Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olekg18 napisał(a):
No weź wogóle mam nerwy bo jakiś "życzliwy" na mnie kabluje! Ale jak się dowiem kto to to go zniszcze i ubarwię jego nudne życie :D
Matinka-z babcią na zlot:D:D:D
Uprzedzam lojalnie bede uchlewał się do nie przytomności wymiotował itp. Babcia bedzie zachwycona :D

Oj tak, chyba zmienisz zdanię gdy poznasz tajniki leczenia mojej babci :diabloti:.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaCzips']Bigosku-w tym roku to babcia Agga nas przygarnia;)

To nie dobsze:shake:

Kto przygarnie pod swe skrzydła mnie i Bigola?

Koszt koszulki: 35zł!!!!!!!!!!
Aga, umieść proszę to info w pierwszym poście:p

Posted

[quote name='Agga']dobermania dopisałam cię do domku nr 3

słuchajcie tak jak pisałam wiekszosc z nas pisała ze bardziej pasuje im termin od 11-15.08 to ja tak pisze na pierwszej stronie. Inaczej to sie nie zdecydujemy.
Nie ma wieści od Pay, nie ma tez innego organizatora tak więc chyba kazdy z trzech domków sam będzie musiał zarezerwować domek na ten własnie termin.
Poczekamy jeszcze kilka dni moze Pay sie odezwie.
A dziś patrzę, jestem na pierwszej stronie w namiocie :shake: :shake: :shake:
Wobec tego ja będę w hotelu :diabloti:

Posted

[quote name='Bogarka']Czy jest jeszcze wolne miejsce do domku?

dla Ciebie zawsze :razz:

Co do osób, które planują spać w domkach - by zrobić rezerwację konieczna jest wpłata zaliczki (przedpłata 30% całej wartości).

Domek kempingowy STANDARD to koszt 130 zł / dobę + energia
Domek kempingowy LUX to koszt 170 zł / dobę + energia

Domki są czteroosobowe.
Koszt na 1 osobę to 130 zł/ dobę / 4 osoby = 32,50 zł/dobę od osoby
(* 4 doby = 130,00 zł koszt pobytu 1 osoby w domku)

Doba liczona jest od godz. 16.00 do godziny 12.00 dnia następnego

Zgodnie z wymaganą przez ośrodek przedpłatą będę prosiła wszystkie osoby zdecydowane na nocleg w domku o przelanie kwoty np. 50,00 zł resztę rozliczymy na miejscu.
Pamiętajcie, że dojdzie do tego jeszcze zużycie energi ;)

Aby były wolne domki musimy dosyć szybko się zorganizować dlatego, że część osób już ma zrobione rezerwacje.

Przemyślcie sprawę i czekam na wasze propozycje.

Co do namiotów - cena to 10 zł od osoby (miejsc nie trzeba rezerwować ;) Przy rezerwacji domków tylko mam podać orientacyjną ilość osób i namiotów)

Posted

KaRa to właśnie kwestia dogadania - czy robicie mi jakąś przedpłatę czy nie ;)

Tylko, żeby nie było takiej sytuacji, że osoby pozamawiały domki nie zrobiły przedpłaty i nie przyjechały ;). Bo wtedy co zrobimy jak będziemy mieli cały domek pusty, za który trzeba będzie zapłacić

Temat poddaję pod dyskusję wszystkich zainteresowanych ;)

Posted

efra-husky napisał(a):
KaRa to właśnie kwestia dogadania - czy robicie mi jakąś przedpłatę czy nie ;)

Tylko, żeby nie było takiej sytuacji, że osoby pozamawiały domki nie zrobiły przedpłaty i nie przyjechały ;). Bo wtedy co zrobimy jak będziemy mieli cały domek pusty, za który trzeba będzie zapłacić

Temat poddaję pod dyskusję wszystkich zainteresowanych ;)

Moim skromnym zdaniem to powinno byc tak,ze kto chce w domku byc to juz pelna sume Tobie wysyla zeby wlasnie nie bylo tak jak w tamtym roku;) I,ze nie powinno byc wykladanie zaliczek komus czy cos;)

Posted

Wydaje mi się,że tak jest najbezpieczniej i dla organizatora no i dla nas mieszkajacych w domku;)
Efra sproboj zarezerwowac 11tke (jesli dobrze pamietam) ten domek przed stolikiem i namiotami:evil_lol:

Posted

dobermania juz poprawiłam, przepraszam za bład.
Efra na pierwszej stronie masz liste. ZObacz ile jest osób do domku i wtedy będziesz wiedziała ile domków zamówić.

Posted

Koszulka Boskaa:loveu:
ajć:loveu:

Jednak 1 termin mi bardziej odpowiada....Pani od Polskiego postanowiła Mnie pozostawić na 4 lata w Liceum :/ więc egzamin bede miała po 20-stym ;/
wziąść i zabić:/

ale i tak pojade na zlot:evil_lol::evil_lol::evil_lol: