Cerber Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 goldenka245 napisał(a):O matko ;P To ja może jednak wole nie jechać na ten zlot? :D No mówię Ci kochana, ze jak coś to ja z Tobą będę... i tak i tak się od Ciebie nie odczepie bo przecież ten mój Gordi... będę musiała się nim nacieszyć no...:lol: :lol: Quote
Bogarka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mam prosbe czy mógłby ktos zawiesc do osrodka z Zawiercia mnie z duzym chartem polskim? Quote
Agga Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Zosiu ja myśle, że jak zawsze znajdzie się ktoś zmotoryzowany. W zeszłym roku w ekipie witającej byłam ja:multi: Quote
mrowa23 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jezeli sily wyzsze pozwola to ja bede autkiem bo inaczej to sobie nie wyobrazam z psami, takze moge sluzyc swoim wozem ktory dopiero kupuje :D u mnie mala zmiana bede ja+osoba+ 2 psy a nie ja+pies Quote
ulvhedinn Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kurcze, ja bym pojechała... (o ile zechcecie złośliwą, wredną i w ogóle okropną ulv:eviltong: ), ale do sierpnia taki kawał czasu, że pieron wie, co wtedy będzie.... Quote
Patikujek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Mi co do daty wszystko jedno:) A jeśli chodzi o ciebie ulv to nie martw się ztrzymamy wszystko:evil_lol:(Olka ztrzymoją co poniektórzy już od lat więc myśle że z tobą to b ez problemu:evil_lol:) Quote
Bogarka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Poprosiłabym o wpisanie mnie na liste. Jade z jednym psem i chciałabym spac wdomku Quote
CASIA&ttb Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Prosze o dopisanie mnie i 1 psa śpimy w namiocie :) Quote
Patikujek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Fajnie Bogarka że jedziesz w tym roku z psikaiem:D:D:D Quote
Anecioreczek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 My to niewiemy z kim jeszcze pojedziemy ale z kims napewno:lol::lol: Atosowy bedzie już po odjajkowaniu i mam nadzieje że nie zeświruje...:shake: odjajkowanie mamy w maj-czerwiec :P Quote
Patikujek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Mój Baks już po odjajkowaniu od prawie 2 lat Quote
Anecioreczek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Atos jeszcze za młody:shake: no ale czas tracenia jaj już bliski:diabloti::lol::lol: Quote
goldenka245 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Cerber napisał(a):No mówię Ci kochana, ze jak coś to ja z Tobą będę... i tak i tak się od Ciebie nie odczepie bo przecież ten mój Gordi... będę musiała się nim nacieszyć no...:lol: :lol: Do sierpnia jeszcze daleko więc może uda mi się coś zdziałać :) A ty jedziesz z Cerberkiem? Quote
bigos Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 efra, Agga - będziecie zapisywać przy nickach w pierwszym poście zamówienie na koszulki? Tak będzie chyba najlepiej i najczytelniej:p Quote
Agga Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 bigos napisał(a):efra, Agga - będziecie zapisywać przy nickach w pierwszym poście zamówienie na koszulki? Tak będzie chyba najlepiej i najczytelniej:p Oczywiście, że będę dopisywać na pierwszej stronie. Druga taka liste mam przed nosem wydrukowaną. Tak więc spoko, można już podawać jakie się chce koszulki Quote
Marta_Ares Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 taki drobny szczegół.... na pierwszej stronie na liscie jest blad przy moim nicku brakuje literki Quote
Agga Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Poprawione. Jeśli zauważyliście jeszcze jakieś błędy proszę pisać. Quote
Anecioreczek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 u mnie też błąd w nicku:P brakuje 3 literki:P e:P Quote
CASIA&ttb Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 poproszę koszulkę czarna XXL(i numer konta na który przelać kasę za nią)-jest jakiś wybór napisu?? Quote
Cerber Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ja też chciałabym czarną koszulke jeśli dziewczyny mogą mieć czarne oczywiście... i dla mnie rozmiar M lub L własnie nie wiem, czy L nie bedzie za wielka, a czy M nie będzie za mała... Quote
Anecioreczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 dla mnie coś troszke większe od s ale mniejsze od m :lol: jestem nie wymiarowa:lol: czerwona koszuleczka :) Quote
Agga Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 anecioreczka no to jaki rozmiar bo nie wiem co wpisać. ceber i Casia wy ma sie rozumiec model kobiecy:diabloti: Quote
CASIA&ttb Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Agga napisał(a):anecioreczka no to jaki rozmiar bo nie wiem co wpisać. ceber i Casia wy ma sie rozumiec model kobiecy:diabloti: no własnie nie bo ja duze dziecko i mam ponad 180cm wzrostu :eviltong: Quote
Recommended Posts