anastacia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 nom też mnie ciekawi komu za koszulki i ile za koszt wysyłki :cool1: Quote
bigos Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Po złożeniu wszystkich zamówień - lista zostanie zamknięta 1 lipca, będę czekala okolo 2 tygodnie na wpłynięcie pieniędzy na koto i dane, które podam poźniej. Jesli wszystkie pieniądze wpłyną (na spóźnialskich nie będziemy długo czekać) ruszy produkcja koszulek, które przywiozę ze sobą na zlot:p Quote
anastacia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 bigos napisał(a):Po złożeniu wszystkich zamówień - lista zostanie zamknięta 1 lipca, będę czekala okolo 2 tygodnie na wpłynięcie pieniędzy na koto i dane, które podam poźniej. Jesli wszystkie pieniądze wpłyną (na spóźnialskich nie będziemy długo czekać) ruszy produkcja koszulek, które przywiozę ze sobą na zlot:p A jak się nie leci na zlot, to jak odebrac od Ciebie koszulkę??;) Quote
XXL Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 anastacia napisał(a):A jak się nie leci na zlot, to jak odebrac od Ciebie koszulkę??;) moge ci przywisc ;p bo ja sie tam wybieram ;p Quote
Agnisia =) Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 czyli zamówienia na koszulki i kasę za nie do 1 lipca. A do kiedy trzeba się zdecydować jeżeli chce się pod namiot pojechać? I co w ogóle robi się na takim zjeździe ? ;) Quote
Matusz Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Agnisia =) napisał(a):czyli zamówienia na koszulki i kasę za nie do 1 lipca. A do kiedy trzeba się zdecydować jeżeli chce się pod namiot pojechać? I co w ogóle robi się na takim zjeździe ? ;) właśnie, też chciałbym sie czegoś więcej dowiedzieć :) Quote
Agga Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Efra ale chyba w domkach było po 5 osób czy coś mi sie pomieszało? Już było pytanie co do namiotu. Na namiot można decydować się w każdej chwili. Mateusz wszystkie informacje masz na pierwszej stronie a nawet masz link do strony ośrodka. Quote
Marta_Ares Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='efra-husky']Proszę czytajcie uważnie to co jest napisane. Wynajem domku na cały zlot to koszt 130,00 zł dla jednej osoby a nie za dobę ;) Wszystko na pierwszej stronie !!! prosze co jest na[pisane na pierwszej stronie: NOCLEGI: Domek kempingowy "Brda" na pięć osób. Cena za dobę 130 zł + energia. Quote
Agga Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Marta domek kempingowy "Brda" STANDARD 130 zł / doba + energia tak jest napisane na stronie Ośrodka. Wfra co do domku to mnie sie zdaje, że w domkach było po 5 osób. Quote
mrowa23 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 i wszystko sie zgdza bo: na caly wyjazd placi sie 130 zl bo 130 zl kosztuje jedna doba domku w domu jest piec osob wiec dzielimy to przez 5 osob a nastepnie mnozymy przez 5 dni wiec...<fanfary> wychodzi mimo wszytsko 130 zl:D Quote
Marta_Ares Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 czyli tez mialam racje jak napisalam ze domek/doba 130zl:eviltong: Quote
Agga Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Tak mróweczko dokładnie jak piszesz Właśnie też do tego doszłam:razz: Quote
mrowa23 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 w koncu jest sie na polibudzie co nie :razz: Quote
CASIA&ttb Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 tak dzieczyny wszystko sie zgadza tylko dlaczego na stronie ośrodka pisze ze domki "Brda" sa 4 osobowe?? EDIT: skopiowane ze strony ośradka-opis domków "W malowniczej scenerii bukowego lasu znajduje się 15 domków kempingowych typu Brda. Są to całoroczne, czteroosobowe domki z dwoma oddzielnymi sypialniami na poddaszu, salonikiem na parterze oraz wnękš kuchenną wyposażonš w lodówkę i naczynia kuchenne. W każdym z domków znajduje się łazienka z kabiną prysznicową." Quote
bigos Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='anastacia']A jak się nie leci na zlot, to jak odebrac od Ciebie koszulkę??;) Może też zostać przesłana, ale wtedy trzeba doliczyć koszty przesyłki:p Quote
efra-husky Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 kochani forumiecze zarówno na stronie ośrodka jak i po telefonicznej konfronatcji z panią z ośrodka otrzymałam informację, iż domki są czteroosobowe. Na parterze jest salonik i jest tam łóżko więc w domku może spać 5 osób, ale ta 5 osoba to na lewo ;) W zeszłym roku chyba faktycznie po 5 osób spało w domkach bo pamiętam, że jak wróciliśmy z wyprawy na harcerzy to ktoś spał na parterze :evil_lol: Wracając do tematu, jeśli w domku spało by 5 osób to koszt domku na cały zlot dla jednej osoby zmniejszy się do kwoty 104,00 zł :) Quote
CASIA&ttb Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 efra-husky napisał(a):kochani forumiecze zarówno na stronie ośrodka jak i po telefonicznej konfronatcji z panią z ośrodka otrzymałam informację, iż domki są czteroosobowe. Na parterze jest salonik i jest tam łóżko więc w domku może spać 5 osób, ale ta 5 osoba to na lewo ;) W zeszłym roku chyba faktycznie po 5 osób spało w domkach bo pamiętam, że jak wróciliśmy z wyprawy na harcerzy to ktoś spał na parterze :evil_lol: Wracając do tematu, jeśli w domku spało by 5 osób to koszt domku na cały zlot dla jednej osoby zmniejszy się do kwoty 104,00 zł :) no i o taką informacje chodziło,jak spokojnie może spać 5 osób to nie ma problemu wiec jak nigdzie kochana ciotka Mrówa nie napisała to my sie przenosimy do domku z namiotów-jezeli jeszcze sa wolne domki oczywiscie. Quote
Agga Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Domek duży i mimo, że piszą o 4 osobach u nas pomieściło się 5 osób. Mrówa pisała do mnie na PW. Odesłałam ją do Efry bo ona orientuje sie ile miejsc mamy wolnych w domku. Efra mam nadzieje, że osoby z domków kontaktują się z Tobą. Quote
efra-husky Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Agguś kontakt z osobami z domków mam :) Choć co poniektórzy umilkli :shake: (ale to było do przewidzenia ;) ) Quote
lavinia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 jeśli to chodziło o nas, to może rzeczywiście umilkłam, ale działam !!! Zarezerwowałam domek w podanym terminie, zaliczkę wpłaciłam bezpośrednio na konto Ośrodka. Mam jeszcze jedną informację - od 11 do 13 Sierpnia cała baza hotelowa i wszystkie domki o podwyższonym standardzie są zarezerwowane dla weselników (!!!), czyli będzie wesoło. Do rezerwacji są więc tylko domki standard, czyli bez kuchni i przed remontem. Quote
Agnisia =) Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Czy na zlocie można się zjawć z osobą niezarejestrowaną na dogo? Quote
asiunia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Agnisia =) napisał(a):Czy na zlocie można się zjawć z osobą niezarejestrowaną na dogo? Hej! Pewnie że można:evil_lol: Quote
Agnisia =) Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 no to w takim razie ja wstępnie mogę powiedzieć, że przyjeżdżam pod namiot: ja+osoba+2 psy. Jeszcze pomyślę nad koszulą. Jak duża jest ta rozmiarówka damska? Bo za nic nie mogę się połapać w tych wymiarach. Koszulki są z samej bawełny, tak? Tzn. nie naciągają się? Quote
mrowa23 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 a to z ta kuchnia to pewne ? bo nie ukrywam ze fajnie by bylo miec kuchnie;P Quote
asiunia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 mrowa23 napisał(a):a to z ta kuchnia to pewne ? bo nie ukrywam ze fajnie by bylo miec kuchnie;P Hej! W kazdym domku jest cos na kształt kuchni-tzn jest tam lodowka,szafki i oczywiscie czajnik elektryczny:eviltong: Quote
Recommended Posts