Witokret Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Obawiam się, że niestety z żadnymi :shake: Jedna dziewczyna po przejściach panicznie boi się ludzi, a druga psów... Do tego jedna jest właśnie po sterylce. Za to chętnie poznamy kolejnych dogomaniaków i ich futrzanych towarzyszy ;) Quote
CASIA&ttb Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No to jak widzę psiaków będzie sporo i parę trochę trenujących,więc nie będziemy z Czarną same świrować(już myślałam że tylko ja jestem zboczona i na wyjeździe będe z suką ćwiczyć) Ps. czy reszta zlotowiczów też już ma wielkie paki z żarciem(napojami % ),śpiworami i kocykami dla psów,bo mnie zaczyna to przerażać... :P Quote
Asia & Ginger Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja się jeszcze nie pakuję, zawsze robię to na ostatnią chwilę. :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Asia i tak najlepiej co nie?? Spokojnie nie panikuj przerazi cię jak zobaczysz ile Olek z samochodu wypakuje, w zeszłym roku się przeraziłam:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja mam tylko pytanko Skoro Efra nie jedzie(przynajmniej tak z listy wynika) to kto odbierze klucze do domków, w zeszłym roku mogła je wziąć jedynie osoba na której nazwisko zostały domki zarezerwowane??? Quote
Asia & Ginger Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Asia i tak najlepiej co nie?? Spokojnie nie panikuj przerazi cię jak zobaczysz ile Olek z samochodu wypakuje, w zeszłym roku się przeraziłam:evil_lol: Dokładnie, najlepiej na ostatnią chwilę. :lol: Połowę rzeczy się zapomina, więc bagażu jest mniej. :evil_lol: Ja biorę tylko jedną torbę, bo nie dam rady wziąć Gingerki i więcej bagażu, rąk mi zabraknie. :eviltong: Olek jedzie samochodem, to może sobie pozwolić. :evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Patik-nie przesadzaj miałem tylko karton żarcia i reklamówke z żarciem:P Quote
Patikujek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ale jaki karton:o:o:o To które płatki bierzesz w tym roku co??? Ja jeśli sobie załatwie w obie strony transport samochodem to biorę sandwicha i chleb tostowy:multi: Będziemy sandwiche robić:) Quote
KaRa_ Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja będę z owczarkiem australijskim 4miesiecznym;) Więc chętnie przyłącze się do waszych szkoleń bo zawsze coś może podłapiemy i się czegoś nauczymy:evil_lol: Agga mam dla Ciebie książke od Antu;) Za przywiezienie piwo sie należy:eviltong::lol::lol::evil_lol: Ja w czwartek robie zakupy i bede sie pakowac;) Quote
Patikujek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Mam nadzieję liczę na ciebie :D:D:D i mam nadzieję że się nie przeliczę:P Quote
Patikujek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A i mam wieści Mona4 na pewno nie jedzie bo jest w szpitalu:( Quote
KaRa_ Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Olek pamietaj codziennie o 6rano do sklepu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 u mnie w plecaku cos tam juz mam wlozone, bo pakowanie w sumie zaczela juz w zeszlym tygodniu :p to tak zeby czasem czegos nie zapomniec :eviltong: A co do platków ro byle nie cynamonowe :eviltong: Quote
Patikujek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No własnie cini minis miał w zeszłym roku i dobre były, a jak ty ich nie lubisz to lepiej, będzie więcej dla nas:P Quote
rose Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']No własnie cini minis miał w zeszłym roku i dobre były, a jak ty ich nie lubisz to lepiej, będzie więcej dla nas:P Ja juz sie nimi przejadlam :eviltong: <foch>juz nie chce platków od Was!:mad: kupie sobie swoje:eviltong: Quote
KaRa_ Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja tez cynamonowych nie lubie:p Olek jakies dobre tym roku wez:evil_lol: bo jak nie to możesz pomarzyć o spacerkach do sklepu:lol: Quote
rose Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='KaRa_TC']Ja tez cynamonowych nie lubie:p Olek jakies dobre tym roku wez:evil_lol: bo jak nie to możesz pomarzyć o spacerkach do sklepu:lol: Dokladnie i o buziakach od Kary tez :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
AgaCzips Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 nie znacie sie na płatkach :P cynamonowe są dobre tylko pić sie po nich strasznie chce jak sie je wcina na sucho ;) Quote
rose Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='AgaCzips']nie znacie sie na płatkach :P cynamonowe są dobre tylko pić sie po nich strasznie chce jak sie je wcina na sucho ;) Ty tez buntujesz sie przeciwko nas?:mad: Oj podpadlas:eviltong: w piątek spisz na podlodze, juz bez odwrotu, a Czips za oknem z Emilem:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 AgaCzips napisał(a):nie znacie sie na płatkach :P cynamonowe są dobre tylko pić sie po nich strasznie chce jak sie je wcina na sucho ;) Ja też lubię cynamonowe, ale najlepsze są Cookie Crisp. :eviltong: Quote
CASIA&ttb Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 a teraz coś z innej beczki(nie płatkowej-chociaż cynamonowe sa najlepsze) to w jakiej odległości jest jakiś sklep z pieczywem,mieskiem na grilla ?? Quote
rose Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Casia_i_Figa']a teraz coś z innej beczki(nie płatkowej-chociaż cynamonowe sa najlepsze) to w jakiej odległości jest jakiś sklep z pieczywem,mieskiem na grilla ?? Z tego co mi ktoś mówił to jakies 20 min drogi piechota, wiec nie tak daleko :) Quote
Recommended Posts