwałk) lepiej jechać pociągiem czy autokarem? ( czy do morska konkretnie dojeżdżają pociągi/autokary?) Quote
anastacia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 I czy stacja PKP jest niedaleko od miejsca spotkania:razz: Quote
mrowa23 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 z racji tego ze jestes tak odwazna agga to dorzuce ci po jednej glutszmatce do kazdego doga:evil_lol: ewentualnie po jednej rolce recznika papierowego:evil_lol: Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :cool3::cool3:Zakochałam się w nich...!!Pieknę te twoje pieski :*!! :loveu::loveu::loveu:;-) ----------------------------------------------------------------- a ja mam jeszcze kilka pytań w sprawie wyjazdu... Wiem już że każdy dojeżdzą na własną rękę.. ale gdzie później się spotykamy jak już tam dojedziemy... ( i czy to bedzie jakas konkretna pora)? chce też wiedzieć czy do morska ( z suwałk) lepiej jechać pociągiem czy autokarem? ( czy do morska konkretnie dojeżdżają pociągi/autokary?) :p:p:p:p:p Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Stacja PKP jest w Zawierciu a z stamtąd trzeba jakoś się zawsze dostać do Morska ;) Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']Stacja PKP jest w Zawierciu a z stamtąd trzeba jakoś się zawsze dostać do Morska ;) A Ile To Kilometrów od morska są Zawiercie? Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']A Ile To Kilometrów od morska są Zawiercie? Tego nie wiem moze z 15 bylo kilometrow. Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']Tego nie wiem moze z 15 bylo kilometrow. :lol:aha... to nie tak dużo..;]:eviltong: Quote
anastacia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']Tego nie wiem moze z 15 bylo kilometrow. A ile wyjdzie dojazd?? I czy autobusy tam jeżdżą, a jak nie to co??:evil_lol: Quote
anastacia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A czy ktoś jedzie ze Szczecina do Morska????:roll: Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ja się zastanawiam czy jechać i jeszcze pare osób ze mną z OSTRÓDY, mam pytanie: czy można dać odpowiedź na namiot tuż przed samym wyjazdem ?? Quote
mrowa23 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 na namiot mozna dac w dzien przyjazdu odpowiedz;) Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='anastacia']A ile wyjdzie dojazd?? I czy autobusy tam jeżdżą, a jak nie to co??:evil_lol: PKSem jakos 3zl chyba wychodzilo ale do Morska wtedy tez pare km trzeba piechotka przejsc;) ale dosc fajna droga bo przez wioske no i las;) Quote
anastacia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']PKSem jakos 3zl chyba wychodzilo ale do Morska wtedy tez pare km trzeba piechotka przejsc;) ale dosc fajna droga bo przez wioske no i las;) A skąd będzie wiadomo jak tam dojśc?? :roll: Ja tam nigdy jeszcze nie byłam :eviltong: Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']PKSem jakos 3zl chyba wychodzilo ale do Morska wtedy tez pare km trzeba piechotka przejsc;) ale dosc fajna droga bo przez wioske no i las;) Morrowo :D:D :cool3::cool3: POgadam z Motherem i Moze mnie Puści :multi::multi::multi: ( wielki akcent na słowo MOŻE ) :P Quote
anastacia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='IgUsIoLeK'] Morrowo :D:D :cool3::cool3: POgadam z Motherem i Moze mnie Puści :multi::multi::multi: ( wielki akcent na słowo MOŻE ) :P IgUsIoLeK a nie Mrówo??;) Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 czy tam w Morsko jest dostęp do prysznicy itd. poza domkami ??? czy będzie od 11-15 dzień dziecka??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='anastacia']A skąd będzie wiadomo jak tam dojśc?? :roll: Ja tam nigdy jeszcze nie byłam :eviltong: Najlepiej z kimś kto się orietuj;) Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='anastacia']IgUsIoLeK a nie Mrówo??;) Nie Mrówo.. tylko Morrowo ;] A morowo znaczy - fajnie ..;] hihi.. x] Quote
KaRa_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 matusz5 napisał(a):czy tam w Morsko jest dostęp do prysznicy itd. poza domkami ??? czy będzie od 11-15 dzień dziecka??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Są tam prysznica poza domkami i w domkach;) A o co chodzi z dniem dziecka? Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 matusz5 napisał(a):czy tam w Morsko jest dostęp do prysznicy itd. poza domkami ??? czy będzie od 11-15 dzień dziecka??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tam chyba Będą baseny .. tak mi się wydaje.. ... O Ile na ich miejscu nie postawili "ToyToi" :eviltong::eviltong: ( więc o dniu dziecka możemy zapomnieć :P) Quote
Recommended Posts