Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O widzę żę nie beę jedyną tak wysoką dziewczyną:D też mam ponad 180 cm. wzrostu:D

A co do koszulki to się jeszcze zastanowię(troszkę drogo mi:shake:)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
O widzę żę nie beę jedyną tak wysoką dziewczyną:D też mam ponad 180 cm. wzrostu:D

A co do koszulki to się jeszcze zastanowię(troszkę drogo mi:shake:)

o jak miło-nie tylko mnie bedzie widać z daleka :evil_lol: :multi:

Ps. żeby nie było niedomówiem chce koszulkę męska XXL czarną

Posted

goldenka245 napisał(a):
Do sierpnia jeszcze daleko więc może uda mi się coś zdziałać :) A ty jedziesz z Cerberkiem?

Bierz Gordiego w swojej ślicznej dogomaniackiej chuście i przyjeżdżajcie! :)

Posted

Agga napisał(a):
anecioreczka no to jaki rozmiar bo nie wiem co wpisać.
ceber i Casia wy ma sie rozumiec model kobiecy:diabloti:

nie no raczej damską koszulkę chcę. Bo te męskie to takie wielkie, takie to tylko na w-f nosze :D hmmmm ale nadal nie wiem jaki rozmiar mam wziąć i dopóki nie przymierzę to nie będę wiedziała...:hmmmm:

Posted

goldenka245 napisał(a):
Do sierpnia jeszcze daleko więc może uda mi się coś zdziałać :) A ty jedziesz z Cerberkiem?

No a jak kochana... Cerber to nr. 1 w moim wyjazdowym grafiku... on jest nawet ode mnie pierwszy... bo ja to jechać nie muszę... ale On... no ba :D kto wie, jeśli Kiarki nie oddalabym do tego czasu ( w co w sumie wątpię) to nie tylko cerberek was zaszczyci swoją obecnością :)

Posted

bigos napisał(a):
Proszę w zamówieniu na koszulki podawać czy damska czy też męska:)

Ja poproszę o zapisanie: damska, czarna, rozmiar L:p:p:p

do kiedy mozna zamawiac? :)

Posted

Ja proponuję się jednak dokładnie obmierzyc, bo te damskie to są rzeczywiście takie dopasowane do kobiecych kształtów:cool3: i ja np. mimo, że jakaś potężna nie jestem biore L czasami XL:placz:

Więc kobitki centymetr w rękę:razz:

Nam pozostaje tylko fason classic! V-neck'i to koszulki dla facetów!

Posted

Trzymajcie kciki, żebym brata namówiła ;) bo rodzice samej mnie nie puszczą a on to już dorosły :) pytałam się go to on odpowiedział, że jedzie w kwietniu nad morze i znów mu się nie będzie chciało gdzieś wyjezdzać :mad: a kalinaM...ty jedziesz? Bo nie chce mi się całego wątku czytać tylko troche poczytałam :lol:

Posted

No ja w pasie mam 78, a pod biustem 86. Jezu ale ja jestem ogromna :-o :-o :-o

Mówicie, zeby zobaczyć jakie mam koszulki. No własnie w tym sęk, ze niektóre mam M, niektóre L a czasami nawet S więc te rozmiary mnie dobijają :/

Posted

Ja chcę męską classic:)

A co z tym namiotem Bigosku pożyczyć ci??? Czy szukasz do kogo się zaprosić:evil_lol: Jak coś mi problemu jeszcze jeden namiot nie zrobi:)