Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='goldenka245']Moja mama zapowiedziała, że mnie nie puści, bo nikogo nie zna i nie ma żadnego opiekuna i ona by sie martwiła...bla,bla,bla:-(

buuuu szkoda, ze nie pojedziesz. Ja bardzo chętnie poznałabym Gordiego... przecież ja tak kocham goldeny. Moze ja bym się Tobą zaopiekowała, przeciez jestem juz pełnoletnia. Tylko musiałabyś niestety sama przyjechać, chyba, ze kto z dgm mieszka w Twoim mieście i będzie wybierał się na zlot.

Te 10 zł płacimy już na miejscu w recepcji hotelu.

tzn. że jak jedziemy na te 4 dni, to łącznie te namioty będą kosztowały nas 50 zł tak??? + te kosztulki za 35 zł tak??? czyli ok 100 zł musze mieć, żeby wam wpłacić tak???? czy więcej??? jeśli wiecej to mówcie bo ja musze już teraz z kasą kombinować, żeby było wszystko ok...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z wroclawia bedzie orzech jechal;D tak mi sie wydaje;PP no za 4 dni to 40 zl sie placi;D kiedys bylo fajnie bo jak sie komus udalo to tylko placil za pierwszy i ostatni dzien:D jednak ostatnio nie dalo rady:(

Posted

[quote name='komar']no ale pamietaj że nie bedzie "ciągnika Komarka:D lub raczej "wpychacza":D no chyba że tym razem zostaniecie u harcerzy na noc:D

No własnie Komara nie będzie a ja sobie sama nie dam rady więc się pilnuj Efra bo ja cię u harcerzy na noc zostawię:diabloti: :evil_lol:

Posted

Hahah Pati nie mogę ze śmiechu.
ja mam pomysł co do EFRY. W dzień kiedy przyjedzie zabierzemy ja na przegląd bagażu:eviltong: :lol: Efrunia będzie grzeczna :diabloti:

Posted

A kto powiedział, że planuję być na zlocie niegrzeczna? ;) :evil_lol:

Obędzie się bez przeglądu bagaży ;)
Wiem, że Komarka nie będzie :( więc będę musiała się pilnować ;)

Posted

[quote name='Cerber']buuuu szkoda, ze nie pojedziesz. Ja bardzo chętnie poznałabym Gordiego... przecież ja tak kocham goldeny. Moze ja bym się Tobą zaopiekowała, przeciez jestem juz pełnoletnia. Tylko musiałabyś niestety sama przyjechać, chyba, ze kto z dgm mieszka w Twoim mieście i będzie wybierał się na zlot.

No a jakby mi się coś stało? ... Tak wogóle to ja mam jechać do wawy i tam poznać Betty_Labrador i to z nią i aleb miałam jechać (aleb poznam na wystawie w katowicach) mama mi powiedziała "chyba, że już nigdzie nie pojedziesz tylko z tatą do Morska, ale on napewno nie będzie chciał jechać" :-(
Pocieszam sie tylko tym, że jest jeszcze dużo czasu i może uda mi sie coś moim nagadać ;-)

Posted

Komarku - tylko spróbuj się nie pojawić:mad::mad::mad: ("ale co???":evil_lol:)

Ponawiam pytanie: czy ktoś przygarnie pod namiot dwie zbłąkane dusze? (patrz:mnie i bigola:cool3:)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
szkoda ze Cie nie bedzie i z kim ja bede po skalkach chodzic:evil_lol: :evil_lol:

Ciesz sie ze nie bedzie bo Komar ma tendencje do wywracania ludzi:evil_lol:

Posted

goldenka245 napisał(a):
No a jakby mi się coś stało? ... Tak wogóle to ja mam jechać do wawy i tam poznać Betty_Labrador i to z nią i aleb miałam jechać (aleb poznam na wystawie w katowicach) mama mi powiedziała "chyba, że już nigdzie nie pojedziesz tylko z tatą do Morska, ale on napewno nie będzie chciał jechać" :-(
Pocieszam sie tylko tym, że jest jeszcze dużo czasu i może uda mi sie coś moim nagadać ;-)

No mimo wszystko mam nadzieję, ze uda Ci się na zlot przyjechać :) bardzo chciałabym Ciebie i Gordiego poznać... trzymam kciuki

Posted

Komar zebys tam przypadkiem kogos nie pocial ta pila albo zebys sam sie nie pocial, bo wiesz musisz byc w jednym kawalku na wrzesniowa wyprawe:lol: