efra-husky Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Matinka napisał(a):Efro a do kiedy można się na domki zdecydować? Bo jakby co to nie namiot tylko domki ale to nic pewnego... Pozdro Im szybciej tym lepiej ;) Bardziej zdecydowani mają już miejsca w domkach :eviltong: A tak na serio, jeśli zbierze się grupa 4 - 5 chętnych osób na kolejny domek to wam go zarezerwuję. Już 2 osóbki są: nadzieja i ulvhedinn. Jeśli są jeszcze jacyś chętni na nocleg w domku proszę ujawnijcie się :razz: czekam na PW lub GG Quote
Dada Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jadę raczej pociagiem lub PKSem.. Wątpliwe są moje marzenia o zrobieniu prawa jazdy do tego czasu.. Juz jeden egzamin oblałam :shake: :-( Jezeli jest domek w którym macie wolne miejsca, to ja się wtedy piszę na domek, trudno będzie taszczyć psa, namiot, karimatę i śpiworek, chyba, ze chłopa za sobą zabiorę :lol: Quote
tunio Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 asiunia napisał(a): Kochana,Malenstwo potrafi wszystko(swoja droga mam nadzieje ze Carr sie zjawi:shake:) Carragan Was pewnie odwiedzi.W końcu jakby nie patrzeć zawsze miło się spotkać ze "starą gwardią"...Zależnie od pogody Maleństwo przyjedzie ze mną bądż zostanie w domu.Niestety,z racji swojej choroby jesteśmy zmuszeni prowadzić bardzo domatorski tryb życia,a wszelkie dłuższe spacery bądż bieganie z innymi czworonogami,ba,nawet obwieszczanie światu,że wróg publiczny numer 1 idzie to już rówież przeszłość..Jest to tym smutniejsze,że "dusza chce,lecz ciało nie może". Pozdrawiam i znikam C. z Maleństwem Quote
nuuska Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ja sobie pozwolę poraz kolejny poruszyć temat chust :) Więc mogłabym się tym zająć, ba nawet uszyć, pod warunkiem, że nie będzie to produkcja na dużą skalę a wyłącznie na potrzeby zlotu. I w zależności od tego ile byłoby chętnych taka byłaby cena. Póki co znalazłam miejsce w katowicach gdzie wykonują nadruki w cenie: 2 zł od nadruku plus 65 zł za matrycę. Co przy ilości 30 szt. daje nam w sumie kwotę około 4,20 zł za sztukę. W takim przypadku jednak jest niemożliwe żeby każda chusta była inna (czytaj - żeby każda miała jeszcze dodatkowo nadrukowane imię psa, ale mogę jeszcze popytać w innych miejscach i zobaczyć co da się zrobić). Koszt materiału dla chust mniejszych to około 1zł (chociaż to też jest zależne ile by tych chust było), dla większych - około 2,20 zł. Prosiłabym więc o kontakt osoby które były by chętne na dogomaniacką chustę (tą tradycyjną bez imienia psa) o kontakt na pw. Wtedy mogłabym w przybliżeniu oszacować ile osób i jakie koszty. Quote
Agga Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 No właśnie, ja też bym chciała damską S czerwoną, ale nie wiem gdzie te plecy mierzyc. :oops: Obmierzyłam się wzdłuż, wszerz i w poprzek i nigdzie mi nie wychodzi 50 cm. :shake: Agga może Ty wiesz? :cool3: Kurcze nie wiem gdzie się obmierzyć. Ja biorę L. Pieski śpią w namiotach. To zależy od właściciela. Dada dopisać cię ma listę? Zdjęcia koszulek są na pierwszej stronie. Quote
emdziolek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Agga odpisze na liście u mnie psa.... JA CHCE CHUSTE! Quote
Dada Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Agga: Jak możesz to dopisz, ale raczej z namiotem i nie wiem jeszcze na ile dni. Muszę zobaczyć jak mogę sobie czasowo pozwolić i czy w tym czasie mam jakieś zawody.. Jezeli zawodów nie będzie, to siostra jedzie ze mną, więc wtedy ja, siostra + 2 psy + namiot, ale wstępnie JA Z PSEM I NAMIOTEM ;] I KONIECZNIE KOSZULKĘ S damską czarną Emdziolek: Możesz, możesz jakoś sie umówimy. Iza 13 też chce ze mną jechać, więc nie ma problemu. Może ktoś jeszcze z Białegostoku się wybiera pociągiem, albo pksem? Quote
emdziolek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dada napisał(a): Emdziolek: Możesz, możesz jakoś sie umówimy. Iza 13 też chce ze mną jechać, więc nie ma problemu. Może ktoś jeszcze z Białegostoku się wybiera pociągiem, albo pksem? Ok to jeszcze sie zgadamy, pewnie bedzie tak ze ja bede jechała pociągiem, to ja dojade do białegostoku a ty w białym sie dosiądziesz i pojedziemy wszyscy razem ( oj sporo nas będzie: Ja+mój brat+ Igusiolek+jej siostra+ty i?? i napewno jeszcze ktos;-) i dwa psy:D:D Bedzie wesoło w tym pociągu:evil_lol: :multi: :multi: :razz: Quote
Bewarka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Aleście przegadali...jak ostatnio tu byłam to było o wiele, wiele mniej stron...:D ale co tam...nabawie się wiedzą :evil_lol: Quote
Dada Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Agga: Dziękuję za wpisanie, jeszcze jak mozesz to koszukę dopisz. Wszystko jedno jaki fason.. S czarną damską Quote
Anecioreczek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Rany Boskie...30 stron mialam do przeczytania:| Nuuska pisze sie na dwie chusty! Mała i dużą :) Quote
IgUsIoLeK Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 A Jakie To Są Chusty i Jak Dokładnie Wyglądają? Quote
Asia & Ginger Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 nuuska napisał(a):Ja sobie pozwolę poraz kolejny poruszyć temat chust :) Więc mogłabym się tym zająć, ba nawet uszyć, pod warunkiem, że nie będzie to produkcja na dużą skalę a wyłącznie na potrzeby zlotu. I w zależności od tego ile byłoby chętnych taka byłaby cena. Póki co znalazłam miejsce w katowicach gdzie wykonują nadruki w cenie: 2 zł od nadruku plus 65 zł za matrycę. Co przy ilości 30 szt. daje nam w sumie kwotę około 4,20 zł za sztukę. W takim przypadku jednak jest niemożliwe żeby każda chusta była inna (czytaj - żeby każda miała jeszcze dodatkowo nadrukowane imię psa, ale mogę jeszcze popytać w innych miejscach i zobaczyć co da się zrobić). Koszt materiału dla chust mniejszych to około 1zł (chociaż to też jest zależne ile by tych chust było), dla większych - około 2,20 zł. Prosiłabym więc o kontakt osoby które były by chętne na dogomaniacką chustę (tą tradycyjną bez imienia psa) o kontakt na pw. Wtedy mogłabym w przybliżeniu oszacować ile osób i jakie koszty. Ja też chcę chustę dogomaniacką (dla spanielki - to chyba małą). Kurczę szkoda, że nie można nadrukowac imienia psa. :placz: Quote
IgUsIoLeK Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ja też poproszę Duża chustę.. ;] jeśli możnabybyło ;] Quote
emdziolek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dla mnie tez jeszcze jedną małą wiec ja chce jedną małą i jedna dużą;-) Quote
nuuska Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Widzę, że zgłosiło się parę osób po chustę. W sumie 8 szt. Szacunkowo to w tej chwili wyjdzie po 12,40 od sztuki, w miarę jak będzie więcej osób chętnych koszt się zmniejszy. Podam też wymiary, które mam dzięki Dianie14:multi: mała: dłuższy bok 75 cm, krótsze ok 47 duża: dłuższy bok ok 100cm, krótsze ok 65cm Chusty w zeszłych edycjach były niebieskie z granatowym nadrukiem i myślę żeby to tak zostawić. Quote
Asia & Ginger Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Znalazłam pewną firmę z Wrocławia, ktróra robi nadruki na koszulki i wszelkie inne materiały: http://www.aquza.com/#Scene_1 Robią nadruki m.in. technologią Fototransferu, która nie wymaga matryc: http://www.aquza.com/fototransfer.html#Scene_1 Wysłałam zapytanie o koszt nadruku na chustce i czekam na razie na odpowiedź. A tu jest jeszcze firma z Lublina, która robi nadruki Fototransferem: http://art-flock.webpark.pl/index2.htm A tu cały katalog firm robiących nadruki na odzieży: http://katalog.onet.pl/369,nadruki-na-odziezy,k.html Przejrzę go jeszcze wieczorem, bo teraz nie mam czasu. A może Wy znajdziecie w tym katalogu jakąś firmę z Waszego miasta. :cool3: Co Wy na to? :razz: Quote
Agnisia =) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ja poproszę o małą chustę oraz granatową koszulkę damską M-ke. A co tam, raz się żyje! Zaoszczędzę na domku, to wydam na gadżety :D Quote
anastacia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 To ja też chcę chustę!!!!:p Biorę dużą :cool1: Quote
nuuska Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='asia_pie']Znalazłam pewną firmę z Wrocławia, ktróra robi nadruki na koszulki i wszelkie inne materiały: http://www.aquza.com/#Scene_1 Robią nadruki m.in. technologią Fototransferu, która nie wymaga matryc: http://www.aquza.com/fototransfer.html#Scene_1 Wysłałam zapytanie o koszt nadruku na chustce i czekam na razie na odpowiedź. A tu jest jeszcze firma z Lublina, która robi nadruki Fototransferem: http://art-flock.webpark.pl/index2.htm A tu cały katalog firm robiących nadruki na odzieży: http://katalog.onet.pl/369,nadruki-na-odziezy,k.html Przejrzę go jeszcze wieczorem, bo teraz nie mam czasu. A może Wy znajdziecie w tym katalogu jakąś firmę z Waszego miasta. :cool3: Co Wy na to? :razz: Ja poszukam jeszcze w Katowicach, w końcu to duże miasto więc na pewno coś się znajdzie. Przez weekend tym się zajmę. A teraz, dla tych którzy jeszcze nie widzieli, mała prezentacja chusty z poprzedniej edycji. Na jakże zacnej modelce - Lunce Malawaszki :) (mam zgode na kopiowanie ;) ) [SIZE=2] [SIZE=1]Nie wiedziałam czy mogę zdjęcie tu zamieścić, ale w końcu dotyczy ono poniekąd naszego zlotu. W razie czego zamienię na linka. :) Quote
anastacia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='nuuska']Ja poszukam jeszcze w Katowicach, w końcu to duże miasto więc na pewno coś się znajdzie. Przez weekend tym się zajmę. A teraz, dla tych którzy jeszcze nie widzieli, mała prezentacja chusty z poprzedniej edycji. Na jakże zacnej modelce - Lunce Malawaszki :) (mam zgode na kopiowanie ;) ) [SIZE=2] [SIZE=1]Nie wiedziałam czy mogę zdjęcie tu zamieścić, ale w końcu dotyczy ono poniekąd naszego zlotu. W razie czego zamienię na linka. :) Śliczna chusta, prezenter także;) Quote
Diana14 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Asactacia dalej czekam na wpłatę od Ciebie na chustkę. Postaraj się to zrobić w miare szybko bo chciałam je wszystkie w czwartek wysłać. Quote
Recommended Posts