IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A weszłaś na tą stronkę ? tam po prawej w tym białym prostokącie obok takiego paska ;] Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Anastacia - to może wyślesz mi fotki które chciałabyś umieścić to ja dałabym ci poźniej adresy i byś wkleiła ... gg: 702212 ;] Quote
KaRa_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Metka raz na pysk upadła wiec z zwiazku z tym w tym roku darowalam sobie domek;) Uuu to nieciekawie a Metka jeszcze biedna troche poszkodowana w tamtym roku na uszku byla;). Moja najczesciej to pupcia o sciane zachaczala bo tak dziwnie zeskakiwala, ale do namiotu napewno nie idziemy bo sie z ta wiercipieta nie wyspie;) Quote
KaRa_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='anastacia']A dlaczego by nie ??:eviltong: Bo bynajmniej jest to nie realne;) Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='anastacia'] Udało mi się czy nie??:roll: BRAVISSIMo :multi::multi::multi::multi::multi::eviltong::lol:!! Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']A weszłaś na tą stronkę ? tam po prawej w tym białym prostokącie obok takiego paska ;] Właśnie nie weszłam, ale teraz widzę, że jest ok. Dziękuję, dziękuję, dziękuję:Rose: :B-fly: A te króliczki to dla Was wszystkich z życzeniami świątecznymi WESOŁYCH ŚWIAT!!!!!!!! Ps. a skąd wynalazłaś tego linka??:hmmmm: Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='anastacia'] Właśnie nie weszłam, ale teraz widzę, że jest ok. Dziękuję, dziękuję, dziękuję:Rose: :B-fly: A te króliczki to dla Was wszystkich z życzeniami świątecznymi WESOŁYCH ŚWIAT!!!!!!!! Ps. a skąd wynalazłaś tego linka??:hmmmm: ja to istny komuterowiec hihi ;p ... wszystko znajdę :P :lol::eviltong: Quote
Apbt_sól Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']ale.. przecież na zlot można jechać bez pieska ;] ... ja też nie mam psa.. i MOŻE pojadę... ;]:razz::razz::p A pewnie ze mozna tylko ja oprócz tego jednogo bestwicza mam jeszcze 2 inne :diabloti: , tylko sek w tym ze jego nie moge zostawić mojej mamie bo jest za wielki i i zjada wszystko co sie rusza i nie jest znajome...:roll: . Tak wiec tylko pozostaje mi tylko czekac na fotasy ;) Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Apbt_sól']A pewnie ze mozna tylko ja oprócz tego jednogo bestwicza mam jeszcze 2 inne :diabloti: , tylko sek w tym ze jego nie moge zostawić mojej mamie bo jest za wielki i i zjada wszystko co sie rusza i nie jest znajome...:roll: . Tak wiec tylko pozostaje mi tylko czekac na fotasy ;) Czyli? bo nie zabradzo zrozumiałam ;P ;']:eviltong: Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Apbt_sól']A pewnie ze mozna tylko ja oprócz tego jednogo bestwicza mam jeszcze 2 inne :diabloti: , tylko sek w tym ze jego nie moge zostawić mojej mamie bo jest za wielki i i zjada wszystko co sie rusza i nie jest znajome...:roll: . Tak wiec tylko pozostaje mi tylko czekac na fotasy ;) A ten bestwicz to jaka rasa??:cool3: Quote
CASIA&ttb Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='anastacia']A ten bestwicz to jaka rasa??:cool3: APBT :evil_lol: potocznie zwany pit bullem-brat moje suki :eviltong: Quote
Agga Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 a chetnie wykorzystam ludzi bez psa zeby zmeczyc mojego konia to potrzeba na prawde duzo lapek Jestem chętna na konika. MOJ CI ON:loveu: Tak po cichu powiem, że się w konikach dożkowych zakochałam Kochani ja was proszę piszcie na temat zlotu a nie o tym jak sie zdjęcia wstawia PLISSS. Za szybko nam przybywa stron i póżniej ktoś nowy musi to wszystko czytać. DZIĘKUJE!!!! Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Casia_i_Figa']APBT :evil_lol: potocznie zwany pit bullem-brat moje suki :eviltong: O to naprawdę niezła bestyjka:evil_lol: A dwa pozostałe??:cool1: Przepraszam Agga już nie będę:modla: :calus: Quote
Apbt_sól Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='anastacia']O to naprawdę niezła bestyjka:evil_lol: A dwa pozostałe??:cool1: Przepraszam Agga już nie będę:modla: :calus: Dwa pozostałe to suka AST i jeszcze jeden pit tyle ze mniejszy:diabloti: Tak wiec nasz 3 trójca jest uziemiona:evil_lol: :diabloti: ... No chyba ze ośrodek sysponuje dwu - osobowym schronem zbrojonym:diabloti: . Gdyby sorek był troche bardziej łagodniejszy zostawiłabym go w domu ale mama nie podoła wyprowadzaniu konia.....:cool1: Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Apbt_sól napisał(a):Dwa pozostałe to suka AST i jeszcze jeden pit tyle ze mniejszy:diabloti: Tak wiec nasz 3 trójca jest uziemiona:evil_lol: :diabloti: ... No chyba ze ośrodek sysponuje dwu - osobowym schronem zbrojonym:diabloti: . Gdyby sorek był troche bardziej łagodniejszy zostawiłabym go w domu ale mama nie podoła wyprowadzaniu konia.....:cool1: ;] a moglibyście powstawiać zdięcia swoich pupilków :D:D ?? bardzo bym była ciekawa co to za rozbujnicy...:P:evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Agga chyba prosila zeby rozmawiac tu na teamt zlotu, bo jak narazie to j widze tu zrobil sie niezly off-topic.:roll::roll: Quote
tusia. Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 EFRO, a na domki to do kiedy? Bo jak będe przy kasie to może jednak domek:p Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Aj.. ja jeszcze nie wiem czy pojade :P bo nie mam czym i z kim.. ostatecznośc to pociąg lub autokar... Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 IgUsIoLeK napisał(a):Aj.. ja jeszcze nie wiem czy pojade :P bo nie mam czym i z kim.. ostatecznośc to pociąg lub autokar... a ja nie wiem czy mam zabrac skarpetki czarne czy niebieskie Quote
mrowa23 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Marta_Ares napisał(a):a ja nie wiem czy mam zabrac skarpetki czarne czy niebieskie jak to czarne czy niebieskie....rozowe ciotka bierz:razz: agga a moge to na pismie poprosic:diabloti: bo dogi latem to maja takie gluty do buziuchny przyklejone ze latem nikt nas znac nie chce pomimo 3 glutszmatek:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 problem w tym ze nie cierpie rozowego:eviltong::evil_lol: :evil_lol: ja tez sie chetnie zaopiekuje duzym konikiem:loveu: :loveu: Quote
CASIA&ttb Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 mrowa23 napisał(a):jak to czarne czy niebieskie....rozowe ciotka bierz:razz: agga a moge to na pismie poprosic:diabloti: bo dogi latem to maja takie gluty do buziuchny przyklejone ze latem nikt nas znac nie chce pomimo 3 glutszmatek:evil_lol: ale nawet podstępna kobieto nie wspomniałas o glutach-ja chyba sie juz boje kuników Twoich pod jednym dachem ze mną i moim maleństwem :evil_lol: (a biedna czarna cała w glutach będzie :mad: ) Quote
IgUsIoLeK Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 jak Bedziemy ogluciali to nas tam nawet nie wpuszczą.. a w najbliższej przyszłości to tabliczki wywieszą " Ogluciałym wstęp wzbroniony ;] ":p I {kwas} ;p Quote
Recommended Posts