Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
Dobra jade :D Bora tak się za mną stęskniła ,że jade i ulv musze poznać :)
Agguniu-wku...... cię ?

Oluś :loveu::D

Posted

[quote name='mrowa23']
agga:mad: :mad: :mad: lomot masz na zlocie jak nic:evil_lol:

Ale za co no:shake: KUrcze co za co łomot?

Mrówa 1.06 jestem w pozku.

Posted

sugarr napisał(a):
No właśnie nie daję głowy za jego zachowanie w samochodzie... Przez pół godziny drogi przynajmniej 20 minut się wierci i popiskuje, bo może 3 razy jechał samochodem w życiu, ale demolek nie robi, nie ma choroby lokomocyjnej

Hym... ale będziesz go mogła mieć na kolanach czy jest za duży? A jak nie, to na ziemi - ja tak Denisa worze, że siedzi na wycieraczce z przodu.

Posted

Na kolanach to nie da rady :) A ja nie wiem czy potrafiłabym go zmusić do ciągłęgo siedzenia na ziemi, ostatnio jak jeździł to wskakiwał na siedzenie (z tyłu) dlatego nie bardzo chyba...

Posted

Black sheep -a moze gdyby sugarr kupiła sobie tą mate dla psów do tyłu to nie byłoby problemu?Albo choć koc/prześcieradło rozłozyła na tylnych siedzeniach.
Aneciorek-A kim ty jesteś ,zebym miał o Tobie pamiętać?:D

Posted

Ciekawe czy nas ktoś tu jeszcze pamięta. Zawiadamiam lojalnie, że istnieje 87,8 % szans że przyjadę choćy na jeden dzień Was odwiedzić. Bez sucza, bo jeden mały wredny sucz nikomu niepotrzebny. Jedna mała wredna ja też nie, ale że jestem wredna i mogę o sobie deycodwać to przyjadę. :diabloti: :lol:

Oluś muszę Ci podziękować osobiście, jedyna osoba która o mnie pamietała cały ten czas jak mnie tu nie było !!! :cool3:

Posted

olekg18 napisał(a):
Black sheep -a moze gdyby sugarr kupiła sobie tą mate dla psów do tyłu to nie byłoby problemu?Albo choć koc/prześcieradło rozłozyła na tylnych siedzeniach.
Aneciorek-A kim ty jesteś ,zebym miał o Tobie pamiętać?:D

Twoim najgorszym koszmarem:p

Posted

Sarunia-widzisz jak ja cię bardzo kocham?:D
Aneciorek-koszmar to będzie ogladać cię non stop 4 dni :D Już się nie moge doczekać jak bedziemy sobie docinać cały zlocik.
Tylko mojego orzeszka nie będzie .:(

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Bigos,a ja jestem tępa i zapytam,bo w pierwszym poście nie pisze, czy mamy Ci wysłać teraz pieniążki za koszulke czy jak?:lol:

Zamówienia zbiramy do końca czerwca. Wtedy lista zostaie zamknięta i poprosze o wpłaty:p

Brucio - poprosze o pw:p:p:p

Posted

Pięknie, nie mogę jechać. Wczoraj się dowiedziałam, że wczasy z rodziną mam w sierpniu do 14 :-o
A mówiłam jakie plany mam, tylko zaliczka wpłacona i ehh:roll:

Posted

Rodzice wpłacili zaliczkę na ten inny wyjazd na wczasy i ja zrezygnować już nie mogę:roll: o to mi chodziło, ale się źle wyraziłam zapewne
A szkoda, moze wpadnę na trochę do Was, zaciągnę kogoś z samochodem jak już wrocę

Posted

witam
mam pytanko... kto w tamtym roku robil projekt koszulek dogomaniackich?
bo potrzebuje ta lape ktora byla na koszulce. a jak sobie powieksze ta mala, ktora niektorzy maja w podpisie to bardzo traci na jakosci. jakby ktos mogl mi zapodac ta lape (bez kolka i napisow) w rozmiarze 7 na 7 cm (moze byc nawet w innym, byleby byla wieksza) to bede wdzieczny.
pozdro600
p.s. bardzo mi zalezy na czasie... bo jutro juz lipa bedzie ;p

Posted

Orzech napisałam ci na gg co do tej łapki.
Dobrze, że nie powiedziałeś, że to jest na wczoraj:p
Pati stawiasz kreski w kalendarzu???
ostatnio miałam głupie myśli ale już mi przeszło:cool1:

Posted

WITAM

ja bym chciał dopisac siebie do zlotowiczów :D i moja żonke my oczywiscie w wedrujacy namioce:)

z tym ze jak przeczytałem liste osob chetnych i policylem ile nas bedzie i ile namiotow to czarno to widze poniewaz tam pole namiotowe jest nie wielki i 10 namiotow to juz tloczno.

bedać jak zwykle skromna osoba musze ie pochwalic ze bylem w morsku w ten weekend :)

pole namiotowe kosztuje za dobe 10 zł za namiot

a no i info odemnie mam jak cos 3 miejsca wolne w samochodzie iludzi z okolic wroclawia moge zabrac :)

Pozdrawiam

Posted

O Arek miło Cie tu widzieć;)
Może byś mógł wtedy mnie i Anie (ta z sylwestra) odebrac z Zawiercia i dowiesc do Morska?:eviltong:bo my jedziemy pociagiem ale z tamtad to tak niebardzo jak sie dostac do osrodka:evil_lol:

Posted

misiekesa napisał(a):
a no i info odemnie mam jak cos 3 miejsca wolne w samochodzie iludzi z okolic wroclawia moge zabrac :)

To może ja bym się mogła załapac. :cool3: Do Wrocka dojechałabym pociągiem.
A psów nie bierzecie? Bo ja chcę zabrac jedną bestyjkę. :loveu: :evil_lol:
No chyba, że pojechałabym do Morska pociągiem, ale wtedy miło by było jakby Poznaniacy zajeli mi jakieś miejsce w pociągu koło siebie, żebym nie była samotna. :oops: ;)

Posted

Ja jade od Poznania, przez Łódz, Czestochowe i prosto do Zawiercia jednym pociagiem, bez przesiadek jak ostatnio;) Chyba,ze Asia_pie dojedziesz do Poznania i z nami? no chyba,że z Misiekesa pojedziesz, badz pociagami od strony Wrocka;)