Cerber Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='goldenka245']Moja mama zapowiedziała, że mnie nie puści, bo nikogo nie zna i nie ma żadnego opiekuna i ona by sie martwiła...bla,bla,bla:-( buuuu szkoda, ze nie pojedziesz. Ja bardzo chętnie poznałabym Gordiego... przecież ja tak kocham goldeny. Moze ja bym się Tobą zaopiekowała, przeciez jestem juz pełnoletnia. Tylko musiałabyś niestety sama przyjechać, chyba, ze kto z dgm mieszka w Twoim mieście i będzie wybierał się na zlot. Te 10 zł płacimy już na miejscu w recepcji hotelu. tzn. że jak jedziemy na te 4 dni, to łącznie te namioty będą kosztowały nas 50 zł tak??? + te kosztulki za 35 zł tak??? czyli ok 100 zł musze mieć, żeby wam wpłacić tak???? czy więcej??? jeśli wiecej to mówcie bo ja musze już teraz z kasą kombinować, żeby było wszystko ok... Quote
Korenia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ja mam pytanko ;) Czy jedzie ktoś z Wrocławia na zlot? Quote
KaRa_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Poznań bedzie przez Wrocław przejezdzal pociagiem wiec jakby co mozesz sie z nami zabrac jesli tez wybierzesz ten srodek lokomocji:evil_lol: Quote
Korenia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kołejne moje pytanko ;) Czy będzie ktoś z nastolatków ? Ps.. narazie gdybam :oops: Mama może sie nie zgodzić ;) I mogę gdzieś jechać w tym terminie ;) Quote
zaba14 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Agga, Efra pisała że kierowniczka chce znac liczbe namiotów to wpisz mnie tam... mam nadzieje, że uda mi się przyjechac :) Quote
komar Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 z wroclawia bedzie orzech jechal;D tak mi sie wydaje;PP no za 4 dni to 40 zl sie placi;D kiedys bylo fajnie bo jak sie komus udalo to tylko placil za pierwszy i ostatni dzien:D jednak ostatnio nie dalo rady:( Quote
Patikujek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='komar']no ale pamietaj że nie bedzie "ciągnika Komarka:D lub raczej "wpychacza":D no chyba że tym razem zostaniecie u harcerzy na noc:D No własnie Komara nie będzie a ja sobie sama nie dam rady więc się pilnuj Efra bo ja cię u harcerzy na noc zostawię:diabloti: :evil_lol: Quote
Agga Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Hahah Pati nie mogę ze śmiechu. ja mam pomysł co do EFRY. W dzień kiedy przyjedzie zabierzemy ja na przegląd bagażu:eviltong: :lol: Efrunia będzie grzeczna :diabloti: Quote
efra-husky Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 A kto powiedział, że planuję być na zlocie niegrzeczna? ;) :evil_lol: Obędzie się bez przeglądu bagaży ;) Wiem, że Komarka nie będzie :( więc będę musiała się pilnować ;) Quote
efra-husky Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] bo ja cię u harcerzy na noc zostawię:diabloti: :evil_lol: ja tam mogę i u harcerzy na kilka nocy zostać ;) :evil_lol: Quote
Agga Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Pytanie czy harcerze dadzą rade kilka nocy.Efrunia ja wiem, że będziemy się świetnie bawić, nikt i nic nam nie przeszkodzi. Quote
efra-husky Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Agguś pewnie, że będziemy się świetnie bawić :) A co do harcerzy - hmm będą mieli prawdziwą szkołę przetrwania ;) Quote
goldenka245 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='Cerber']buuuu szkoda, ze nie pojedziesz. Ja bardzo chętnie poznałabym Gordiego... przecież ja tak kocham goldeny. Moze ja bym się Tobą zaopiekowała, przeciez jestem juz pełnoletnia. Tylko musiałabyś niestety sama przyjechać, chyba, ze kto z dgm mieszka w Twoim mieście i będzie wybierał się na zlot. No a jakby mi się coś stało? ... Tak wogóle to ja mam jechać do wawy i tam poznać Betty_Labrador i to z nią i aleb miałam jechać (aleb poznam na wystawie w katowicach) mama mi powiedziała "chyba, że już nigdzie nie pojedziesz tylko z tatą do Morska, ale on napewno nie będzie chciał jechać" :-( Pocieszam sie tylko tym, że jest jeszcze dużo czasu i może uda mi sie coś moim nagadać ;-) Quote
komar Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no to powiedz że w sierpniu bedziesz bardziej dorosla niz teraz:D a swoja droga to namow tate:D... bedzie mial rozrywke przy tym;) Quote
KaRa_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Tata przeciez tez moze sie z dogomaniakami dobrze bawic:cool3: Quote
Agga Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 W zeszłym roku jedna dogomaniaczka była z tatą. Quote
Marta_Ares Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jak Matinka przyjezdza z babcia to rownie dobrze Ty mozesz z tata;) Quote
bigos Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Komarku - tylko spróbuj się nie pojawić:mad::mad::mad: ("ale co???":evil_lol:) Ponawiam pytanie: czy ktoś przygarnie pod namiot dwie zbłąkane dusze? (patrz:mnie i bigola:cool3:) Quote
Marta_Ares Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 szkoda ze Cie nie bedzie i z kim ja bede po skalkach chodzic:evil_lol: :evil_lol: Quote
komar Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 gdy ty bedziesz chodzić po skalkach ja bede z tobą duchem;D ale wtedy ty musisz byc duchowo e mna przy chodzeniu z piłą po Norweskim lesie:D Quote
KaRa_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Marta_Ares napisał(a):szkoda ze Cie nie bedzie i z kim ja bede po skalkach chodzic:evil_lol: :evil_lol: Ciesz sie ze nie bedzie bo Komar ma tendencje do wywracania ludzi:evil_lol: Quote
Cerber Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 goldenka245 napisał(a):No a jakby mi się coś stało? ... Tak wogóle to ja mam jechać do wawy i tam poznać Betty_Labrador i to z nią i aleb miałam jechać (aleb poznam na wystawie w katowicach) mama mi powiedziała "chyba, że już nigdzie nie pojedziesz tylko z tatą do Morska, ale on napewno nie będzie chciał jechać" :-( Pocieszam sie tylko tym, że jest jeszcze dużo czasu i może uda mi sie coś moim nagadać ;-) No mimo wszystko mam nadzieję, ze uda Ci się na zlot przyjechać :) bardzo chciałabym Ciebie i Gordiego poznać... trzymam kciuki Quote
Marta_Ares Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 hehe ok widze ze ciekawa bedziesz mial ta prace:evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Komar zebys tam przypadkiem kogos nie pocial ta pila albo zebys sam sie nie pocial, bo wiesz musisz byc w jednym kawalku na wrzesniowa wyprawe:lol: Quote
Recommended Posts