Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Komar zebys tam przypadkiem kogos nie pocial ta pila albo zebys sam sie nie pocial, bo wiesz musisz byc w jednym kawalku na wrzesniowa wyprawe:lol:

teksanska masakra pila.....:eviltong: :eviltong:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bigos jak co to ja powinnam miec drugi namioty bo w jednym moze byc ciezko-szykuje sie wyjazd ode mnie ja +osoba + 2 psy(dogi) a namiot tylko 4 osobowy ale jak to mawiaja w kupie razniej:evil_lol:

pytanie: do kogo sie zglaszac z funduszami i zamowieniem na koszulki?

Posted

komar napisał(a):
nie zapominaj kto bedzi emi towarzyszyl przy pilowaniu:D

Ja na miejscu waszego pracodawcy sie dobrze zastanowila co robie zatrudniajac Ciebie i Gacka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . W tymi pilami to cala Norwegie zrownacie z ziemia:evil_lol:

Posted

sorka z offa... Wszystkiego najlepszego naszym pieknym paniom:loveu: by zawsze pilnowaly swych panow:mad::D:D i ogolnie wszystkiem kwiatki i buziaki:calus::buzi:

Posted

Mrówa ja śpie w namiocie 2 osobowym z 2 psami i bagażami ciasno w chu... ale jak ciepło:D
Goldenka-ja bd na wystawie i na zlocie też bd pełnoletni to moge się tobą "zaopiekować" :D

Posted

mi chodizlo o przygarniecie bogosika do naszego namiotu wraz z psiakiem- ze wtedy bedzie w kupie razniej bo tak to bedziemy mieli luuuzzzzyyyy:lol: w koncu dogi i tak spia na nas:p (tzn jeden bo na druga panienkie czekamy....:loveu: )

Posted

Hahah Pati nie mogę ze śmiechu.
ja mam pomysł co do EFRY. W dzień kiedy przyjedzie zabierzemy ja na przegląd bagażu:eviltong: :lol: Efrunia będzie grzeczna :diabloti:

Agguś cudowny pomysł z tym sprawdzaniem bagażu:evil_lol:

ja bym cię Kasiuniu chętnie przyjęła jednak ful ludzi w moim namiocie będzie, chodź jak chcesz to mogę ci 3-osobówkę pożyczyć(podobny do tego co ma Agga) i będziesz miała swój:D:D:D

Posted

Ja mam nadzieje,ze i tym roku dopisze pogoda;) Dobrze,ze ja sie na namiot nie zdecydowalam bo z ta moja pisica jedna bym nie wytrzymala:evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Mrówa ja śpie w namiocie 2 osobowym z 2 psami i bagażami ciasno w chu... ale jak ciepło:D
Goldenka-ja bd na wystawie i na zlocie też bd pełnoletni to moge się tobą "zaopiekować" :D

O matko ;P To ja może jednak wole nie jechać na ten zlot? :D

Posted

powiedzcie mi proszę (bo teraz mnie takie pytanie naszło) czy tego 15 sierpienia to zostajemy jeszcze na noc? Ja liczyłam 4 doby, czyli tak że 15-go zdajemy domki i wracamy, a w sumie 15-go jest chyba święto.

Powiedzcie mi proszę do kiedy planujecie zlocik

Posted

EFRA 15 to jest święto - wiec moze wracamy 16 rano?
Na tym zlocie już nie będę sama w namiociku. Czipsowa dotrzyma mi towarzystwa oczywiście z psiulkiem:loveu:

Posted

Pytanie do osób, które będą spały w domkach czy zarezerwować spanie na jeszcze jedną dobę?

Jeśli tak to koszt za domek STANDARD będzie większy o 32,50 zł a domek LUX o 42,50 zł od osoby

Posted

Hihihi, jak już goldenka wspominała, prawdopodobnie pojadę na zlot, ale to zależy od rodziców i od tego, czy innych planów nie będę miała w sierpniu ;)

Posted

Ja na dogo zajżałam po raz pierwszy gdy miałam niecałe 18 lat ale z własnego doświadczenia wiem że w wieku 16 moi rodzice by mnie nie puścili za żadne skarby, i za żadnymi namowami ale mam nadzieję żę wam się uda dziewczyny bez wujątku na wiek:)

Posted

Patikujek we wrześniu skończę 18 ;) ale wiesz jak to jest z rodzicami ;)
Zobaczymy czy coś nie wypadnie i czy pozwolą mi jechac :)

Agga to w takim razie bylibyśmy tam 4 dni,tak?