Marta_Ares Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 KaRa_TC napisał(a):Komar zebys tam przypadkiem kogos nie pocial ta pila albo zebys sam sie nie pocial, bo wiesz musisz byc w jednym kawalku na wrzesniowa wyprawe:lol: teksanska masakra pila.....:eviltong: :eviltong: Quote
mrowa23 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 bigos jak co to ja powinnam miec drugi namioty bo w jednym moze byc ciezko-szykuje sie wyjazd ode mnie ja +osoba + 2 psy(dogi) a namiot tylko 4 osobowy ale jak to mawiaja w kupie razniej:evil_lol: pytanie: do kogo sie zglaszac z funduszami i zamowieniem na koszulki? Quote
KaRa_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Marta_Ares napisał(a):teksanska masakra pila.....:eviltong: :eviltong: calkiem mozliwe:evil_lol: Quote
komar Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 nie zapominaj kto bedzi emi towarzyszyl przy pilowaniu:D Quote
KaRa_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 komar napisał(a):nie zapominaj kto bedzi emi towarzyszyl przy pilowaniu:D Ja na miejscu waszego pracodawcy sie dobrze zastanowila co robie zatrudniajac Ciebie i Gacka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . W tymi pilami to cala Norwegie zrownacie z ziemia:evil_lol: Quote
komar Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 sorka z offa... Wszystkiego najlepszego naszym pieknym paniom:loveu: by zawsze pilnowaly swych panow:mad::D:D i ogolnie wszystkiem kwiatki i buziaki:calus::buzi: Quote
olekg89 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mrówa ja śpie w namiocie 2 osobowym z 2 psami i bagażami ciasno w chu... ale jak ciepło:D Goldenka-ja bd na wystawie i na zlocie też bd pełnoletni to moge się tobą "zaopiekować" :D Quote
komar Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ja tam bym sie bał dawać samego siebie pod opieke Olkowi:evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No my Też 2 lub 3 osobowy namiot 2 psy + osoba xD + bagaże xD Quote
mrowa23 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 mi chodizlo o przygarniecie bogosika do naszego namiotu wraz z psiakiem- ze wtedy bedzie w kupie razniej bo tak to bedziemy mieli luuuzzzzyyyy:lol: w koncu dogi i tak spia na nas:p (tzn jeden bo na druga panienkie czekamy....:loveu: ) Quote
Patikujek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hahah Pati nie mogę ze śmiechu. ja mam pomysł co do EFRY. W dzień kiedy przyjedzie zabierzemy ja na przegląd bagażu:eviltong: :lol: Efrunia będzie grzeczna :diabloti: Agguś cudowny pomysł z tym sprawdzaniem bagażu:evil_lol: ja bym cię Kasiuniu chętnie przyjęła jednak ful ludzi w moim namiocie będzie, chodź jak chcesz to mogę ci 3-osobówkę pożyczyć(podobny do tego co ma Agga) i będziesz miała swój:D:D:D Quote
KaRa_ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja mam nadzieje,ze i tym roku dopisze pogoda;) Dobrze,ze ja sie na namiot nie zdecydowalam bo z ta moja pisica jedna bym nie wytrzymala:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 olekg18 napisał(a):Mrówa ja śpie w namiocie 2 osobowym z 2 psami i bagażami ciasno w chu... ale jak ciepło:D Goldenka-ja bd na wystawie i na zlocie też bd pełnoletni to moge się tobą "zaopiekować" :D O matko ;P To ja może jednak wole nie jechać na ten zlot? :D Quote
betty_labrador Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 goldenka245 napisał(a):O matko ;P To ja może jednak wole nie jechać na ten zlot? :D o fajnie, Olek sie Toba zaopiekuje :evil_lol: ciesze sie ze bedziesz miec kogos przyjaznego :cool3: Quote
goldenka245 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 betty_labrador napisał(a):o fajnie, Olek sie Toba zaopiekuje :evil_lol: ciesze sie ze bedziesz miec kogos przyjaznego :cool3: Ty sie tuńczyk nie odzywaj :P Quote
efra-husky Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 powiedzcie mi proszę (bo teraz mnie takie pytanie naszło) czy tego 15 sierpienia to zostajemy jeszcze na noc? Ja liczyłam 4 doby, czyli tak że 15-go zdajemy domki i wracamy, a w sumie 15-go jest chyba święto. Powiedzcie mi proszę do kiedy planujecie zlocik Quote
Agga Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 EFRA 15 to jest święto - wiec moze wracamy 16 rano? Na tym zlocie już nie będę sama w namiociku. Czipsowa dotrzyma mi towarzystwa oczywiście z psiulkiem:loveu: Quote
efra-husky Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Pytanie do osób, które będą spały w domkach czy zarezerwować spanie na jeszcze jedną dobę? Jeśli tak to koszt za domek STANDARD będzie większy o 32,50 zł a domek LUX o 42,50 zł od osoby Quote
aleb Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hihihi, jak już goldenka wspominała, prawdopodobnie pojadę na zlot, ale to zależy od rodziców i od tego, czy innych planów nie będę miała w sierpniu ;) Quote
M&M&O&I Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ja też bym pojechała ale na bank mnie rodzice nie puszczą :( albo będą mieli jakieś inne plany. Quote
Patikujek Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja na dogo zajżałam po raz pierwszy gdy miałam niecałe 18 lat ale z własnego doświadczenia wiem że w wieku 16 moi rodzice by mnie nie puścili za żadne skarby, i za żadnymi namowami ale mam nadzieję żę wam się uda dziewczyny bez wujątku na wiek:) Quote
M&M&O&I Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ja w sierpniu będę miała już 17 latek :P ale obawiam sie że rodzice będą mieli jakieś inne plany ;-) Quote
efra-husky Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 chciałam ponowić pytanie do wszystkich - do kiedy zostajemy na zlocie? Do 15-go czy 16-go? Quote
aleb Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Patikujek we wrześniu skończę 18 ;) ale wiesz jak to jest z rodzicami ;) Zobaczymy czy coś nie wypadnie i czy pozwolą mi jechac :) Agga to w takim razie bylibyśmy tam 4 dni,tak? Quote
Recommended Posts