Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obawiam się, że niestety z żadnymi :shake: Jedna dziewczyna po przejściach panicznie boi się ludzi, a druga psów... Do tego jedna jest właśnie po sterylce. Za to chętnie poznamy kolejnych dogomaniaków i ich futrzanych towarzyszy ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jak widzę psiaków będzie sporo i parę trochę trenujących,więc nie będziemy z Czarną same świrować(już myślałam że tylko ja jestem zboczona i na wyjeździe będe z suką ćwiczyć)

Ps. czy reszta zlotowiczów też już ma wielkie paki z żarciem(napojami % ),śpiworami i kocykami dla psów,bo mnie zaczyna to przerażać... :P

Posted

Ja mam tylko pytanko
Skoro Efra nie jedzie(przynajmniej tak z listy wynika) to kto odbierze klucze do domków, w zeszłym roku mogła je wziąć jedynie osoba na której nazwisko zostały domki zarezerwowane???

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Asia i tak najlepiej co nie??

Spokojnie nie panikuj przerazi cię jak zobaczysz ile Olek z samochodu wypakuje, w zeszłym roku się przeraziłam:evil_lol:
Dokładnie, najlepiej na ostatnią chwilę. :lol: Połowę rzeczy się zapomina, więc bagażu jest mniej. :evil_lol:
Ja biorę tylko jedną torbę, bo nie dam rady wziąć Gingerki i więcej bagażu, rąk mi zabraknie. :eviltong:
Olek jedzie samochodem, to może sobie pozwolić. :evil_lol:

Posted

Ale jaki karton:o:o:o

To które płatki bierzesz w tym roku co???

Ja jeśli sobie załatwie w obie strony transport samochodem to biorę sandwicha i chleb tostowy:multi:
Będziemy sandwiche robić:)

Posted

Ja będę z owczarkiem australijskim 4miesiecznym;)
Więc chętnie przyłącze się do waszych szkoleń bo zawsze coś może podłapiemy i się czegoś nauczymy:evil_lol:

Agga mam dla Ciebie książke od Antu;) Za przywiezienie piwo sie należy:eviltong::lol::lol::evil_lol:

Ja w czwartek robie zakupy i bede sie pakowac;)

Posted

u mnie w plecaku cos tam juz mam wlozone, bo pakowanie w sumie zaczela juz w zeszlym tygodniu :p to tak zeby czasem czegos nie zapomniec :eviltong:

A co do platków ro byle nie cynamonowe :eviltong:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']No własnie cini minis miał w zeszłym roku i dobre były, a jak ty ich nie lubisz to lepiej, będzie więcej dla nas:P

Ja juz sie nimi przejadlam :eviltong: <foch>juz nie chce platków od Was!:mad: kupie sobie swoje:eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ja tez cynamonowych nie lubie:p Olek jakies dobre tym roku wez:evil_lol: bo jak nie to możesz pomarzyć o spacerkach do sklepu:lol:

Dokladnie i o buziakach od Kary tez :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='AgaCzips']nie znacie sie na płatkach :P cynamonowe są dobre tylko pić sie po nich strasznie chce jak sie je wcina na sucho ;)

Ty tez buntujesz sie przeciwko nas?:mad: Oj podpadlas:eviltong: w piątek spisz na podlodze, juz bez odwrotu, a Czips za oknem z Emilem:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Casia_i_Figa']a teraz coś z innej beczki(nie płatkowej-chociaż cynamonowe sa najlepsze) to w jakiej odległości jest jakiś sklep z pieczywem,mieskiem na grilla ??

Z tego co mi ktoś mówił to jakies 20 min drogi piechota, wiec nie tak daleko :)