Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po złożeniu wszystkich zamówień - lista zostanie zamknięta 1 lipca, będę czekala okolo 2 tygodnie na wpłynięcie pieniędzy na koto i dane, które podam poźniej. Jesli wszystkie pieniądze wpłyną (na spóźnialskich nie będziemy długo czekać) ruszy produkcja koszulek, które przywiozę ze sobą na zlot:p

Posted

bigos napisał(a):
Po złożeniu wszystkich zamówień - lista zostanie zamknięta 1 lipca, będę czekala okolo 2 tygodnie na wpłynięcie pieniędzy na koto i dane, które podam poźniej. Jesli wszystkie pieniądze wpłyną (na spóźnialskich nie będziemy długo czekać) ruszy produkcja koszulek, które przywiozę ze sobą na zlot:p

A jak się nie leci na zlot, to jak odebrac od Ciebie koszulkę??;)

Posted

anastacia napisał(a):
A jak się nie leci na zlot, to jak odebrac od Ciebie koszulkę??;)

moge ci przywisc ;p bo ja sie tam wybieram ;p

Posted

Agnisia =) napisał(a):
czyli zamówienia na koszulki i kasę za nie do 1 lipca.
A do kiedy trzeba się zdecydować jeżeli chce się pod namiot pojechać?

I co w ogóle robi się na takim zjeździe ? ;)

właśnie, też chciałbym sie czegoś więcej dowiedzieć :)

Posted

Efra ale chyba w domkach było po 5 osób czy coś mi sie pomieszało?
Już było pytanie co do namiotu. Na namiot można decydować się w każdej chwili.

Mateusz wszystkie informacje masz na pierwszej stronie a nawet masz link do strony ośrodka.

Posted

[quote name='efra-husky']Proszę czytajcie uważnie to co jest napisane. Wynajem domku na cały zlot to koszt 130,00 zł dla jednej osoby a nie za dobę ;)

Wszystko na pierwszej stronie !!!

prosze co jest na[pisane na pierwszej stronie:
NOCLEGI:
Domek kempingowy "Brda" na pięć osób. Cena za dobę 130 zł + energia.

Posted

Marta
domek kempingowy "Brda" STANDARD 130 zł / doba + energia

tak jest napisane na stronie Ośrodka.
Wfra co do domku to mnie sie zdaje, że w domkach było po 5 osób.

Posted

i wszystko sie zgdza bo:
na caly wyjazd placi sie 130 zl bo 130 zl kosztuje jedna doba domku w domu jest piec osob wiec dzielimy to przez 5 osob a nastepnie mnozymy przez 5 dni wiec...<fanfary> wychodzi mimo wszytsko 130 zl:D

Posted

tak dzieczyny wszystko sie zgadza tylko dlaczego na stronie ośrodka pisze ze domki "Brda" sa 4 osobowe??

EDIT:
skopiowane ze strony ośradka-opis domków

"W malowniczej scenerii bukowego lasu znajduje się 15 domków kempingowych typu Brda. Są to całoroczne, czteroosobowe domki z dwoma oddzielnymi sypialniami na poddaszu, salonikiem na parterze oraz wnękš kuchenną wyposażonš w lodówkę i naczynia kuchenne. W każdym z domków znajduje się łazienka z kabiną prysznicową."

Posted

[quote name='anastacia']A jak się nie leci na zlot, to jak odebrac od Ciebie koszulkę??;)

Może też zostać przesłana, ale wtedy trzeba doliczyć koszty przesyłki:p

Posted

kochani forumiecze zarówno na stronie ośrodka jak i po telefonicznej konfronatcji z panią z ośrodka otrzymałam informację, iż domki są czteroosobowe.
Na parterze jest salonik i jest tam łóżko więc w domku może spać 5 osób, ale ta 5 osoba to na lewo ;)
W zeszłym roku chyba faktycznie po 5 osób spało w domkach bo pamiętam, że jak wróciliśmy z wyprawy na harcerzy to ktoś spał na parterze :evil_lol:
Wracając do tematu, jeśli w domku spało by 5 osób to koszt domku na cały zlot dla jednej osoby zmniejszy się do kwoty 104,00 zł :)

Posted

efra-husky napisał(a):
kochani forumiecze zarówno na stronie ośrodka jak i po telefonicznej konfronatcji z panią z ośrodka otrzymałam informację, iż domki są czteroosobowe.
Na parterze jest salonik i jest tam łóżko więc w domku może spać 5 osób, ale ta 5 osoba to na lewo ;)
W zeszłym roku chyba faktycznie po 5 osób spało w domkach bo pamiętam, że jak wróciliśmy z wyprawy na harcerzy to ktoś spał na parterze :evil_lol:
Wracając do tematu, jeśli w domku spało by 5 osób to koszt domku na cały zlot dla jednej osoby zmniejszy się do kwoty 104,00 zł :)

no i o taką informacje chodziło,jak spokojnie może spać 5 osób to nie ma problemu wiec jak nigdzie kochana ciotka Mrówa nie napisała to my sie przenosimy do domku z namiotów-jezeli jeszcze sa wolne domki oczywiscie.

Posted

Domek duży i mimo, że piszą o 4 osobach u nas pomieściło się 5 osób. Mrówa pisała do mnie na PW. Odesłałam ją do Efry bo ona orientuje sie ile miejsc mamy wolnych w domku. Efra mam nadzieje, że osoby z domków kontaktują się z Tobą.

Posted

jeśli to chodziło o nas, to może rzeczywiście umilkłam, ale działam !!!

Zarezerwowałam domek w podanym terminie, zaliczkę wpłaciłam bezpośrednio na konto Ośrodka. Mam jeszcze jedną informację - od 11 do 13 Sierpnia cała baza hotelowa i wszystkie domki o podwyższonym standardzie są zarezerwowane dla weselników (!!!), czyli będzie wesoło. Do rezerwacji są więc tylko domki standard, czyli bez kuchni i przed remontem.

Posted

no to w takim razie ja wstępnie mogę powiedzieć, że przyjeżdżam pod namiot: ja+osoba+2 psy.
Jeszcze pomyślę nad koszulą. Jak duża jest ta rozmiarówka damska? Bo za nic nie mogę się połapać w tych wymiarach. Koszulki są z samej bawełny, tak? Tzn. nie naciągają się?

Posted

mrowa23 napisał(a):
a to z ta kuchnia to pewne ? bo nie ukrywam ze fajnie by bylo miec kuchnie;P

Hej!

W kazdym domku jest cos na kształt kuchni-tzn jest tam lodowka,szafki i oczywiscie czajnik elektryczny:eviltong: