tusia. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 olekg18 napisał(a):No weź wogóle mam nerwy bo jakiś "życzliwy" na mnie kabluje! Ale jak się dowiem kto to to go zniszcze i ubarwię jego nudne życie :D Matinka-z babcią na zlot:D:D:D Uprzedzam lojalnie bede uchlewał się do nie przytomności wymiotował itp. Babcia bedzie zachwycona :D Oj tak, chyba zmienisz zdanię gdy poznasz tajniki leczenia mojej babci :diabloti:. Quote
KaRa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Tym roku ide z Wami na harcerzy:cool3: to bedzie lepsze niz pobudka w nocy nie wiedzac co sie wczesniej dzialo:lol: Quote
zaba14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bigosowa, projekt jest the best! :loveu: jaki jest koszt takiej koszulki?? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
efra-husky Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 KaRa działo się :cool3: tylko nie pytaj co ;) A w tym roku spać w nocy nie damy nikomu ;) Quote
komar Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no ale pamietaj że nie bedzie "ciągnika Komarka:D lub raczej "wpychacza":D no chyba że tym razem zostaniecie u harcerzy na noc:D Quote
tusia. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 JEzuuus jak ja mam się doczekać do sierpnia?? :-( Quote
KaRa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 efra-husky napisał(a):KaRa działo się :cool3: tylko nie pytaj co ;) A w tym roku spać w nocy nie damy nikomu ;) I tak wiem:eviltong: Quote
bigos Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='AgaCzips']Bigosku-w tym roku to babcia Agga nas przygarnia;) To nie dobsze:shake: Kto przygarnie pod swe skrzydła mnie i Bigola? Koszt koszulki: 35zł!!!!!!!!!! Aga, umieść proszę to info w pierwszym poście:p Quote
Dobermania Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Agga']dobermania dopisałam cię do domku nr 3 słuchajcie tak jak pisałam wiekszosc z nas pisała ze bardziej pasuje im termin od 11-15.08 to ja tak pisze na pierwszej stronie. Inaczej to sie nie zdecydujemy. Nie ma wieści od Pay, nie ma tez innego organizatora tak więc chyba kazdy z trzech domków sam będzie musiał zarezerwować domek na ten własnie termin. Poczekamy jeszcze kilka dni moze Pay sie odezwie. A dziś patrzę, jestem na pierwszej stronie w namiocie :shake: :shake: :shake: Wobec tego ja będę w hotelu :diabloti: Quote
efra-husky Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Bogarka']Czy jest jeszcze wolne miejsce do domku? dla Ciebie zawsze :razz: Co do osób, które planują spać w domkach - by zrobić rezerwację konieczna jest wpłata zaliczki (przedpłata 30% całej wartości). Domek kempingowy STANDARD to koszt 130 zł / dobę + energia Domek kempingowy LUX to koszt 170 zł / dobę + energia Domki są czteroosobowe. Koszt na 1 osobę to 130 zł/ dobę / 4 osoby = 32,50 zł/dobę od osoby (* 4 doby = 130,00 zł koszt pobytu 1 osoby w domku) Doba liczona jest od godz. 16.00 do godziny 12.00 dnia następnego Zgodnie z wymaganą przez ośrodek przedpłatą będę prosiła wszystkie osoby zdecydowane na nocleg w domku o przelanie kwoty np. 50,00 zł resztę rozliczymy na miejscu. Pamiętajcie, że dojdzie do tego jeszcze zużycie energi ;) Aby były wolne domki musimy dosyć szybko się zorganizować dlatego, że część osób już ma zrobione rezerwacje. Przemyślcie sprawę i czekam na wasze propozycje. Co do namiotów - cena to 10 zł od osoby (miejsc nie trzeba rezerwować ;) Przy rezerwacji domków tylko mam podać orientacyjną ilość osób i namiotów) Quote
tusia. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Co do namiotów - cena to 10 zł od osoby. Agga napisała mi że za namiot a nie za sobę :-(, i że 8 zł. Quote
efra-husky Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Matinko dzisiaj dzwoniłam do ośrodka, jeżeli mi nie wierzysz możesz sama zadzwonić ;) tel. /032/ 67 37 631, 67 37 632 Quote
KaRa_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Efra to Tobie te zaliczki? Czy bedzie mozna odrazu cala kwote ?;) Quote
efra-husky Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 KaRa to właśnie kwestia dogadania - czy robicie mi jakąś przedpłatę czy nie ;) Tylko, żeby nie było takiej sytuacji, że osoby pozamawiały domki nie zrobiły przedpłaty i nie przyjechały ;). Bo wtedy co zrobimy jak będziemy mieli cały domek pusty, za który trzeba będzie zapłacić Temat poddaję pod dyskusję wszystkich zainteresowanych ;) Quote
KaRa_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 efra-husky napisał(a):KaRa to właśnie kwestia dogadania - czy robicie mi jakąś przedpłatę czy nie ;) Tylko, żeby nie było takiej sytuacji, że osoby pozamawiały domki nie zrobiły przedpłaty i nie przyjechały ;). Bo wtedy co zrobimy jak będziemy mieli cały domek pusty, za który trzeba będzie zapłacić Temat poddaję pod dyskusję wszystkich zainteresowanych ;) Moim skromnym zdaniem to powinno byc tak,ze kto chce w domku byc to juz pelna sume Tobie wysyla zeby wlasnie nie bylo tak jak w tamtym roku;) I,ze nie powinno byc wykladanie zaliczek komus czy cos;) Quote
efra-husky Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Można zrobić tak jak mówisz :) Później by była tylko kwestia rozliczenia energii. Tylko pytanie czy wszyscy popierają takie rozwiązanie Quote
KaRa_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wydaje mi się,że tak jest najbezpieczniej i dla organizatora no i dla nas mieszkajacych w domku;) Efra sproboj zarezerwowac 11tke (jesli dobrze pamietam) ten domek przed stolikiem i namiotami:evil_lol: Quote
efra-husky Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Zobaczę co da się zrobić ;) Jeszcze jakieś specjalne życzenia ;) Quote
KaRa_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 efra-husky napisał(a):Zobaczę co da się zrobić ;) Jeszcze jakieś specjalne życzenia ;) Na chwile obecna juz zadnych zyczen:evil_lol: Quote
Agga Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 dobermania juz poprawiłam, przepraszam za bład. Efra na pierwszej stronie masz liste. ZObacz ile jest osób do domku i wtedy będziesz wiedziała ile domków zamówić. Quote
Anecioreczek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Koszulka Boskaa:loveu: ajć:loveu: Jednak 1 termin mi bardziej odpowiada....Pani od Polskiego postanowiła Mnie pozostawić na 4 lata w Liceum :/ więc egzamin bede miała po 20-stym ;/ wziąść i zabić:/ ale i tak pojade na zlot:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Moja mama zapowiedziała, że mnie nie puści, bo nikogo nie zna i nie ma żadnego opiekuna i ona by sie martwiła...bla,bla,bla:-( Quote
Marta_Ares Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a ja mam jeszcze pytanie czy za namiot (tzn 10 zl od osoby) to placimy na miejscu czy tez cos na konto mam wplacic??? Quote
Agga Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Te 10 zł płacimy już na miejscu w recepcji hotelu. Quote
Recommended Posts