Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

XXL napisał(a):
ooo kurcze :( to ja taki malutki :) dziwczyny wysze oddemnie hahaha:)
o ja biedny:)

nie przejmuj sie ja mam ledwo 156 wiec pamietaj TY mozesz sobie powiedziec ze sa osoby nizsze od ciebie...ja juz niekoniecznie:lol:

dla mnie s-ka czarna damska...a jezeli chcialabym zeby moja osoba towarzyszaca tez miala koszulke to co a raczej komu wspomniec o drobnym fakcie napisu na rekawie gdzie raczej ni epowinno byc juz "mrowa23" ;)

heh a ja tam niewymiarowa tez jestem wiec glowy do gory babki :cool3:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eloo a ja tam na pierwszej stronie mam napisane, ze

cerber+1/2 psy+koszulka czarna M lub (damska)- namiot

to tak ma być... znaczy ja będę miała M już na 100% czy po prostu brakuje tej L ???

Posted

Agga zapomniałą na pewno doda "L" po słowie lub:)

A do koszulki to napisz po prostu że chcesz 2 podaj rozmiar jednek i rozmiar drugie(i przy drugiej napisz jaki napis zamiast nicku) w zeszłym roku też tak ktoś robił:)

Posted

Cerberku jak na mój gust weź sobie "L" Bigosek mówi żę są dobrze dopasowane więc lepiej żeby była minimalnie za duża niż za ciasna:)
A może jeszcze urośniesz:):evil_lol:

Posted

heh a na mnie zaden rozmiar nie pasuje :] wezme chyba M-ke damska czarna z napisem "mrówa23" a druga niech bedzie L-ka czarna meska z napisem "tz mrówy" i po klopocie
aha na pierwszej stronie brakuje "a" jest mrow23 a nie mrowa23 ;P

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Agga zapomniałą na pewno doda "L" po słowie lub:)

A do koszulki to napisz po prostu że chcesz 2 podaj rozmiar jednek i rozmiar drugie(i przy drugiej napisz jaki napis zamiast nicku) w zeszłym roku też tak ktoś robił:)

no własnie sęk w tym, że 2 mi nie będą po pierwsze potrzebne, a po drugie to są koszty... za 2 koszulki dać 70 zł... ulala... żeby były tańsze to wzięłabym 2, ale troche szkoda mi kasy...

Tez myślę nad tą L ale nie wiem... ja to jestem wybredna i marudna :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Evela1994 nie ma ograniczenia od ilu. Jak coś to możesz z kimś jechać.:diabloti:
malagos nie ma ograniczenia do jakiego wieku:diabloti:

Posted

Pati -dziękuję za propozycję namiotową:loveu:bedę pamiętać o tym, że mogłabyś ew. pozyczyć. Dodatkowo popytam jeszcze-może mnie ktoś przygarnie

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Akurat to co pisałam o 2 koszulkach było do mrówy(bo ona się o to pytała) ale to nic:evil_lol:

buuuuu jak zwykle gafa :roll: hmmm a do kiedy trzeba składac zamówienia na te koszulki???? znaczy kiedy ostateczny termin???

Posted

można jechac z rodzicami lub bez:P to oboz nie jest a koszulki mieć nie trzeba:P a osoby w wieku od hmm... i co tu napisac by nie sklamac?? ale ogolnie to jakos tak od 15 w góre:D a co do wychowawcy to może i ktoś papiery na takie cosik ma:P a Zlot jest w Morsku (Jura krakowsko-czestochowska, czyli Zawiercie, Katowice, a najdokładniej
N: 50o 33' 01,32''
E: 19o 31' 14,94'' ):evil_lol::cool1: