Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

goldenka245 napisał(a):
O matko ;P To ja może jednak wole nie jechać na ten zlot? :D

No mówię Ci kochana, ze jak coś to ja z Tobą będę... i tak i tak się od Ciebie nie odczepie bo przecież ten mój Gordi... będę musiała się nim nacieszyć no...:lol: :lol:

Posted

jezeli sily wyzsze pozwola to ja bede autkiem bo inaczej to sobie nie wyobrazam z psami, takze moge sluzyc swoim wozem ktory dopiero kupuje :D

u mnie mala zmiana bede ja+osoba+ 2 psy a nie ja+pies

Posted

Mi co do daty wszystko jedno:)

A jeśli chodzi o ciebie ulv to nie martw się ztrzymamy wszystko:evil_lol:(Olka ztrzymoją co poniektórzy już od lat więc myśle że z tobą to b ez problemu:evil_lol:)

Posted

Cerber napisał(a):
No mówię Ci kochana, ze jak coś to ja z Tobą będę... i tak i tak się od Ciebie nie odczepie bo przecież ten mój Gordi... będę musiała się nim nacieszyć no...:lol: :lol:

Do sierpnia jeszcze daleko więc może uda mi się coś zdziałać :) A ty jedziesz z Cerberkiem?

Posted

bigos napisał(a):
efra, Agga - będziecie zapisywać przy nickach w pierwszym poście zamówienie na koszulki?
Tak będzie chyba najlepiej i najczytelniej:p

Oczywiście, że będę dopisywać na pierwszej stronie. Druga taka liste mam przed nosem wydrukowaną. Tak więc spoko, można już podawać jakie się chce koszulki

Posted

ja też chciałabym czarną koszulke jeśli dziewczyny mogą mieć czarne oczywiście... i dla mnie rozmiar M lub L własnie nie wiem, czy L nie bedzie za wielka, a czy M nie będzie za mała...

Posted

Agga napisał(a):
anecioreczka no to jaki rozmiar bo nie wiem co wpisać.
ceber i Casia wy ma sie rozumiec model kobiecy:diabloti:

no własnie nie bo ja duze dziecko i mam ponad 180cm wzrostu :eviltong: