Bewarka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A ja sobie tak myśle...(bo mój brat raczej nie będzie mógł ze mną przyjechać na 5 dni...:shake: pracuje...:roll:) to czy mogłabym po prostu....was odwiedzić? :) bym mu oddała za gaz (bo mamy auto na gaz) i bym mogła was odwiedzić i was poznać...:D albo też mam takiego pomysła...bo on będzie mieć taką prace, że będzie jeździć po Polsce...no to może bym go namówiła, żeby pojechał do Morska? A ja z nim...:p tylko czy to wypali i czy bym tak mogła? Quote
tusia. Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Można przyjechać nie koniecznie na cale 5 dni ;-) Quote
emdziolek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hmm a ja moge ze soba braciszka wziąść??:evil_lol: :evil_lol: Quote
emdziolek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 To prosze- dopisz go obok mnie do listy;-) BUZIOLE!!!!!!!!:loveu: Quote
IgUsIoLeK Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ja Może Pojade... Ale Nie Na Stówe... Jeżeli tak To Z Emdziolem W Namiocie..:cool3::razz:.Bo wiecie my Sąsiadki :eviltong::cool3: Quote
Agnisia =) Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Poprawka, przyjeżdżają ze mną jeszcze dwie siostry (od tygodnia próbują zalogować się na Dogo i mają z tym jakieś problemy, ale może do sierpnia będą już wśród nas ;)) i jeszcze jeden pies. Tylko, że jedna osoba nie może zostać do końca, ale to chyba nic nie zmienia. Uff... ale namieszałam. Więc całość ostatecznie wygląda tak: namiot = ja + 3 osoby + 3 psy Quote
bigos Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='anastacia']:multi: Super!!!!! a ile całośc?? ok 40zł pewnie cio??:razz: Cos koło tego;) Quote
Dada Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Bede się starać ekipę większą namówić na wyjazd ;], jak się uda, to dam znać! Quote
emdziolek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Dada napisał(a):Bede się starać ekipę większą namówić na wyjazd ;], jak się uda, to dam znać! Dada kochana mamy nadzieje ze będziesz z nami:loveu: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ŁOŁ nadrobiłam zaległości ale się rozgadaliście Domek duży i mimo, że piszą o 4 osobach u nas pomieściło się 5 osób. Mrówa pisała do mnie na PW. Odesłałam ją do Efry bo ona orientuje sie ile miejsc mamy wolnych w domku. Efra mam nadzieje, że osoby z domków kontaktują się z Tobą. Z tego co pamiętam to w zeszłym roku pewnej nocy w domku znalazło się koło 15 osób jak nie więcej A tak bez przesady to w 1 domku 6 osób się wyspi spokojnie:) I już wklejam w podpisie link Wyrzucili nas do mało odwiedzanej części forum:shake: P.S dla Bigoska Kasiu proszę żeby nick na koszulce przmiał Patikujek a nie Patikujek_Zabrze dobrze??? Quote
Agga Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Pati Ciesz się ze Patikujek a nie Pati.... :diabloti: Quote
Diana14 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']ŁOŁ nadrobiłam zaległości ale się rozgadaliście Z tego co pamiętam to w zeszłym roku pewnej nocy w domku znalazło się koło 15 osób jak nie więcej A tak bez przesady to w 1 domku 6 osób się wyspi spokojnie:) Mówisz o naszym domku i o tym jak siedzieliśmy na balkonie:cool3: ? Fakt wtedy sporo nas było:eviltong: Quote
nuuska Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A ja wyjdę z taką nieśmiałą propozycją (bo już od dłuższego czasu mnie to trochę męczy ;) )- może by reaktywować dogomaniackie chusty? Dla dogomaniaków ze zlotu? Wiem, że one były szyte przez ludków z forum, ale obecnie można zamówić chusty już gotowe z nadrukiem. Jeśli pomysł się spodoba to mogłabym wtedy tym się zająć, zorientować ile by taka chusta kosztowała, jakie są dostępne rozmiary itd. Proszę nie krzyczeć od razu na mnie :), bo nie moim zamiarem wprowadzać tu zamieszanie. To tylko taka luźna propozycja. Czekam na opinie :) Quote
efra-husky Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Napisałam wczoraj post ale zniknął :angryy: Pragnę przypomnieć osobom chętnym na nocleg w domkach, że nadal czekam na kontakt (jeśli nie na PW to proszę o kontakt na GG) W prawdzie dwa domki są już z pełną obsadą, ale zgłaszają się kolejni chętni na domek ;) Quote
Diana14 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 nuuska napisał(a):A ja wyjdę z taką nieśmiałą propozycją (bo już od dłuższego czasu mnie to trochę męczy ;) )- może by reaktywować dogomaniackie chusty? Dla dogomaniaków ze zlotu? Wiem, że one były szyte przez ludków z forum, ale obecnie można zamówić chusty już gotowe z nadrukiem. Jeśli pomysł się spodoba to mogłabym wtedy tym się zająć, zorientować ile by taka chusta kosztowała, jakie są dostępne rozmiary itd. Proszę nie krzyczeć od razu na mnie :), bo nie moim zamiarem wprowadzać tu zamieszanie. To tylko taka luźna propozycja. Czekam na opinie :) Ja jestem tym ludkiem co robił chusty i byly one z nadrukiem. Notabene kilka sztuk jeszcze mam ale chetnych brak. Quote
mrowa23 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 a co to za chusty bo ja czesto psiakom ubieram chusty zeby nago mi nei biegaly:lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 nuuska napisał(a):A ja wyjdę z taką nieśmiałą propozycją (bo już od dłuższego czasu mnie to trochę męczy ;) )- może by reaktywować dogomaniackie chusty? Dla dogomaniaków ze zlotu? Wiem, że one były szyte przez ludków z forum, ale obecnie można zamówić chusty już gotowe z nadrukiem. Jeśli pomysł się spodoba to mogłabym wtedy tym się zająć, zorientować ile by taka chusta kosztowała, jakie są dostępne rozmiary itd. Proszę nie krzyczeć od razu na mnie :), bo nie moim zamiarem wprowadzać tu zamieszanie. To tylko taka luźna propozycja. Czekam na opinie :) Fajne by były takie chusty dla psów z ich imieniem i napisem: V Zlot Dogomaniaków. Co Wy na to? :cool3: Quote
nuuska Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Diana14']Ja jestem tym ludkiem co robił chusty i byly one z nadrukiem. Notabene kilka sztuk jeszcze mam ale chetnych brak. Miło mi poznać i chylę czoła :modla: :) Skoro chętnych brak na te parę sztuk to pewnie nie będzie też chętnych na nową edycję. :-( Chociaż ja bym z przyjemnością nabyła drogą kupna taką dogomaniacką chustę. A można prosić jakieś szersze informacje na pw odnośnie tych kilku sztuk?:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 asia_pie napisał(a):Fajne by były takie chusty dla psów z ich imieniem i napisem: V Zlot Dogomaniaków. Co Wy na to? :cool3: ja jestem za! :cool3: Quote
CASIA&ttb Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Anecioreczek napisał(a):ja jestem za! :cool3: Ja też chce-jak ja bede miec koszulke to niech czarna ma chuste z imieniem!! Quote
mrowa23 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ja tez bym nie nazekala gdyby moje malenstwa mialy takie chusteczki, ktorych zreszta szukam...wiec przyznawac sie co i jak:D Quote
Dada Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 emdziolek: hihi, też mam taką nadzieję! Ciekawe, czy będzie wojna między Twoją amstaffką, a Sarą, ona się panicznie boi psów tej rasy, ale nie pewnie szybko zauważy, że to nie straszna koleżana z sąsiedztwa i może się zprzyjaźnią :razz: Quote
nuuska Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A ja bym chętnie poznała zdane na temat tych chust któregoś z organizatorów/pomysłodawców tego zlotu :) Quote
Patikujek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Chusty??? Wg. mnie fajny pomysł tylko niech są znów w 2 rozmiarach jeśli już mają byc:evil_lol: Bo ja nie chciałabym hamaczka dla Baksika P.S jak tez w2czoraj napisałam post który znikł:o:o:o I napisałam w nim do córeczki - małpiszona jednego:P Quote
Recommended Posts