Asia & Ginger Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 olekg18 napisał(a):Peciukiewicz -kto to?Chodze z kolesiem o takim nazwisku do szkoły:Pmoże to rodzina:P Olekg18, a do jakiej szkoły chodzisz? Ja mam rodzinkę w Gliwicach. :cool3: Quote
XXL Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='efra-husky']justys95 oto mapka pol polski bede musial obleciec :/ Quote
Patikujek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Olek chodzi do jakiegoś technikum...chyba na profilu informatycznym jest z ego co wiem... Albo coś w tym stylui porawda Oluś??? Quote
AgaCzips Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 XXL napisał(a):pol polski bede musial obleciec :/ nie marudz, Bogarka z Węgier przyjeżdza:eviltong: Quote
olekg89 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Asia pie-mieszkam w Sośnicy i chodze do Liceum profil. ekonomiczno administracyjnego Quote
Linka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 AgaCzips napisał(a):nie marudz, Bogarka z Węgier przyjeżdza:eviltong: Czips Tomek marudzi dla zasady.. nie żebym była złośliwa ale rok i dwa lata temu też miał być na zlocie:eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 olekg18 napisał(a):Asia pie-mieszkam w Sośnicy i chodze do Liceum profil. ekonomiczno administracyjnego No to odpada, mój kuzyn znacznie starszy jest, studia już skończył w tamtym roku. A innej rodzinki o tym nazwisku nie mam w tamtych okolicach, chyba że o czymś nie wiem. ;) Quote
Agga Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Linka']Czips Tomek marudzi dla zasady.. nie żebym była złośliwa ale rok i dwa lata temu też miał być na zlocie:eviltong: :eviltong: :evil_lol: Pozyjemy zobaczymy:diabloti: :mad: Quote
XXL Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Agga']Pozyjemy zobaczymy:diabloti: :mad: hahaha spoko mam juz zapowiedziane wolne on work a zebym sie nie wymigal to kase odlorzona na zlot przesle tobie :) tylko na gg podaj mi nr konta :) :cool3::razz: Quote
mrowa23 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 a ja ponawiam prosbe bo nadal jestem "mrow23" na pierwszej stronie no i prosb o dopisanie czarna m-ka damksa z napisem "mrowa23" no i xl-ke czarna z napisem "tz mrowy" :P Quote
Linka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 XXL napisał(a):hahaha spoko mam juz zapowiedziane wolne on work a zebym sie nie wymigal to kase odlorzona na zlot przesle tobie :) tylko na gg podaj mi nr konta :) :cool3::razz: jak nie wolne to pewnie (tfu tfu tfu) złamiesz noge:lol: :eviltong: A kase ja też poprosze!!:mad: :evil_lol: Quote
despera Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Mam pytanie, dokąd najwygodniej dojechać pociągiem i czym jechać dalej żeby się dostać do Morska? I do kiedy ewentualnie można rezerwować domki, tzn jak coś to chciałabym sie do kogoś "doczepić":loveu: Niestety nie wiem jeszcze czy pojadę, narazie nikt nie chce towarzyszyć mi i Szczeniakowi a rodzice samej mnie za bardzo nie puszczą :angryy: Quote
Agga Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Despera czy ty już dalej nie możesz mieszkać:crazyeye: No najlepiej to do Katowic. Co do domków to pisz pw do Efry. Quote
Bewarka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A to ja też może napisze, bo właśnie nie wiem...brat powiedział, że "i tak w kwietniu jedzie nad morze, więc nie będzie mu się chciało w lipcu" :roll: ale może się rozmyśli....:) Quote
emdziolek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 :cool3: :cool3: Może i ja wpadne??:cool3: :cool3: Pogadam jeszcze z Mamą;-) Ale nie wiem czy brać ze soba w razie czeguś moją sunie bo ona zdeczka agresywna do innych dogów:placz: :roll: Quote
tusia. Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 justys95 napisał(a):A to ja też może napisze, bo właśnie nie wiem...brat powiedział, że "i tak w kwietniu jedzie nad morze, więc nie będzie mu się chciało w lipcu" :roll: ale może się rozmyśli....:) Justyś95 ale to nie morsko nad morzem Quote
Bewarka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Matinka']Justyś95 ale to nie morsko nad morzem wiem, wiem....przecież widziałam na mapie...ale on powiedział, że nie ma pieniędzy jezdzić znów "na wakacje" bo on woli z kolegami...:( Marta_Ares ło jaka ja głupia :oops: jednak to nie zmienia sytuacji...:roll: no trudno.... Quote
Patikujek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Może się jeszcze zgodzi...nie dawaj mu spokoju:D Quote
Bewarka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Może się jeszcze zgodzi...nie dawaj mu spokoju:D spróbuje...:diabloti: może się uda kiedyś...:roll: Quote
Diana14 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 justys95 napisał(a):wiem, wiem....przecież widziałam na mapie...ale on powiedział, że nie ma pieniędzy jezdzić znów "na wakacje" bo on woli z kolegami...:( justys to w jakim on jest wieku, że jeszcze z kolegami woli:evil_lol: ? Quote
Bewarka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Diana14 napisał(a):justys to w jakim on jest wieku, że jeszcze z kolegami woli:evil_lol: ? a w tym roku mu dwudziestka trzaśnie :evil_lol: wstyd z nim jechać...:evil_lol: PS:Tylko żeby tego nie przeczytał...:lol: Quote
Diana14 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 justys95 napisał(a):a w tym roku mu dwudziestka trzaśnie :evil_lol: wstyd z nim jechać...:evil_lol: PS:Tylko żeby tego nie przeczytał...:lol: Znaczy się mój rówieśnik. To tym bardziej się dziwię:eviltong: :lol: Quote
olekg89 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A moze on wogóle woli "...Boy's boy's boy's...":D Quote
Recommended Posts