Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaCzips napisał(a):
nie marudz, Bogarka z Węgier przyjeżdza:eviltong:

Czips Tomek marudzi dla zasady.. nie żebym była złośliwa ale rok i dwa lata temu też miał być na zlocie:eviltong: :eviltong: :evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Asia pie-mieszkam w Sośnicy i chodze do Liceum profil. ekonomiczno administracyjnego

No to odpada, mój kuzyn znacznie starszy jest, studia już skończył w tamtym roku. A innej rodzinki o tym nazwisku nie mam w tamtych okolicach, chyba że o czymś nie wiem. ;)

Posted

[quote name='Linka']Czips Tomek marudzi dla zasady.. nie żebym była złośliwa ale rok i dwa lata temu też miał być na zlocie:eviltong: :eviltong: :evil_lol:

Pozyjemy zobaczymy:diabloti: :mad:

Posted

[quote name='Agga']Pozyjemy zobaczymy:diabloti: :mad:
hahaha spoko mam juz zapowiedziane wolne on work a zebym sie nie wymigal to kase odlorzona na zlot przesle tobie :) tylko na gg podaj mi nr konta :) :cool3::razz:

Posted

a ja ponawiam prosbe bo nadal jestem "mrow23" na pierwszej stronie
no i prosb o dopisanie czarna m-ka damksa z napisem "mrowa23"
no i xl-ke czarna z napisem "tz mrowy"
:P

Posted

XXL napisał(a):
hahaha spoko mam juz zapowiedziane wolne on work a zebym sie nie wymigal to kase odlorzona na zlot przesle tobie :) tylko na gg podaj mi nr konta :) :cool3::razz:

jak nie wolne to pewnie (tfu tfu tfu) złamiesz noge:lol: :eviltong:
A kase ja też poprosze!!:mad: :evil_lol:

Posted

Mam pytanie, dokąd najwygodniej dojechać pociągiem i czym jechać dalej żeby się dostać do Morska? I do kiedy ewentualnie można rezerwować domki, tzn jak coś to chciałabym sie do kogoś "doczepić":loveu: Niestety nie wiem jeszcze czy pojadę, narazie nikt nie chce towarzyszyć mi i Szczeniakowi a rodzice samej mnie za bardzo nie puszczą :angryy:

Posted

A to ja też może napisze, bo właśnie nie wiem...brat powiedział, że "i tak w kwietniu jedzie nad morze, więc nie będzie mu się chciało w lipcu" :roll: ale może się rozmyśli....:)

Posted

:cool3: :cool3: Może i ja wpadne??:cool3: :cool3: Pogadam jeszcze z Mamą;-)
Ale nie wiem czy brać ze soba w razie czeguś moją sunie bo ona zdeczka agresywna do innych dogów:placz: :roll:

Posted

justys95 napisał(a):
A to ja też może napisze, bo właśnie nie wiem...brat powiedział, że "i tak w kwietniu jedzie nad morze, więc nie będzie mu się chciało w lipcu" :roll: ale może się rozmyśli....:)

Justyś95 ale to nie morsko nad morzem

Posted

[quote name='Matinka']Justyś95 ale to nie morsko nad morzem
wiem, wiem....przecież widziałam na mapie...ale on powiedział, że nie ma pieniędzy jezdzić znów "na wakacje" bo on woli z kolegami...:(

Marta_Ares ło jaka ja głupia :oops: jednak to nie zmienia sytuacji...:roll: no trudno....

Posted

justys95 napisał(a):
wiem, wiem....przecież widziałam na mapie...ale on powiedział, że nie ma pieniędzy jezdzić znów "na wakacje" bo on woli z kolegami...:(

justys to w jakim on jest wieku, że jeszcze z kolegami woli:evil_lol: ?

Posted

Diana14 napisał(a):
justys to w jakim on jest wieku, że jeszcze z kolegami woli:evil_lol: ?

a w tym roku mu dwudziestka trzaśnie :evil_lol: wstyd z nim jechać...:evil_lol:

PS:Tylko żeby tego nie przeczytał...:lol:

Posted

justys95 napisał(a):
a w tym roku mu dwudziestka trzaśnie :evil_lol: wstyd z nim jechać...:evil_lol:

PS:Tylko żeby tego nie przeczytał...:lol:

Znaczy się mój rówieśnik. To tym bardziej się dziwię:eviltong: :lol: