Agga Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 wszelkie rozmiary sa na pierwszej stronie. Quote
Patikujek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 O widzę żę nie beę jedyną tak wysoką dziewczyną:D też mam ponad 180 cm. wzrostu:D A co do koszulki to się jeszcze zastanowię(troszkę drogo mi:shake:) Quote
Patikujek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 A Agguś i mam prośbę zmień na pierwsze stronie opis o mnie Patikujek + osoba(Manixsa) + 2 psy - namiot Quote
Samturia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ja jeszcze nie wiem... negocjacje zaczne troche później, bo ostatnio nie moge nawiązac z mamą kontaktu... :shake: Quote
CASIA&ttb Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):O widzę żę nie beę jedyną tak wysoką dziewczyną:D też mam ponad 180 cm. wzrostu:D A co do koszulki to się jeszcze zastanowię(troszkę drogo mi:shake:) o jak miło-nie tylko mnie bedzie widać z daleka :evil_lol: :multi: Ps. żeby nie było niedomówiem chce koszulkę męska XXL czarną Quote
Anecioreczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 koszulka M ;) czerwona:) :*:*:* aha i damska ]:-> Quote
nuuska Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 goldenka245 napisał(a):Do sierpnia jeszcze daleko więc może uda mi się coś zdziałać :) A ty jedziesz z Cerberkiem? Bierz Gordiego w swojej ślicznej dogomaniackiej chuście i przyjeżdżajcie! :) Quote
Patikujek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dobra ja chcę koszulkę męską - czrną - XL niech mnie treochę ten zlot pokosztuje(na całe szczęście będę zaraz po urodzinach:evil_lol:) Quote
nadzieja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 prosze o kontkat na jakie konto nalezy wplacic i ile za domek, ja i Avi i prosimy o dopisanie do koszulek rozmiar Uwaga XL damska czerwona Quote
kingilka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ja niestety nie pojadę bo jadę na obóz harcerski:( A szkoda. Może w przyszłym roku sięzobaczymy:) Quote
Cerber Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Agga napisał(a):anecioreczka no to jaki rozmiar bo nie wiem co wpisać. ceber i Casia wy ma sie rozumiec model kobiecy:diabloti: nie no raczej damską koszulkę chcę. Bo te męskie to takie wielkie, takie to tylko na w-f nosze :D hmmmm ale nadal nie wiem jaki rozmiar mam wziąć i dopóki nie przymierzę to nie będę wiedziała...:hmmmm: Quote
Cerber Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Do sierpnia jeszcze daleko więc może uda mi się coś zdziałać :) A ty jedziesz z Cerberkiem? No a jak kochana... Cerber to nr. 1 w moim wyjazdowym grafiku... on jest nawet ode mnie pierwszy... bo ja to jechać nie muszę... ale On... no ba :D kto wie, jeśli Kiarki nie oddalabym do tego czasu ( w co w sumie wątpię) to nie tylko cerberek was zaszczyci swoją obecnością :) Quote
bigos Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Proszę w zamówieniu na koszulki podawać czy damska czy też męska:) Ja poproszę o zapisanie: damska, czarna, rozmiar L:p:p:p Quote
zaba14 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 bigos napisał(a):Proszę w zamówieniu na koszulki podawać czy damska czy też męska:) Ja poproszę o zapisanie: damska, czarna, rozmiar L:p:p:p do kiedy mozna zamawiac? :) Quote
bigos Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 zaba14 napisał(a):do kiedy mozna zamawiac? :) Myślę, że spokojnie do lipca:p Quote
Agga Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 cerber zawsze możesz w domu zobaczyć czy masz L czy M albo sie musisz zmierzyć. Bogarka, anecioreczek podajcie fason koszulki Quote
bigos Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ja proponuję się jednak dokładnie obmierzyc, bo te damskie to są rzeczywiście takie dopasowane do kobiecych kształtów:cool3: i ja np. mimo, że jakaś potężna nie jestem biore L czasami XL:placz: Więc kobitki centymetr w rękę:razz: Nam pozostaje tylko fason classic! V-neck'i to koszulki dla facetów! Quote
Bewarka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Trzymajcie kciki, żebym brata namówiła ;) bo rodzice samej mnie nie puszczą a on to już dorosły :) pytałam się go to on odpowiedział, że jedzie w kwietniu nad morze i znów mu się nie będzie chciało gdzieś wyjezdzać :mad: a kalinaM...ty jedziesz? Bo nie chce mi się całego wątku czytać tylko troche poczytałam :lol: Quote
Cerber Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No ja w pasie mam 78, a pod biustem 86. Jezu ale ja jestem ogromna :-o :-o :-o Mówicie, zeby zobaczyć jakie mam koszulki. No własnie w tym sęk, ze niektóre mam M, niektóre L a czasami nawet S więc te rozmiary mnie dobijają :/ Quote
Patikujek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ja chcę męską classic:) A co z tym namiotem Bigosku pożyczyć ci??? Czy szukasz do kogo się zaprosić:evil_lol: Jak coś mi problemu jeszcze jeden namiot nie zrobi:) Quote
Agga Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Pati oki zaraz zapisuje. Namiot na pewno się znajdzie;) Quote
Anecioreczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 no my to chyba tylko classic :evil_lol: Quote
XXL Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ooo kurcze :( to ja taki malutki :) dziwczyny wysze oddemnie hahaha:) o ja biedny:) Quote
Recommended Posts